ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΣΤΙΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ…

Καλημέρα. Ξεκινάμε με τις επιγραμματικές προτάσεις από τα βρετανικά πρωταθλήματα που συνολικά είναι 14…

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ

Σουόνσι – Μπρίστολ Σίτι: 1

ΛΙΓΚ 1

Μπλάκπουλ – Άκρινγκτον: 1

Μπράντφορντ – Γουίκομπ: 1

Τσάρλτον – Φλίτγουντ: 1

ΛΙΓΚ 2

Μάκλσφιλντ – Μάνσφιλντ: 2

Μόρκαμ – Όλνταμ: 2

Φόρεστ Γκριν – Σουίντον: 2

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΛΙΓΚ

Μπάροου – Μπρέιντρι: 1

Ντάγκεναμ – Χάρτλπουλ 2 (Χ)

Ρέξαμ – Μπρόμλεϊ: 1

Χάβαντ – Σάλφορντ: 2(Χ)

Α ΣΚΩΤΙΑΣ

Μόρτον – Ρος Κάουντι: 2(Χ)

Β ΣΚΩΤΙΑΣ

Μπρέχιν – Νταμπάρτον: 2

Στέρλινγκ Αλ. – Πίτερχεντ: 2

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά και σε ορισμένα παιχνίδια από το υπόλοιπο πρόγραμμα. Με τις πρεμιέρες του εθνικού μας πρωταθλήματος και της Γερμανίας δεν θα ασχοληθώ διότι θεωρώ ότι θα πρέπει πρώτα να αφήσουμε να κυλήσουν 2-3 αγωνιστικές.

Στη Β Γερμανίας το μεγάλο φαβορί για την άνοδο η Κολωνία, λογικά δεν θα δυσκολευτεί να επικρατήσει της υποδεέστερης Άουε και γι΄αυτό θα ρισκάρω ποντάροντας στον άσσο από ημίχρονο. Ούτως ή άλλως οι γηπεδούχοι μέχρι στιγμής σκοράρουν συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στην Γ Γερμανίας η Χάνσα που έχει 2 στις 2 νίκες εντός, υποδέχεται τους Κίκερς που μετρούν 2 στις 2 ήττες εκτός. Οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα στον ανασταλτικό τομέα και αυτό είναι κάτι που μπορούν να το εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι.

Στην Ελβετία η Σιόν που έχει 4 στα 4 over, παίζει με τη Γκρασχόπερς η οποία διατηρεί τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Κρατάμε λοιπόν τα πολλά γκολ…

Είπα πριν ότι δεν ασχολούμαι με πρεμιέρες αλλά στο πρωτάθλημα της Β Ιταλίας που ξεκίνησε χθες, το πρώτο και μεγαλύτερο φαβορί για την άνοδο είναι η Παλέρμο που ενισχύθηκε σημαντικά. Στην πρεμιέρα παίζει με τη Σαλερνιτάνα και θυμίζω ότι πέρσι πέρασε νικηφόρα μέσα από το Σαλέρνο με σκορ 0-2. Πιστεύω ότι οι Σικελοί μπορούν να ξεκινήσουν θετικά την πορεία τους στο νέο πρωτάθλημα.

Στη Β Ισπανίας η Λας Πάλμας που λογικά θα διεκδικήσει άνοδο, παίζει με τη μέτρια Αλμπαθέτε και λογικά θα πάρει τη νίκη. Οι γηπεδούχοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, καθώς μετρούν 14 νίκες σε 17 παιχνίδια.

Στη Β Γαλλίας η νεοφώτιστη Μπεζιέρ έχει δείξει θετικά στοιχεία έως τώρα, αλλά η έμπειρη Λανς έχει δείξει… θετικότερα, αφού μετρά 4 στις 4 νίκες με συντελεστή τερμάτων 8-0. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν το φαβορί για την επικράτηση, αλλά εκτός από το πιθανό διπλό εξετάζουμε και το under που φέρνουν συνεχώς έως τώρα οι γηπεδούχοι.

Η πέμπτη αγωνιστική στο Βέλγιο θεωρώ ότι προσφέρεται για κοντράρισμα. Την αήττητη έως τώρα Σέρκλ Μπριζ για παράδειγμα, πιστεύω ότι την αδικούν οι μπουκ με το 1.50 που έδωσαν στην Άντβερπ.

Η Σαρλερουά που δεν ξεκίνησε καλά, από εδώ και εξής θα παίζει χωρίς τον πρώτο της σκόρερ τον Ρεζάεϊ που πήρε μεταγραφή για την Κλαμπ Μπριζ. Σήμερα παίζει με την Κορτράικ που τα τελευταία πέντε χρόνια  έχει υποστεί μόνο μια ήττα εκεί μέσα.

Στην Ολλανδία η Εξέλσιορ που θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό, φιλοξενείται από την ανώτερή της Μπρέντα που την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εύκολα την Ντε Γκράαφσταπ με 3-0. Θεωρώ αν οι παίκτες της Μπρέντα σταθούν τυχεροί θα φτάσουν στην επικράτηση.

Στη Ρωσία όσο ανώτερη και αν είναι θεωρητικά η Σπαρτάκ από την Ντιναμό, η μεταξύ τους αναμέτρηση παραμένει ένα κλασικό μοσχοβίτικο ντέρμπι. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 5 νίκες στις 8 τελευταίες επισκέψεις τους και δεν τους κοντράρω στο 1.50…

Στην Πολωνία, την προηγούμενη αγωνιστική είχαμε επισημάνει την έκπληξη στον αγώνα της Λεχ Πόζναν με τη Βίσλα όπου ο άσσος δεν ξεπερνούσε το 1.50! Η ομάδα της Κρακοβίας κέρδισε με σκορ 2-5! Εγώ όμως πάλι θα είμαι αυτός που θα ξανακοντράρει το φαβορί που αυτή τη φορά είναι η Βίσλα. Η ομάδα αυτή είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, ενώ η Γκόρνικ συνήθως έχει πιο σταθερή απόδοση. Έπειτα, υπάρχει και η παράδοση που θέλει τους φιλοξενούμενους να παραμένουν αήττητοι στην έδρα της Βίσλα από το 2010 και μετά που οι δύο ομάδες ξαναβρέθηκαν στην ίδια κατηγορία…

Στην Βραζιλία και την Αργεντινή τέλος, θεωρώ ότι θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τις ομάδες που μεσοβδόμαδα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι σύλλογοι αυτοί θα παραταχθούν με εναλλακτικές ενδεκάδες διότι δίνουν προσοχή και βάρος στον θεσμό αυτό. Ας προσέξουμε λοιπόν τους χαμηλούς σε απόδοση άσσους των Σάντος, Κορίνθιανς και Κρουζέιρο.

Από την Αργεντινή η Ρίβερ Πλέιτ δίνει την Τετάρτη τον αγώνα – ρεβάνς με τη Ρασίνγκ για την πρόκριση στα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες και είναι βέβαιο ότι ο προπονητής της θα προβεί σε ροτέισον.

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ