ΜΕ ΠΟΟΥΛΣΕΝ ΚΑΙ ΙΜΟΜΠΙΛΕ

Καλημέρα. Σήμερα ξεκινά η φάση των 16 του Euro με την αναμέτρηση Ουαλία – Δανία που θα διεξαχθεί στις 19.00 ώρα Ελλάδας στο Άμστερνταμ. Οι Ουαλοί προκρίθηκαν λόγω της νίκης που πέτυχαν επί της Τουρκίας, και παρά το ότι πρόκειται για μια μικρή ομάδα, έχουν βλέψεις για κάτι ακόμα υψηλότερο.

Από την άλλη μεριά όμως οι Δανοί… άστραψαν και βρόντηξαν απέναντι στους Ρώσους τους οποίους συνέτριψαν με 4-1. Είχαμε πει και πριν το ματς ότι αδικούσαν τον εαυτό τους, φαίνεται όμως ότι τελικά έστω και αργά πήραν μπρος. Ο φορ της Λειψίας Γιουσούφ Πόουλσεν (φωτο) είναι φορμαρισμένος και για μένα συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να σκοράρει σε οποιαδήποτε φάση του παιχνιδιού. (5.55 προσφέρει το να σκοράρει πρώτος το [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”])

Γενικότερα οι Δανοί είναι το φαβορί απέναντι σε έναν μέτριο αντίπαλο που μέσω του προπονητή του Ρομπ Πέιτζ, δηλώνει κουρασμένος και προβληματισμένος από τα συνεχόμενα ταξίδια σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις. Επειδή όμως η Ουαλία παραμένει ένα «σκληρό καρύδι» πιστεύω ότι ένα ημίχρονο μπορεί άνετα να αντέξει, άρα σκέφτομαι να ρισκάρω στο Χ ημίχρονο – διπλό τελικό.

Στις 22.00μμ ώρα Ελλάδας διεξάγεται στο Γουέμπλεϊ η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ιταλία και την Αυστρία. Οι Ιταλοί συμπλήρωσαν 11 σερί ματς χωρίς να έχουν δεχθεί ούτε ένα τέρμα! Στον όμιλο είχαν 3 στα 3 με τέρματα 7-0. Πλέον παρουσιάζονται ως το δεύτερο φαβορί πίσω από τη Γαλλία και αυτό είναι κάτι που δεν εκπλήσσει κανέναν.

 Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει πολλούς καλούς παίκτες στην διάθεσή του και σίγουρα θα αποτελέσει έκπληξη ολκής αν απόψε αποκλειστεί τόσο πρόωρα από την μέτρια Αυστρία που δεν έχει τίποτα απολύτως να επιδείξει σε ευρωπαϊκό επίπεδο στο ποδόσφαιρο.

Ομολογώ ότι δεν βλέπω έκπληξη και θα συνδυάσω την νίκη των Ιταλών με το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Ιμόμπιλε, που ούτως ή άλλως τον έχω ποντάρει για πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης πριν αυτή ξεκινήσει.

Αυτά λοιπόν για τα δύο σημερινά παιχνίδια του Euro. Ακολουθούν κάποιες λιγοστές επιγραμματικές προτάσεις από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας και εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ

Β ΙΑΠΩΝΙΑΣ

12.00 ΝΙΙΓΚΑΤΑ – ΜΙΤΟ: 1

Β ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ

16.00 ΡΑΟΥΦΟΣ – ΧΑΜ ΚΑΜ: 2

Β ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ

16.00 ΦΙΟΛΝΙΡ – ΘΟΡ: 1 ΚΑΙ OVER

Β ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

03.00 ΝΑΟΥΤΙΚΟ – ΡΕΜΟ: 1

ΗΠΑ

04.00 ΣΙΑΤΛ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ: 1 ΚΑΙ OVER

05.00 ΣΑΝ ΧΟΣΕ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ: 2Χ

 

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] Master: Βρες το σκορ και τον 1ο σκόρερ στο Ιταλία-Αυστρία και κέρδισε έως 10.000€ εντελώς δωρεάν*!

Το σημερινό πρόγραμμα συνεχίζεται με την αναμέτρηση Ιταλία – Αυστρία στο ‘Wembley’. Η ‘Squadra Azzurra’ πέρασε ως πρώτη από το Group A και μάλιστα πέτυχε κάτι μοναδικό στην ιστορία του Euro: έκανε το 3/3 χωρίς να δεχτεί γκολ. Το σύνολο του Μαντσίνι τρέχει ένα σερί 11 αγώνων με μηδέν παθητικό! Τελευταία φορά που δέχτηκε γκολ η Ιταλία ήταν στο 1-1 με την Ολλανδία για το Nations League, στις 14/10/2020… Αμφίβολοι για το ματς οι Φλορέντσι και Κιελίνι.

Η Αυστρία πήρε την πρόκριση ως 2η από το Group C. Ηττήθηκε από τους ‘οράνιε’ και νίκησε τις Ουκρανία και Βόρεια Μακεδονία. Η πρώτη και τελευταία επιτυχία της κόντρα στην Ιταλία ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1912, όταν επικράτησε με σκορ 5-1. Έκτοτε μετράει πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες απέναντι στη ‘Squadra Azzurra’. Τελευταία χρονικά αναμέτρηση μεταξύ τους, στις 20/08/2008 στο φιλικό 2-2.

Ακόμη κι αν δεν παίξει ο Κιελίνι, οι Μπαστόνι και Ατσέρμπι μπορούν να καλύψουν επάξια το κενό σε αυτό το ματς. Επεκτείνοντας το σερί της απαραβίαστης ιταλικής εστίας στα 12 παιχνίδια. Το σενάριο να κερδίσει η Ιταλία 1-0, 2-0 ή 3-0, προσφέρεται σε απόδοση 2.45 στα πολλαπλά σκορ της [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ