ΜΕΤΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Οι χαμηλές στοιχηματικές… πτήσεις θα συνεχιστούν έως ότου ξεκινήσουν και πάλι τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Δυστυχώς λοιπόν, ούτε και απόψε υφίσταται ουσιαστικό στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Στην Πορτογαλία τα δύο μεγάλα φαβορί η Σπόρτινγκ και η Πόρτο μόνο αν συνδυαστούν με το over έχουν κάποια αμυδρή αξία.

Με κύπελλα δεν ασχολούμαι. Είδατε άλλωστε τι έγινε χθες και προχθές… Η Λίβερπουλ που παίζει σήμερα έχει αφοσιωθεί στον αγώνα που καταβάλει για την κατάκτηση του τίτλου και είναι βέβαιο ότι θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της.

Στην Ισπανία δεν συμφωνώ με τον φαβοριτισμό της Θέλτα διότι αφενός έχει μέτριες επιδόσεις στην έδρα της (3 νίκες σε 9 παιχνίδια) και αφετέρου παραμένει τραυματίας ο καλύτερός της παίκτης και ο πρώτος σκόρερ, ο Άσπας. Προτιμώ το Χ του ημιχρόνου καθώς τόσο εκείνη όσο και η Μπιλμπάο συνήθως δίνουν ρυθμό στο δεύτερο 45λεπτο.

Στη Β Ισπανίας ισχύει ακριβώς το ίδιο για την αναμέτρηση της Νουμάνθια με τη Οβιέδο. Η Νουμάνθια δεν σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο εδώ και δύο μήνες, ενώ τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Οβιέδο στο πρωτάθλημα έληξαν 0-0 στο ημίχρονο. Αυτό ακριβώς (0-0) θα είναι και το μοναδικό στοίχημα που επιλέγω για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. (2.25 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Άλλες αναμετρήσεις δεν υπάρχουν, οπότε για μια ακόμη φορά είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε καλύτερες στοιχηματικές στιγμές στο LIVEBET μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ