ΜΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Η ΙΝΤΕΡ

Καλημέρα. Ξεκινάμε την περιήγησή μας στο στοίχημα από το Καμπιονάτο. Η πρωταθλήτρια Ίντερ παίζει σήμερα εκτός έδρας με τη Βερόνα, η οποία στην πρεμιέρα ηττήθηκε μέσα στο γήπεδό της από τη Σασσουόλο. Δεν βλέπω έκπληξη σήμερα διότι πιστεύω ότι θα συνεχιστεί η εξαιρετική πρόσφατη παράδοση των μιλανέζων που από το 1992 και μετά δεν έχουν υποστεί καμία ήττα από τη Βερόνα, ούτε εντός, αλλά ούτε εκτός έδρας!

Η Μπρέσια έχει θέσει ως στόχο την άνοδο και στην πρεμιέρα πήρε εύκολο διπλό από την Τερνάνα. Σήμερα υποδέχεται την Κοζέντσα που δεν φιλοδοξεί σε τίποτα περισσότερο από μια σεζόν χωρίς πολλά… άγχη. Επειδή ακολουθεί σχετικά δύσκολο πρόγραμμα για τη Μπρέσια στη συνέχεια, πιστεύω ότι σήμερα οι παίκτες της θα κάνουν το καθήκον τους.

Στην Ολλανδία η Ρόντα έχει πετύχει 8 γκολ στα τρία πρώτα παιχνίδια της. Φιλοδοξεί και αυτή σε άνοδο και σήμερα φιλοξενεί την Αλμίρε Σίτι που δεν έχει νίκη έως τώρα. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, αλλά επειδή στο πρωτάθλημα της β Ολλανδίας οι ποιοτικές και αγωνιστικές διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι δυσδιάκριτες, δεν πρέπει να ανοιγόμαστε πολύ σε αυτά τα παιχνίδια…

Στην Β Αυστρίας η Λιντς είναι από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος και έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Σήμερα φιλοξενείται από την ΦΚ Τζούνιορς η οποία μετρά μόνο μία νίκη σε πέντε παιχνίδια και αυτήν απέναντι στην ουραγό. Θεωρώ λοιπόν ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα για να πάρουν τη νίκη.

Οι μπουκ θεωρώ ότι λανθάνουν με το σετ των αποδόσεων στο Λάφνιτς – Χορν, διότι οι φιλοξενούμενοι έχουν δείξει αρκετά θετικά στοιχεία έως τώρα. Παραμένουν αήττητοι μετά από πέντε αγωνιστικές έχοντας σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια τους. Θεωρώ λοιπόν ότι είναι προτιμότερο το g-g με το over από έναν αμφίβολο άσσο της τάξεως του 1.70.

Στη Β Δανίας η Φρεντερίτσια παραμένει αήττητη μετά από έξι αγωνιστικές έχοντας δεχθεί γκολ μόνο σε δύο παιχνίδια, πράγμα… δύσκολο για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Σήμερα υποδέχεται την Αμαγκέρ, η οποία μετρά πέντε ήττες σε έξι αγωνιστικές έχοντας το χειρότερο πρωτάθλημα στην κατηγορία. Το ξεκίνημα των δύο αντιπάλων μας οδηγεί ξεκάθαρα στον άσσο σε αυτό το ματς…

Στο Μεξικό, η μεν Τιχουάνα δεν έχει νίκη και η δε Μοντερέι δεν έχει ήττα. Παρόλα αυτά το διπλό προσφέρεται σε αξιοπρεπείς αποδόσεις και από τη στιγμή που η Μοντερέι διατηρεί καλή παράδοση εκεί μέσα, (πέντε διπλά στα εννέα πρόσφατα), σκεφτόμουν το διπλό σε συνδυασμό με τα 2-3 γκολ μιας και αφενός το φέρνουν συχνά στα μεταξύ τους και αφετέρου η Κλαμπ Τιχουάνα έχει έξι στα έξι 2-3 γκολ έως τώρα.

Τέλος, στο ντέρμπι του Καναδά υποχωρεί η απόδοση του άσσου του Μόντρεαλ και αυτό είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό αν κρίνουμε από τη φετινή πορεία του Τορόντο το οποίο έχει υποστεί τις περισσότερες (12) ήττες σε Ανατολή και Δύση. Έχει δεχθεί τα περισσότερα (44 γκολ) και δικαίως βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Ο άσσος προσφέρεται στο 1.91 στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ