ΜΕ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ…

Η μάχη του Champions League στην Πρέμιερ συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και η Τσέλσι είναι αναγκασμένη να ψάξει οπωσδήποτε για βαθμούς στο αποψινό λονδρέζικο ντέρμπι με την Κρ. Πάλας. Την βοηθούν τα… πονταρίσματα των παικτών, αλλά και η πρόσφατη παράδοση  καθώς μετρά 7 διπλά στις 9 τελευταίες επισκέψεις της εκεί μέσα. Πρόκειται για ένα διπλό που θα παιχτεί και στο live και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το έχουμε υπόψη μας…

Στην Τουρκία δεν βλέπω έκπληξη στο Μπασακσεχίρ – Ντενίζλισπορ καθώς οι επίδοξοι πρωταθλητές λογικά θα φτάσουν στη νίκη. Απλά επειδή είναι χαμηλή η απόδοση θα ρισκάρω στα 2-3 γκολ υπέρ της Μπασακσεχίρ, διότι τα φέρνει πολύ συχνά φέτος. Είμαι δηλαδή ανάμεσα στο 2-0 και στο 2-1 στην προκειμένη περίπτωση.

Στην Β Ελβετίας τόσο η Βαντούζ όσο και η Γκρασχόπερς που διεκδικούν τη δεύτερη θέση, πρέπει σήμερα να βρουν βαθμούς. Το έργο της Βαντούζ βέβαια δεν είναι τόσο εύκολο διότι η Βίντερτουρ σκοράρει με μοναδική ευκολία. Από την άλλη μεριά όμως είναι μια ομάδα που τα πηγαίνει καλύτερα εκτός από ότι εντός έδρας. Η δε Βαντούζ έχει υποστεί μόνο τρεις ήττες σε 14 παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της. Η Γκρασχόπερς ειδικά τον τελευταίο καιρό είναι εξαιρετική μπροστά και έτσι πιστεύω ότι θα συνδυάσει τον άσσο με το over στην αναμέτρηση με τη συγκριτικά ευάλωτη Λωζάννη Ούσι.

Στην Β Ισπανίας η Φουενλαμπράδα που διεκδικεί είσοδο στα play off ανόδου υποδέχεται την ουραγό και υποβιβασμένη Σανταντέρ. Οι γηπεδούχοι έχουν σαφές προβάδισμα αλλά για να ανεβάσω την απόδοση θα ρισκάρω στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό καθώς η Φουενλαμπράδα δεν σκοράρει με τόσο μεγάλη άνεση φέτος.

Στην Β Νορβηγίας η Λίλεστρομ έχει φτιάξει καλή ομάδα και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει της Χαμ Καμ η οποία έφαγε τρία μέσα στην έδρα της στην πρεμιέρα από την Κονγκβίγκερ.

Στη Λετονία δεν αναμένω κάτι διαφορετικό στην αναμέτρηση της Σπάρτακς με την Τούκουμς. Οι γηπεδούχοι έχουν 5 στα 5 over και g-g μαζί και οι φιλοξενούμενοι τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Θα δούμε λοιπόν συνδυαστικά τον άσσο με το g-g και το over 3.5 γκολ για μια ακόμη φορά!

Στη Β Εσθονίας τέλος, η Νόμμε παραμένει η μοναδική αήττητη στο πρωτάθλημα. Για άλλη μια φορά θα προβώ στον συνδυασμό νίκη του φαβορί με τα πολλά γκολ, αφού η διαφορά δυναμικότητας με την Ταμέκα U21 είναι σαφής και δεδομένη. Θυμίζω ότι στις 5 νίκες που έχει πετύχει η Νόμμε μέχρι στιγμής, κάθε φορά έβαζε από 3 έως 5 τέρματα.

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

MATCHCOMBO από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσεις διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα δελτίο. Με το MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ