ΜΕ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΤΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ!

Καλημέρα. Σήμερα είμαστε αναγκασμένοι να ασχοληθούμε μόνο με Βραζιλία καθώς δεν περιλαμβάνει κάτι άλλο ιδιαίτερο το πρόγραμμα. Γνωρίζετε ποιες είναι οι δύο ομάδες που έχουν φέρει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα; Η απάντηση είναι η Βάσκο με τη Σάο Πάολο που σήμερα παίζουν μεταξύ τους. Εκτός από τη φυσική ροπή που έχουν προς τις ισοπαλίες θεωρώ πως το Χ βολεύει στη συγκεκριμένη περίπτωση, διότι μπορεί να λειτουργήσει συμβιβαστικά. Η Βάσκο άλλωστε παρά το γεγονός ότι βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία κινδυνεύοντας με υποβιβασμό, έχει υποστεί μόλις τέσσερις ήττες σε 17 παιχνίδια στην έδρα της.

Ο άσσος της Σεαρά έχει… υπερφορτωθεί. Ο ΟΠΑΠ τον άνοιξε στο 1.45, κάποια στιγμή χθες βράδυ είχε υποχωρήσει στο 1.30 και κάτι μου λέει ότι κατά τη διάρκεια της μέρας θα πέσει και άλλο. Η ομάδα του Λίσκα βλέπετε, κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό και έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Είναι γεγονός πως αν δεν κερδίσει την ουραγό και υποβιβασμένη Παρανά, θα μπει σε μεγάλους μπελάδες ως το φινάλε. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν «τελικό» παραμονής και επειδή πρόκειται για μια ομάδα που δεν χάνει εύκολα στην έδρα της, λογικά αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσει.

Πτώση και μάλιστα σημαντική γνωρίζει και ο άσσος της Μπαΐα αλλά εδώ για να είμαι ειλικρινής έχω αντιρρήσεις και μάλιστα σθεναρές. Οι δύο ομάδες είναι… σχεδόν ισόβαθμες και διεκδικούν έξοδο στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Το 1.60 φαντάζει πολύ χαμηλό για να ρισκάρει κανείς στον άσσο μιας μέτριας ομάδας. Η Φλουμινένσε έχει και την παράδοση με το μέρος της, καθώς συμπλήρωσε τρεις νίκες και μια ισοπαλία στις 4 πιο πρόσφατες επισκέψεις της εκεί.

Το Σαπεκοένσε – Σπορτ Ρεσίφε τέλος, είναι ένα μεγάλο ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στη γραμμή του υποβιβασμού. Έχουν μόλις έναν βαθμό διαφορά και εννοείται πως όποιος χάσει… χάνεται. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Προσωπικά συνηθίζω να επιλέγω τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου διότι οι προπονητές αυτών των συλλόγων αρνούνται να ρισκάρουν. Ούτως ή άλλως η μεν Σαπεκοένσε έχει πετύχει μόλις ένα γκολ σε πρώτο ημίχρονο στις τελευταίες έξι αγωνιστικές και η δε Σπορτ Ρεσίφε συμπλήρωσε τέσσερα σερί 0-0 σε ημίχρονο στο πρωτάθλημα.

Καλή τύχη.

[eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”PAMESTOIXIMA.GR”] ΠΡΟΣΦΟΡΑ EUROLEAGUE

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΕΑΛ (1.71 – 2.35)

Για ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις από το νέο [eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”PAMESTOIXIMA.GR”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ