ΜΕ ΣΚΟΡ 2-0…

Καλημέρα. Ο Παναθηναϊκός έχει βρει τον… μπελά του από τη Λαμία από την οποία υπέστη δύο κολλητές ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι «πράσινοι» δεν έδωσαν τόσο βάση στο πρωτάθλημα, διότι έχουν ως προτεραιότητα το κύπελλο. Η Λαμία αντιθέτως, αυτό που επιδιώκει είναι να παραμείνει στην κατηγορία και όχι πιθανή διάκριση στον θεσμό του κυπέλλου. Το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0) είναι αναστρέψιμο αρκεί η ομάδα του Δώνη να θυμηθεί τις καλές εμφανίσεις στις αρχές της σεζόν, όπου είχε νικήσει τη Λαμία με 3-1 για το πρωτάθλημα.

Επειδή όμως η απόδοση του άσσου είναι σχετικά χαμηλή, το αποψινό παιχνίδι κάνει μόνο για… ρίσκα. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί και γι’ αυτό το λόγο θα ποντάρω σε ένα σκορ της τάξεως του 2-0 που είναι επαρκές για να τον οδηγήσει στους «8» του θεσμού. Πάντως, αυτή τη στιγμή η υψηλότερη τιμή που κυκλοφορεί στον άσσο, είναι το 1.52 από το [eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”Pamestoixima.gr”]!

Νωρίτερα (στις 17.15) έχουμε τη μάχη της… Κρήτης και πιο συγκεκριμένα του Ηρακλείου ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη. Το πρώτο ματς έληξε ισόπαλο 1-1 και το στοίχημα που επιλέγω είναι τα 2-3 γκολ διότι δεν πιστεύω ότι θα ανοίξει περισσότερο το σκορ. Ο Εργοτέλης είναι υποχρεωμένος να ανοιχτεί για να πετύχει ένα τέρμα οπότε το μόνο βέβαιο είναι ότι γκολ θα σημειωθούν… (1.97 τα 2-3 γκολ στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Για το κύπελλο Γαλλίας η Αμιάν υποδέχεται τη Λυών σε έναν νοκ άουτ αγώνα χωρίς ρεβάνς. Η Λυών που παραμένει αήττητη εκτός έδρας για τρεις νίκες, είναι μια μεγάλη ομάδα που έχει ως στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου, αφού ο τίτλος έχει… καπαρωθεί από την Παρί. Την Αμιάν από την άλλη μεριά, αυτό που την… καίει είναι η παραμονή στην κατηγορία, καθώς βρίσκεται στη γραμμή του υποβιβασμού.

Εδώ θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι την ερχόμενη Κυριακή οι δύο ομάδες θα ξαναβρεθούν αντιμέτωπες στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα. Οι… συνωμότες της Γαλλίας δεν αποκλείεται να σκεφτούν το ίδιο σενάριο με τους δικούς μας για το Παναθηναϊκός – Λαμία. Ότι δηλαδή η Λυών θα δώσει μεγαλύτερη προσοχή και έμφαση στο κύπελλο, παραμένοντας πιο χαλαρή στον αγώνα του πρωταθλήματος.

Εγώ δεν μπορώ να υιοθετήσω αυτά τα σενάρια αλλά από την άλλη μεριά, οφείλω να τα δημοσιοποιήσω. Ούτως ή άλλως πάντως, η Λυών είναι ανώτερη και εμπειρότερη σαν ομάδα και είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο μπορεί να πάρει την πρόκριση μέσα σε μια από τις πιο χαλαρές έδρες στη Γαλλία (Έξι ήττες σε 10 παιχνίδια).

Θα κλείσουμε με τα δύο ματς του 1ου ομίλου της Γ Ιταλίας. Η Νοβάρα (φωτο) δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα από την υποδεέστερη Αρζακένα που μακριά από την έδρα της μετρά 10 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 2-20! Λόγω του ότι οι φιλοξενούμενοι δεν σκοράρουν μακριά από το γήπεδό τους, θα ρισκάρω στον συνδυασμό του άσσου με το no – goal. Για την ακρίβεια βλέπω και εδώ ένα σκορ της τάξεως του 2-0 όπως και στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Λαμία… (6.25 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] που το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει τις αποδόσεις της)

Η Ποντεντέρα τέλος, είναι η ομάδα με τα περισσότερα εκτός έδρας under καθώς συμπλήρωσε 9 στα 10! Σήμερα φιλοξενείται από την Αλμπισόλα που δεν φημίζεται για τις επιθετικές της αρετές. Πρόκειται για ένα ντέρμπι και θα επιλέξω το under και το Χ του ημιχρόνου.

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα θα τα δούμε και θα τα πούμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ