ΜΕ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ…

Καλημέρα. Επειδή το σημερινό πρόγραμμα της Β Γαλλίας δεν παρουσιάζει κανένα στοιχηματικό ενδιαφέρον, θα περάσουμε αμέσως στα επόμενα πρωταθλήματα, χωρίς να ασχοληθούμε καθόλου με τους γάλλους…

Όπως λέγαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, στην Αυστρία  η Αούστρια Βιέννης δεν έχει καλή ομάδα ούτε στους επαγγελματίες αλλά ούτε και στους ερασιτέχνες. Οι πιτσιρικάδες μετρούν τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια έχοντας δεχθεί συνολικά 14 γκολ. Η Λάφνιτζ που είναι μια σοβαρή και αξιοπρεπής ομάδα, είναι ικανή να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Βιέννη…

Αντιθέτως τον φαβοριτισμό της Χορν δεν τον υιοθετώ, διότι πρόκειται για μια αναξιόπιστη ομάδα που δεν έχει σταθερή απόδοση. Πέρσι έχασε μέσα στην έδρα της από την αποψινή της αντίπαλο και προσωπικά δεν θα με εξέπληττε μια παρόμοια εξέλιξη.

Αφήνουμε τους αυστριακούς για να περάσουμε στις… μικρές ολλανδέζες.  Η Χέλμοντ που απόψε υποδέχεται την επικίνδυνη Αλμίρε Σίτι είναι μια πολύ μέτρια ομάδα. Τις τελευταίες δύο σεζόν η Αλμίρε κερδίζει τη Χέλμοντ μέσα – έξω. Θα της δώσω προβάδισμα για τη νίκη και φέτος…

Αισθητά αποδυναμωμένη είναι και η Ντόρντρεχτ που την προηγούμενη αγωνιστική έφαγε πέντε γκολ από την Αϊντχόφεν. Με αντίπαλο τους νέους του Άγιαξ συνήθως περνά… δύσκολες στιγμές, αφού τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί επτά ήττες και το μόνο που κατάφερε να αποσπάσει ήταν μια ισοπαλία πέρσι. Ο «Αίαντας» είναι το φαβορί και το διπλό μπορεί να παιχτεί συνδυαστικά με το over.

Στη Γ Γερμανίας η πρωτοπόρος Ίνγκολσταντ αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο – επάνοδο. Έχει ξεκινήσει ιδανικά με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, ενώ η Χάνσα ακόμα… ψάχνεται. Κάτι μου λέει ότι θα… ψαχθεί και απόψε το βράδυ σε μια αναμέτρηση όπου υποχωρεί η απόδοση του άσσου.

Στην Ισπανία η Γρανάδα υποδέχεται τη Σεβίλλη και η απόδοση του διπλού γνωρίζει πτώση. Προσωπικά δεν θα εκφέρω άποψη, αλλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας προτρέψω να επισκεφτείτε τη στήλη του «Δεν Ξεχνώ».

Στην Τσεχία η Σίγκμα Όλομουτς (φωτό) υποδέχεται την Τέπλιτσε και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα συνεχιστεί η θετική παράδοση υπέρ των γηπεδούχων (8-5-1 η πρόσφατη).

Στη Βουλγαρία η Τσέρνο Μόρε είναι σε θέση να φύγει με το διπλό από την έδρα της μέτριας και ντεφορμέ Άρντα που τις τελευταίες δύο αγωνιστικές δέθηκε συνολικά οκτώ τέρματα!

Στην Ρουμανία θα ποντάρω στον άσσο της Πόλι Ιάσι που μετά από έξι αγωνιστικές παραμένει αήττητη έχοντας δεχθεί μόλις δύο γκολ! Η Ταργκόβιστε αντιθέτως, με 13 γκολ στο παθητικό της διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες έως τώρα στην κατηγορία.

Στη Β Βραζιλίας τέλος, η φορμαρισμένη Ατλέτικο Γκοϊανιένσε που διεκδικεί άνοδο, υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της τη μέτρια Μπραζίλ Ντε Πελότας. Από το 2016 όσες φορές έτυχε να συναντηθούν οι δύο αυτές ομάδες, η Ατλέτικο κέρδιζε ανεξαρτήτως έδρας. Πιστεύω ότι το ίδιο θα πράξει και απόψε…

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ