ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ… ΑΛΛΟΥ!

Καλημέρα. Απόψε έχουμε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης όπου μετά από τέσσερα χρόνια θα ξανασυναντηθούν ο ΠΑΟΚ με τον Άρη. Δεν αμφισβητείται ότι αυτή την περίοδο ο ΠΑΟΚ δεν παίζεται. Θα με βρείτε όμως επιφυλακτικό για αρκετούς λόγους… Καταρχάς και ο φετινός Άρης έχει δείξει πολλά θετικά δείγματα γραφής. Ούτως ή άλλως σε ένα τέτοιο ντέρμπι δεν υπάρχουν φαβορί του 1.50. Το σημαντικότερο όμως έχει να κάνει με το γεγονός ότι την ερχόμενη Κυριακή ο ΠΑΟΚ έχει το άλλο ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Είναι βέβαιο ότι ο Ρουμάνος τεχνικός του θα ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να είναι έτοιμοι για αυτό το τόσο κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι. Ας μην προτρέχουμε λοιπόν… Ο ΠΑΟΚ παραμένει φαβορί μέσα στην Τούμπα, αλλά υπό αυτές τις συνθήκες το 1.50 του άσσου του είναι απορριπτέο. Προσωπικά θα προτιμούσα το 1.60 του under μιας και μέχρι στιγμής οι δύο αυτές ομάδες έχουν δεχθεί τα λιγότερα γκολ στο πρωτάθλημα.

Η Ξάνθη με τον ΟΦΗ συναντήθηκαν και το Σάββατο όπου η ομάδα της Θράκης επικράτησε εύκολα με σκορ 3-0, διατηρώντας έτσι την παράδοση που την θέλει να κερδίζει κάθε χρόνο. Πιστοποιήθηκε δηλαδή η αγωνιστική ανάταση της Ξάνθης και η αγωνιστική πτώση του ΟΦΗ. Δεν ξέρω αν θα υπάρξουν αλλαγές στη γηπεδούχο ομάδα, αλλά αν κατέβει με βασικούς, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα διπλασιάσει τις νίκες της απέναντι στους κρητικούς μέσα σε ένα χρονικό διάστημα πέντε ημερών. (1.93 η υψηλότερη απόδοση στο διαδίκτυο από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Γερμανία η Λειψία πραγματοποιεί πολύ μέτρια πορεία έως τώρα. Ίσως αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι υπάρχει κόντρα ανάμεσα στον προπονητή τον Ράνγκνικ και ορισμένους ποδοσφαιριστές κυρίως ξένους. Όταν βλέπω τέτοιες…. αναταραχές, συνήθως αποφεύγω τις ομάδες αυτές, ειδικά όταν προσφέρονται σε τόσο χαμηλές αποδόσεις. Η Στουτγάρδη δεν πρόκειται να πετάξει λευκή πετσέτα και ίσως τελικά η αναμέτρηση αυτή να αποδειχθεί πιο δύσκολη για τους γηπεδούχους από όσο πιστεύουν οι μπουκ.

Στη Β Γερμανίας η Σαντχάουζεν παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο. Συνολικά έχει πετύχει – δεχτεί 12 γκολ και τα οκτώ από αυτά σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του δευτέρου 45λέπτου…

Η Πάντερμπορν έρχεται από τέσσερα σερί over 3.5 γκολ! Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση, αλλά και την τρίτη χειρότερη άμυνα. Επειδή παρόμοιες πάνω κάτω επιδόσεις έχει και η Σεν Πάουλι, επιλέγω το over στην αποψινή τους αναμέτρηση… (1.75 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Για τον αγώνα της Τζένοα με την Κιέβο στην Ιταλία μπορείτε να διαβάσετε κάποια χρήσιμα στοιχεία στην στήλη «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ». Σας θυμίζω ότι εκτός από τα… κολλητιλίκια τους, η Κιέβο έχει καλή παράδοση στη Τζένοα, καθώς στις οκτώ τελευταίες επισκέψεις της εκεί, πήρε πέντε διπλά!

Η Νάπολι αναμένεται να επικρατήσει της Πάρμα, αλλά πιστεύω ότι θα το πάει το παιχνίδι στο ρελαντί διότι ακολουθεί το ντέρμπι με τη Γιουβέντους που διεξάγεται το προσεχές Σάββατο. Επειδή η Πάρμα έχει βελτιωθεί πολύ στην άμυνα, σκέφτομαι να συνδυάσω τον άσσο με το under 3.5 γκολ που το βρίσκουμε σε τιμές… under 2.5. (2.05 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Στη Β Ιταλίας η Κρεμονέζε έχει δείξει αρκετά θετικά στοιχεία έως τώρα και πιστεύω ότι μπορεί να επικρατήσει της μέτρια Κοζέντσα που δεν έχει νίκη στο ενεργητικό της.

Στην Ισπανία η Βαλένθια θα επιδιώξει να πετύχει – επιτέλους – την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Υποδέχεται τη Θέλτα που τις τελευταίες δύο αγωνιστικές δέχθηκε συνολικά έξι γκολ! Για τους γηπεδούχους επιστρέφει μετά από πολύ καιρό ο γάλλος Κοκλέν ο οποίος πιστεύω ότι θα βελτιώσει άμεσα το κέντρο της ομάδας. Για υψηλότερη απόδοση σκέφτομαι να ρισκάρω στο Χ ημίχρονο άσσο τελικό.

Στη Γαλλία η Λυών έρχεται από δύο σπουδαίες νίκες κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μαρσέιγ. Η ψυχολογία των παικτών της είναι στα… ουράνια και μπορεί να φτάσει σε μια ακόμα νίκη απέναντι στη Ντιζόν. Θυμίζω ότι πέρσι πέρασε «αέρα» από εκεί μέσα με σκορ 2-5.

Λογικά θα έχουμε επιστροφή στις νίκες για τη Μαρσέιγ που υποδέχεται το μέτριο Στρασβούργο. Εδώ όμως είναι και λογική η επιλογή των περισσοτέρων γκολ στο 2ο ημίχρονο. Οι Μασσαλοί βλέπετε, ενώ συνολικά έχουν βάλει 16 γκολ έως τώρα, στο πρώτο 45λεπτο έχουν πετύχει μόλις τρία τέρματα. Ανάλογη είναι και η πορεία του Στρασβούργου που από τα εννέα τέρματά του, μόνο το ένα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχθεί κανένα γκολ σε πρώτο ημίχρονο έως τώρα όμως, είναι η Μονπελιέ! Σήμερα παίζει με την Καέν και αναμένεται ένα κλειστό παιχνίδι με λίγα τέρματα. Προσωπικά θα κρατήσω είτε το Χ του ημιχρόνου είτε τα περισσότερα γκολ του δευτέρου 45λεπτου.  (2.15 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Η Γκινγκάμπ συμπλήρωσε έξι ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 4-17. Απόψε φιλοξενείται από τη Νιμ που μέχρι στιγμής τα πηγαίνει καλύτερα από το αναμενόμενο. Θυμίζω ότι τις τελευταίες δύο αγωνιστικές πήρε εκτός έδρας ισοπαλία τόσο από τη Μονακό όσο και από τη Μπορντό. Πριν από λίγες εβδομάδες είχε επιβληθεί εύκολα της Μαρσέιγ με 3-1. Στην παρούσα φάση είναι το φαβορί.

Στην Ελβετία η πρωταθλήτρια Γιουνγκ Μπόις συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της. Έχει ήδη αποσπαστεί 10 βαθμούς από την δεύτερη Τουν, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της διασύροντας τη Βασιλεία με το απίστευτο 7-1! Τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές μόνο, πέτυχε συνολικά 22 γκολ. Δεν θα ήθελα με… τίποτα λοιπόν να βρίσκομαι απόψε στη θέση των παικτών της Σεν Γκάλεν. Εννοείται πως για μια ακόμη φορά θα συνδυάσουμε τη νίκη της Γιουνγκ Μπόις με τα πολλά γκολ.

Ο φαβοριτισμός της Ξαμάξ δεν έχει λογική και βάση για μια ομάδα που έρχεται από πέντε συνεχόμενες ήττες έχοντας δεχθεί συνολικά 19 τέρματα. Έχει τη χειρότερη άμυνα στην Ελβετία και απόψε υποδέχεται την ανεβασμένη Λουγκάνο που δεν χάνει για 4 συνεχόμενα παιχνίδια.

Οι παίκτες της Βασιλείας είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να… ξεπλύνουν την ντροπή της επτάρας στο αποψινό ματς με τη Λουκέρνη. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη θα επιφέρει μεγάλους τριγμούς στην ομάδα και επειδή πρόκειται για έναν έμπειρο σύλλογο, πιστεύω ότι οι παίκτες του θα μπορέσουν να διαχειριστούν αυτή την αρνητική φάση που διανύουν.

Στο κύπελλο Κολομβίας τέλος, η Λος Μιγιονάριος είναι το φαβορί απέναντι στην Τζαγκουάρες διότι πλέον έχει αφοσιωθεί κυρίως σε αυτόν τον θεσμό. Η πορεία της στο πρωτάθλημα δεν είναι θετική και το κύπελλο αποτελεί μια διέξοδο για φέτος. Η Τζαγκουάρες είναι κάκιστη εκτός (0-1-4), ενώ διατηρεί και αρνητική παράδοση στην έδρα της Λος Μιγιονάριος.

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ