ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ… ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Καλημέρα. Η σημερινή μέρα είναι η πρώτη από τις αρχές του φετινού Euro που δεν με εμπνέει σχεδόν καθόλου στοιχηματικά… Η Αγγλία είναι ανώτερη της Σκωτίας και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Από την άλλη μεριά όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα κλασικό βρετανικό ντέρμπι στο οποίο δεν δικαιολογούνται αποδόσεις του 1.30. Εξάλλου αυτοί που καίγονται περισσότερο για τη νίκη δεν είναι οι Άγγλοι αλλά οι αντίπαλοί τους οι οποίοι ξεκίνησαν με ήττα από τους Τσέχους. Θα προτιμήσω λοιπόν το σαφώς πιο καλοπληρωμένο 2-3 γκολ, γιατί σε τέτοια ιδιαίτερα ματς σχεδόν ποτέ δεν επιτυγχάνονται πάρα πολλά τέρματα. Θεωρώ λοιπόν ότι μια νίκη της τάξεως του 2-0, ή 2-1 υπέρ των Άγγλων έχει αρκετές δόσεις επαλήθευσης.

Στον 5ο όμιλο τώρα η Σλοβακία και η Σουηδία ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους καθώς οι πρώτοι κέρδισαν τους Πολωνούς και οι δεύτεροι πήραν το Χ (0-0) από τους Ισπανούς. Οι δύο αυτές ομάδες θεωρώ ότι δεν έχουν και πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, καθώς οι μπουκ όπως συνηθίζουν εμμένουν στο όνομα και όχι στην ουσία. Οι Σουηδοί μπορεί να πήραν ένα τυχερό 0-0 από την Ισπανία, η φετινή τους ομάδα όμως στερείται έντασης και δημιουργίας. Η Σλοβακία είναι μια αρκετά σκληροτράχηλη ομάδα που δεν χάνει εύκολα από κανέναν.

Προβλέπω λοιπόν ένα αμφίρροπο ματς χωρίς σπουδαίες φάσεις, γι΄αυτό και τα πρώτα μου στοιχήματα θα είναι το under και το X του ημιχρόνου. Προσωπικά μάλιστα δεν αποκλείω να τελειώσει το ματς χωρίς νικητή αφού όπως προαναφέραμε δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Σας θυμίζω άλλωστε ότι από τους έξι ομίλους δεν περνάνε μόνο οι δύο πρώτοι, αλλά και οι τέσσερις καλύτεροι από τους έξι.  Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι ακόμα και με την ισοπαλία θα φτάσουν αρκετά κοντά στον στόχο τους τόσο οι Σουηδοί όσο και οι Σλοβάκοι.

Στο Κροατία – Τσεχία τέλος, θεωρώ ότι οι δύο αυτές ομάδες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Κάποτε (σχετικά πρόσφατα) ήταν πολύ καλές, εσχάτως όμως απλά θυμούνται τα παλιά τους μεγαλεία… Οι Τσέχοι ξεκίνησαν νικηφόρα επί της Σκωτίας με 2-0, ενώ οι Κροάτες ηττήθηκαν από την Αγγλία με 1-0. Εγώ δίνω μεγαλύτερη τύχη στην εθνική Κροατίας, διότι εξακολουθεί να διαθέτει λίγη από την κεκτημένη ταχύτητα των τελευταίων ετών, αλλά και μεγαλύτερους παίκτες. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν περίμενα την απόδοση του άσσου σε τιμές άνω του 2.00, οπότε το 2.20  του [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] δεν θα μπορούσε να με αφήσει… ασυγκίνητο.

Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] καθώς μερικές φορές τυχαίνει αλλιώς να έχουμε στο μυαλό μας τη ροή μιας αναμέτρησης και αλλιώς να την βλέπουμε επί του… πρακτέου στον αγωνιστικό χώρο.

Καλή τύχη.

Υ.Γ. Ψάξε και βρείτε τον αγώνα της Κυριακής ανάμεσα στην Ουκρανία και την Αυστρία, γιατί θεωρώ δεδομένο ότι η απόδοση του Χ θα πέσει αρκετά.

Υ.Γ.2: Από το υπόλοιπο μικρό σημερινό πρόγραμμα θα έπαιζα άσσο και under την Ίντερ Τούρκου στην Φινλανδία, άσσο και οver την Ελσίνκι για το ίδιο πρωτάθλημα, διπλό την φορμαρισμένη Ασάνε στη Β Νορβηγίας και άσσο με over τη Ντάνταλκ απέναντι στην ανύπαρκτη Λόνγκφορντ στην Ιρλανδία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ