ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ… ΩΡΑ ΓΙΑ LIVE!

Καλημέρα. Αυτή την Κυριακή είναι το Πάσχα των καθολικών και ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, οι Βρετανοί έχουν διπλή αγωνιστική δραστηριότητα. Απλά δεν παίζουν Σάββατο αλλά σήμερα Παρασκευή. Θα ακολουθήσει και άλλη εμβόλιμη αγωνιστική την ερχόμενη Δευτέρα. Το σημερινό πρόγραμμα είναι μέτριο και οι επιλογές μου από την Αγγλία δεν θα είναι πολλές.

Από τη Λιγκ 1 θα μπορούσαμε να κρατήσουμε τον άσσο της Μπρίστολ Ρόβερς που εξακολουθεί να διεκδικεί άνοδο. Οι «πειρατές» είναι ισχυροί στην έδρα τους και σκοράρουν εύκολα. Σήμερα υποδέχονται την ουραγό Μπέρι που μετά τις τρεις κολλητές ήττες, ουσιαστικά υποβιβάστηκε. Οι φιλοξενούμενοι διατηρούν τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία με 12 ήττες και μία μόνο νίκη από την αρχή της σεζόν.

Από τη Λιγκ 2 θα κρατήσω μόνο το διπλό της Κόβεντρι. Η ομάδα του Άρτελ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και πλέον έχει ελπίδες ακόμα και για απευθείας άνοδο. Διατηρεί την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία και σήμερα φιλοξενείται από την βαθμολογικά αδιάφορη Νιούπορτ που το τελευταίο διάστημα δυσκολεύεται πολύ να φτάσει στη νίκη.  (2.60 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Εκεί που έχω όμως έντονες αντιρρήσεις για τις αποδόσεις, είναι στον αγώνα της Μάνσφιλντ με την Άκρινγκτον. Οι φιλοξενούμενοι δεν βρίσκονται τυχαία στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Έχουν πολύ καλό ρόστερ και παρουσιάζουν μια μοναδική σταθερότητα από την αρχή της σεζόν. Η Μάνσφιλντ αντιθέτως, διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, καθώς παραμένει χωρίς νίκη για πέντε σερί παιχνίδια. Η παράδοση είναι ευνοϊκότατη για την Άκρινγκτον και θεωρώ ότι οι αποδόσεις την αδικούν.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ έχω «κυκλώσει» ένα καρέ φιλοξενούμενων που θεωρώ ότι μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα των αντιπάλων του. Πρόκειται για τις Λέιτον Όριεντ, Μάκλσφιλντ, Σάτον και Ρέξαμ. Η Λέιτον παίζει εκτός έδρας με την ουραγό Γκίσελι που είναι κατά 99,9% υποβιβασμένη καθώς καλείται να καλύψει 15 ολόκληρους βαθμούς. Ούτε η… Μάντσεστερ Σίτι δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει μέσα σε ένα διάστημα 9 αγωνιστικών…

Η Μάκλσφιλντ που σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχει τις περισσότερες (11) εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα. Σήμερα παίζει με την… πλήρως ντεφορμέ Γουόκινγκ που έρχεται από πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες.

Πίσω από τη Μάκλσφιλντ βρίσκεται η Σάτον, η οποία πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία. Είναι και αυτή πολύ δυνατή στα εκτός έδρας παιχνίδια της, καθώς ήδη συμπλήρωσε 10 διπλά. Σήμερα φιλοξενείται από τη μέτρια και βαθμολογικά αδιάφορη Μέιντενχεντ που παραμένει χωρίς νίκη για πέντε αγωνιστικές.

Η Ρέξαμ παλεύει για αυτή για την άνοδο, έχοντας ως όπλο την άμυνά της, που είναι η καλύτερη στη Νάσιοναλ Λιγκ. Παραμένει αήττητη για 15 σερί παιχνίδια και σήμερα παίζει με την υποδεέστερη Μπρόμλεϊ που ουσιαστικά ξέμεινε από στόχους. Οι Ουαλοί που συνηθίζουν να παίζουν κυνικά κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο, έχουν τον τρόπο να κρατήσουν το μηδέν πίσω και να βάλουν το… έστω ένα γκολ που χρειάζονται προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Υποψήφιο ματς για έκπληξη έχω τον αγώνα της Φίλντε με τη Χάλιφαξ. Οι γηπεδούχοι έχουν αστάθειες στην απόδοσή τους και αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η άμυνά τους κάνει «νερά». Η Χάλιφαξ από την άλλη μεριά, έχει βελτιωθεί αρκετά και αυτό αποδεικνύεται από το ότι συμπλήρωσε 6 ματς χωρίς ήττα. Μακριά από το γήπεδό της δεν τα πηγαίνει άσχημα καθώς έχει υποστεί μόνο 7 ήττες σε 20 αγωνιστικές. Από τον χαμηλό σε απόδοση άσσο, θα προτιμούσα το over, αφού η Φίλντε έχει τα περισσότερα στην κατηγορία.

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά και στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας ξεκινώντας από το πρωτάθλημα της Β Γαλλίας. Και εδώ σε φιλοξενούμενους θα πάω και πιο συγκεκριμένα στη Μπρεστ και τη Λοριάν. Η ομάδα της Βρετάνης αποδίδει πολύ καλύτερα μακριά από το γήπεδό της. Εκτός έδρας έχει 8 νίκες και εντός μόλις πέντε! Είναι προτιμότερο λοιπόν να την εμπιστεύεται κανείς όταν απομακρύνεται από το σπίτι της, παρά μέσα σε αυτό. Σήμερα παίζει με την Ορλεάν που είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Οι γηπεδούχοι δεν τα πηγαίνουν καλά στην έδρα τους εως τώρα, αφού μετρούν μόλις πέντε νίκες σε 15 αγωνιστικές. Διατηρούν μάλιστα και μια από τις χειρότερες εντός έδρας άμυνες. Η Μπρεστ αντιθέτως διαθέτει τη δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση μετά από τη Νιμ.

Η ουραγός Τουρ το πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά τελικά δεν κατάφερε να γλιτώσει από τον υποβιβασμό. Η αλήθεια είναι ότι με τρεις νίκες σε 29 αγωνιστικές, δεν γίνεται να παραμείνει στην κατηγορία. Μέσα στο γήπεδο της μετρά 10 ήττες σε 14 παιχνίδια, έχοντας τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Σήμερα φιλοξενεί τη φορμαρισμένη Λοριάν που έρχεται από τέσσερις σερί νίκες. Η Λοριάν ανέβηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον πιστεύω στην απευθείας άνοδο λόγω… κεκτημένης ταχύτητας. (1.80 το διπλό στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]).

Από πλευράς γηπεδούχων μόνο τη Χάβρη θα μπορούσα να δω, που παραμένει η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα στην έδρα της. Υποδέχεται την προτελευταία Κιουβεγί και ουσιαστικά οι γηπεδούχοι παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την είσοδό τους στα play off ανόδου.

Στην Πρέμιερ Ιρλανδίας η Ντέρι συνεχίζει απτόητη να σκοράρει και να δέχεται γκολ σχεδόν αποκλειστικά στο δεύτερο ημίχρονο. Κοιτάξτε εντυπωσιακά νούμερα: Εδώ και πέντε αγωνιστικές έβαλε 13 γκολ και δέχθηκε εννέα. Από αυτά τα συνολικά 22 γκολ, μόλις τα τρία σημειώθηκαν σε πρώτο ημίχρονο! Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση πάντως εκτός από τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, θα μπορούσαμε να δούμε και τις πιθανότητες της μίνι – έκπληξης, καθώς η Σεντ Πάτρικς παραμένει αήττητη εκεί μέσα πολλά χρόνια.

Στη Β Ολλανδίας η φόρμα της Αλμίρε Σίτι και της Φορτούνα Σιτάρντ είναι εκ διαμέτρου αντίθετη καθώς οι μεν γηπεδούχοι έρχονται από πέντε ήττες και μια ισοπαλία και οι δε φιλοξενούμενοι από ένα αήττητο 7 αγωνιστικών. Η Φορτούνα παλεύει για την απευθείας άνοδο, αφού απέχει μόλις δύο πόντους από την πρωτοπόρο Ναϊμέγκεν. Ουσιαστικά πρόκειται για τη μοναδική ομάδα που την απειλεί, καθώς ο ισόβαθμος στην κορυφή Γιόνγκ Άγιαξ δεν έχει δικαίωμα ανόδου. (2.35 το διπλό στην [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Από εκεί και πέρα θα κρατήσω τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου βασιζόμενος στις συνήθειες κάποιων συγκεκριμένων ομάδων. Πρώτη και καλύτερη η Γιόνγκ Άλκμααρ που παρά το ότι διαθέτει μια πολύ μέτρια άμυνα, το τελευταίο διάστημα έχει πάψει να δέχεται γκολ στα πρώτα 45 λεπτά των αγώνων της. Για την ακρίβεια είναι η μοναδική ομάδα στην κατηγορία η οποία δεν έχει δεχθεί ούτε ένα τέρμα τις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Σήμερα παίζει με τη Γιόνγκ Ουτρέχτη που έχει και αυτή παρόμοιες συνήθειες…

Η Βααιλβάικ στις έξι τελευταίες αγωνιστικές στα πρώτα ημίχρονα δέχθηκε μόνο ένα τέρμα και δεν πέτυχε κανένα. Ο συντελεστής τερμάτων της δηλαδή είναι στο 0-1! Η Ντε Γκράαφστσαπ το τελευταίο διάστημα είναι υποτονική, οπότε κρατάω και εδώ τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου.

Στην Τσεχία θεωρώ αδιανόητο και ακατανόητο να προσφέρεται στο 1.60 ο άσσος της ουραγού Μπάνικ Οστράβα που μετρά μόλις μια νίκη σε εννέα παιχνίδια στην έδρα της! Η Ζιχλάβα έρχεται από τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια και αυτή η πολύ χαμηλή απόδοση θεωρώ ότι βασίστηκε στο ηχηρότερο όνομα των γηπεδούχων και όχι στη φετινή αγωνιστική πραγματικότητα. Εδώ λοιπόν ή κοντράρεις, ή δεν… ποντάρεις.

Στις ΗΠΑ τέλος, λογικά το ισχυρό Τορόντο θα πετύχει την πρώτη του νίκη απέναντι στη συγκριτικά αδύναμη Σολτ Λέικ που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών.

Φίλες και φίλοι περάσαμε μια αρκετά μεγάλη περίοδο με αγωνιστική… νηνεμία λόγω των εθνικών ομάδων. Από σήμερα όμως τα πράγματα αλλάζουν άρδην καθώς ξεκινούν και πάλι όλα τα μεγάλα και μικρά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (ακόμα και το δικό μας). Οδεύουμε στο φινάλε της φετινής σεζόν, η οποία θα τελειώσει νωρίτερα λόγω του παγκοσμίου κυπέλλου. Θα παρουσιαστούν επομένως σαφώς μεγαλύτερες και περισσότερες στοιχηματικές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του live. Έτσι λοιπόν τόσο εγώ όσο και ο Αλέξανδρος (bookone) θα παραμείνουμε στις επάλξεις και θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε και να δίνουμε σημεία κατά τη διάρκεια του LIVE BET μέσα από το νέο μας site  το bookenemylive.com.

Ανοίξαμε και… σας περιμένουμε.

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΟΥΝΙΚΑΧΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (2.35 – 1.73)

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει σε μηδενική γκανιότα* το ΟΥΝΙΚΑΧΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την Euroleague (ώρα έναρξης 19.00)

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ