ΜΕΤΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Καλημέρα. Λίγα και μετριότατα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Τετάρτης. Οφείλω να ομολογήσω ότι δυσκολεύτηκα πολύ να βρω κάποια σχετικά αξιόπιστα σημεία. Κατέληξα σε δύο άσσους και ένα διπλό, χωρίς όμως να δηλώνω και ο… φανατικότερος υποστηριχτής των παρακάτω ομάδων που αναλύω.

Για την Ατλέτικο Παραναένσε τα λέγαμε και πριν από λίγες μέρες. Η συγκεκριμένη ομάδα μεταμορφώνεται εξ’ ολοκλήρου όταν απομακρύνεται από το γήπεδό της. Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι πρόκειται για τον σύλλογο που έχει τις περισσότερες (11) εντός έδρας νίκες, αλλά ταυτόχρονα και τις περισσότερες (επίσης 11) εκτός έδρας ήττες. Μέσα στο γήπεδό της έχει υποστεί μόνο μία ήττα και έχει δεχθεί μόλις πέντε τέρματα σε 14 παιχνίδια. Πρόκειται λοιπόν για την ισχυρότερη έδρα του πρωταθλήματος και από τη στιγμή που η ομάδα έχει κίνητρο διότι παλεύει να μπει στην τετράδα, θεωρώ ότι μπορεί να επικρατήσει της μέτριας Σαπεκοένσε, η οποία το τελευταίο διάστημα δεν τα πηγαίνει καλά.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν μεγάλα αμυντικά προβλήματα και δεν είναι τυχαίο ότι παρόλο που βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, διατηρούν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι αντιθέτως, έχουν δεχθεί τα λιγότερα γκολ έως τώρα στο πρωτάθλημα…

Στη Βενεζουέλα είναι ακατανόητο το σετ των αποδόσεων στο ματς της Λα Γκουάιρα με την Καραμπόμπο. Οι φιλοξενούμενοι βλέπετε, προπορεύονται και έχουν υποστεί μόλις δύο ήττες σε 16 παιχνίδια. Έχουν τόσο την παραγωγικότερη επίθεση, όσο και την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Νομίζω ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερο σεβασμό…

Σήμερα και αύριο διεξάγονται παιχνίδια και για τα προκριματικά του Euro 2017 των ομάδων under 21. Απόψε κοντράρονται στο Ρέικιαβικ οι πιτσιρικάδες της Ισλανδίας (φωτο) και της Σκωτίας. Είναι η προτελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου και η μοναδική ομάδα που έχει βαθμολογικό κίνητρο είναι η Ισλανδία η οποία αν κερδίσει θα πιάσει κορυφή. Η Σκωτία αντιθέτως, έχει αποκλειστεί και μαθηματικά. Η πρόσφατη τεσσάρα που δέχθηκε από την Ουκρανία είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση του Σπράτζια, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Σκοτ Γκέμιλ. Όσο και αν με… φοβίζουν οι αλλαγές προπονητών, εδώ που έφτασαν τα πράγματα, δεν δύναμαι να μην στηρίξω την ομάδα που θέλει οπωσδήποτε τη νίκη. Οι Ισλανδοί έχουν κάνει σημαντικά βήματα προόδου στο ποδόσφαιρο σε όλες τους τις εθνικές ομάδες και αυτό είναι κάτι που οφείλουμε να το λάβουμε υπόψη μας.

Καλή τύχη… 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ