ΜΕ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Η ΤΟΝΤΕΛΑ

Καλημέρα. Ξεκινώντας από την Κροατία η Χάιντουκ λογικά δεν θα κινδυνεύσει από την αρνητική φέτος Ίστρα η οποία μετρά μόλις τέσσερις νίκες σε 26 αγωνιστικές. Η παράδοση είναι ευνοϊκότατη για τους φιλοξενούμενους, καθώς ανεξαρτήτως έδρας η πρόσφατη είναι 16-2-0 υπέρ τους! Συνδυαστικά σκέφτομαι τα 2-3 γκολ διότι τα φέρνουν πολύ συχνά και οι δύο ομάδες. Πιο συγκεκριμένα η Ίστρα έχει οκτώ στα 10 πιο πρόσφατα και η Χάιντουκ επτά στα 10. Εν τω μεταξύ και τα τρία φετινά παιχνίδια που έχουν δώσει εως τώρα, έληξαν στα 2-3 γκολ. Ουσιαστικά λοιπόν ζητάμε ένα σκορ της τάξεως του 0-2 ή του 1-2 για τη Χάιντουκ.

Στη Β Τσεχίας η μάχη για την άνοδο έχει φουντώσει και η Μπρνο η οποία διανύει περίοδο πολύ καλής αγωνιστικής κατάστασης, είναι το φαβορί απέναντι στην πολύ μέτρια Λίσεν. Και εδώ πάντως θα μπορούσαμε να δούμε τα 2-3 γκολ αφού οι γηπεδούχοι έρχονται από έξι συνεχόμενα. Στον πρώτο γύρο η Μπρνο είχε επικρατήσει με 2-0 και δεν θα ήταν… άσχημο να επαναληφθεί αυτό το σκορ.

Η Ζιχλάβα συμπλήρωσε 15 G-G στα τελευταία 16 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα! Απέναντι στην Χρούντιμ είναι το φαβορί αλλά προσωπικά θα προτιμήσω το προσφιλές στους φιλοξενούμενους G-G.

Το Χράντετς Κράλοβε – Ζίσκοφ αποτελεί ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που διεκδικούν την άνοδο. Κάθε εκτίμηση ή πρόβλεψη λοιπόν θα ήταν παρακινδυνευμένη, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ στην παράδοση που θέλει τους γηπεδούχους να μετρούν 11 νίκες και μόνο μία ήττα στις τελευταίες 16 αναμετρήσεις τους ανεξαρτήτως έδρας.

Στην Πορτογαλία η Τόντελα (φωτο) η οποία έρχεται από σπουδαίο Χ (0-0) μέσα στη Λισαβόνα με τη Μπενφίκα, αν κερδίσει απόψε την ουσιαστικά υποβιβασμένη Άβες, θα κάνει ένα τεράστιο άλμα παραμονής. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κυριολεκτικά τα… χάλια τους αφού μετρούν 20 ήττες σε 25 παιχνίδια. Ο άσσος της Τόντελα γνωρίζει πτώση εδώ και δύο μέρες… (1.85 το προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Το ισπανικό πρωτάθλημα επιστρέφει με το γειτονικό ντέρμπι της Σεβίλλης ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Μπέτις. Η Σεβίλλη η οποία διεκδικεί με αρκετές ακόμα ομάδες έξοδο στο Champions League θα πρέπει σήμερα να ψάξει οπωσδήποτε για τη νίκη γιατί ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Η Μπέτις έχει οκτώ νίκες έως τώρα αλλά μόνο μία μακριά από την έδρα της. Η παράδοση δείχνει Σεβίλλη και πιστεύω ότι θα διευρυνθεί… (1.87 στην SPORTINGBET.GR)

Κλείνουμε με δύο ματς από τη Β κατηγορία της Λευκορωσίας

Η Μινσκ Β υποδέχεται την Ίσλοχ Β και εδώ θα ποντάρω στο over 3.5 γκολ. Οι γηπεδούχοι βλέπετε, συμπλήρωσαν οκτώ over σε εννέα αγωνιστικές. Η δε Ίσλοχ σκοράρει με μοναδική ικανότητα και ήδη έχει ρίξει μια πεντάρα, τέσσερις τεσσάρες και μία τριάρα. Στα δε μεταξύ τους παιχνίδια από το 2016 που βρέθηκαν στην ίδια κατηγορία, τα 7 στα 8 έληξαν στο over.

Στο Γκοροντέγια Β – Σλουτσκ Β θα ποντάρω στον συνδυασμό του διπλού με το over. Οι γηπεδούχοι δεν… βλέπονται αφού έχουν 11 ήττες και μία ισοπαλία σε 12 ματς και τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκουν εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα και συνολικά από την αρχή της σεζόν μετρούν 10 over σε 12 παιχνίδια. Επίσης συμπλήρωσαν τρία σερί διπλά στην έδρα της Γκοροντέγια, όπου όλα συνδυάστηκαν με το over…

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ