ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE…

Καλημέρα. Σήμερα ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Πρέμιερ όπου η Λίβερπουλ μετά από πολλά χρόνια επέστρεψε στην κορυφή. Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας πάντως είναι αυτό ανάμεσα στη Λέστερ και την Μάντσεστερ καθώς η έκβαση αυτής της αναμέτρησης θα κρίνει ένα εισιτήριο Champions League. Η Γιουνάιτεντ βολεύεται και με ισοπαλία, ενώ η Λέστερ χρειάζεται μόνο νίκη. Οι μπουκ έδωσαν φαβορί τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι όμως απογοήτευσαν την προηγούμενη εβδομάδα στο ματς με τη Γουεστ Χαμ. Προσωπικά δεν… δύναμαι να προβώ σε εκτιμήσεις διότι σε τέτοιες περιπτώσεις τα πάντα είναι ανοιχτά και πιθανά. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να επιλέξω κάτι θα πήγαινα στα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου διότι το μόνο βέβαιο είναι πως η ομάδα που θα μένει εκτός από ένα σημείο και μετά θα είναι αναγκασμένη να παίξει φουλ επίθεση. (2.05 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι η Τότεναμ θα κερδίσει την Κρ. Πάλας στο Λονδρέζικο ντέρμπι και θα τερματίσει 6η διότι την ίδια ώρα η Γουλβς λογικά δεν θα κερδίζει την Τσέλσι μέσα στο σπίτι της.

Υπάρχει όμως έντονο ενδιαφέρον και για τη μάχη της παραμονής, αφού η Άστον Βίλα με τη Γουότφορντ ισοβαθμούν έχοντας από 34 πόντους. Η Γουότφορντ έχει ένα φαινομενικά πολύ δύσκολο έργο καθώς παίζει εκτός έδρας με την Άρσεναλ. Η Άστον Βϊλα από την άλλη μεριά, φιλοξενείται από τη Γουεστ Χαμ. Ουδείς μπορεί να γνωρίζει της διαθέσεις των αδιάφορων αντιπάλων τους, γι΄αυτό και θεωρώ ότι είναι προτιμότερο ειδικά με αυτές τις δύο αναμετρήσεις να ασχοληθούμε αποκλειστικά στο live. Πάντως έχω την αίσθηση ότι η Άστον Βίλα στο τέλος δεν θα υποβιβαστεί, διότι τώρα στο φινάλε έδειξε πολλά θετικά στοιχεία και  αποθέματα δύναμης και αποφασιστικότητας. Αν λοιπόν χρειαστεί, θα το πάρει το διπλό μέσα στο Λονδίνο το οποίο αυτή τη στιγμή προσφέρεται στο 2.38 από τη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]

Μάχη παραμονής όμως έχουμε και στην Πορτογαλία καθώς μια εκ των Πορτιμονένσε (30) και Σετούμπαλ (31) θα ακολουθήσει την Άβες στη δεύτερη κατηγορία. Η Πορτιμονένσε που χρειάζεται μόνο νίκη υποδέχεται την υποβιβασμένη Άβες, οπότε αυτός ο άσσος δεν μπορεί πλέον να… αμφισβητηθεί. Αυτό σημαίνει όμως ότι είναι αναγκασμένη και η Σετούμπαλ να ψάξει για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 15 άκαρπες αγωνιστικές. Το καλό για τους γηπεδούχους είναι ότι απέναντί τους θα βρεθεί μια μέτρια και αδιάφορη ομάδα όπως είναι η Μπελενένσες. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, δεν νομίζω ότι η Σετούμπαλ θα χάσει την κατηγορία, μέσα στο σπίτι της την τελευταία αγωνιστική. Ο άσσος έχει παιχτεί πολύ και είμαι βέβαιος ότι θα πονταριστεί και στο live παρά την κακή αγωνιστική κατάσταση των γηπεδούχων…

Στην Ιταλία η Λάτσιο έπαιξε πολύ καλή μπάλα στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με την Κάλιαρι και σήμερα φιλοξενείται από τη Βερόνα που παραμένει χωρίς νίκη για 6 σερί παιχνίδια. Το διπλό έχει προτιμηθεί και η παράδοση των τελευταίων ετών είναι ευνοϊκή για τους ρωμαίους. (2.18 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η Λέτσε κέρδισε τη Μπρέσια και ανέκτησε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία. Απομένουν τρεις αγωνιστικές και έχει εύκολο πρόγραμμα κόντρα σε μέτριους και αδιάφορους αντιπάλους. Ένας από αυτούς είναι και η Μπολόνια που έχει ξεμείνει από στόχους. Οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καλή κατάσταση και ίσως αξίζει ένα μικρό ρίσκο είτε στο διπλό, είτε στο 2 DNB της Λέτσε που παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή στην κατηγορία.

Στην Ελβετία η Βασιλεία… άστραψε και βρόντηξε την προηγούμενη αγωνιστική με την πεντάρα επί της Σεν Γκάλεν. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της, έβαλε συνολικά 14 γκολ, πιστοποιώντας με τον πιο εμφατικό τρόπο την αγωνιστική της άνοδο. Σήμερα υποδέχεται τη Λουγκάνο και ο άσσος θα συνδυαστεί με το over.

Στη Δανία η Κοπεγχάγη με την Άαρχους εξακολουθούν να παλεύουν για τη δεύτερη θέση και πιστεύω ότι σήμερα θα επικρατήσουν και οι δύο. Η Κοπεγχάγη που έχει την ισχυρότερη έδρα υποδέχεται την μετριότατη Νόρτζελαντ και η Άαρχους φιλοξενεί την αγωνιστικά πεσμένη Μπρόντμπι, που φέτος αντιμετωπίζει προβλήματα όταν απομακρύνεται από το γήπεδό της.

Στη Σουηδία η Έλφσμποργκ που έρχεται από το 0-5 επί της Μιάλμπι, είναι το φαβορί απέναντι στην Βάρμπεργκς και ο άσσος της αποδίδει 1.76 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]

Στην Κορέα τέλος, η Τζέονμπουκ μετρά 8 νίκες και δύο ισοπαλίες στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις με τη Σεούλ ανεξαρτήτως έδρας. Η Σεούλ δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά φέτος και η παράδοση λογικά θα συνεχιστεί.

Για το ίδιο πρωτάθλημα θα κρατήσουμε και τον άσσο της Πόχανγκ η οποία έρχεται από 4 νίκες και μια ισοπαλία με τέρματα 12-2. Φιλοξενεί την ουραγό Ίντσεον που παραμένει η μοναδική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Εδώ θα μπορούσαμε να δούμε συνδυαστικά και το οver διότι οι γηπεδούχοι κατέχουν τη δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία.

Καλή τύχη και τα λέμε στο Live, όπου και σήμερα διεξάγονται αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Ραντεβού λοιπόν στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

100.000€* στο Fantasy της [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] για την τελευταία αγωνιστική της Premier League!

Πιστεύεις ότι είσαι ο καλύτερος προπονητής; Ήρθε η ώρα να το αποδείξεις στο απόλυτο Fantasy τουρνουά στη [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] για το φινάλε του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

Αυτό το Fantasy τουρνουά της Stoiximan δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Είναι το απόλυτο τουρνουά που μοιράζει σε μόλις μία ημέρα συνολικά 100.000€* εγγυημένα χρηματικά έπαθλα! Ή για την ακρίβεια σε περίπου 2 ώρες, όσο διαρκεί η τελευταία αγωνιστικής της Premier League σήμερα (26/07).

Η σέντρα του φινάλε στην Αγγλία είναι προγραμματισμένη στις 18:00 όπου διεξάγονται και τα 10 παιχνίδια της 38ης αγωνιστικής. Από τώρα έως και τη σέντρα των αγώνων, μπορείς να φτιάξεις την ομάδα που θα σαρώσει και θα διεκδικήσει την κορυφή και τα 20.000€ που δίνει η 1η θέση! Αν η ομάδα σου τερματίσει στη 2η θέση, το ποσό που δίνει το τουρνουά είναι 10.000€, ενώ για την 3η θέση έχει 6.000€. Το σύνολο των εγγυημένων χρηματικών επάθλων του τουρνουά από την 1η έως την 1111η θέση φτάνει τις 100.000€*.

Έχεις λοιπόν αρκετό χρόνο έως σήμερα στις 18:00 να φτιάξεις την ομάδα σου και να την δεις μέσα σε 2 ώρες να σαρώνει!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων των τουρνουά.

Tα τουρνουά Fantasy βρίσκονται στην κεντρική σελίδα της [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”], στην ενότητα FANTASY ή πατώντας στο κινητό την Αναζήτηση στο κάτω μέρος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ