ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Β ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!

Καλημέρα. Θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας στο κουπόνι από τα γερμανικά πρωταθλήματα…

Η Πάντερμπορν μετά και από την εντός έδρας βαριά ήττα της με σκορ 1-5 από τη Βέρντερ, ουσιαστικά πέταξε «λευκή πετσέτα» αφού η ομάδα κατά 99% υποβιβάστηκε. Η αλήθεια είναι ότι με τέσσερις μόλις νίκες σε 31 αγωνιστικές, δεν δικαιούσαι να υποστηρίζεις ότι αδίκως πέφτεις κατηγορία… Πιστεύω λοιπόν ότι απόψε θα προστεθεί μια ακόμα ήττα στο παθητικό της, αφού η Ουνιόν η οποία ψάχνει ακόμα κάνα δυο πόντους για να εξασφαλίσει την παραμονή της, είναι ανώτερη και σε καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση.

Στη Β Γερμανίας, η Χάιντενχαϊμ (φωτο) διεκδικεί με αξιώσεις και πιθανότητες την άνοδο και επειδή ακολουθεί το ντέρμπι με το Αμβούργο, το αποψινό ματς με την Γκρόιτερ Φιρτ, είναι ένα από τα πιο καθοριστικά από την αρχή της σεζόν. Το διπλό πέφτει από χθες σχεδόν σε όλους τους μπουκ και από τη στιγμή που το κίνητρο είναι μονόπλευρο υπέρ των φιλοξενούμενων, μάλλον θα το… ρισκάρω και εγώ. (Από τις υψηλότερες τιμές το 2.25 της [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Το Αμβούργο το οποίο επίσης παλεύει για την άνοδο, υποδέχεται την Όσναμπρικ  στην ισχυρότατη έδρα του. Περιθώριο απώλειας βαθμών εννοείται ότι δεν υπάρχει και πιστεύω πως οι γηπεδούχοι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν στη νίκη.

Επειδή πάντως οι γηπεδούχοι διαθέτουν την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία, μάλλον θα προβώ σε έναν συνδυασμό του άσσου με το over προκειμένου να ανεβάσω την απόδοση… (Αρκετά υψηλό το 2.05 από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Γ Γερμανίας, ο ένας πόντος φαντάζει σχετικά… βολικός στον αγώνα της Χάλεσκερ με το Μαγδεμβούργο. Υπενθυμίζω ότι το Μαγδεμβούργο μετρά τις περισσότερες εκτός έδρας ισοπαλίες στην κατηγορία, καθώς συμπλήρωσε εννέα σε 16 αγωνιστικές! Και η Χάλεσκερ όμως φέρνει αρκετές ισοπαλίες στην έδρα της, οπότε όντως αν κρίνουμε από τις φετινές της επιδόσεις, το Χ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης…

Στην Αυστρία η Σάλτσμπουργκ, για μια ακόμη χρονιά κατακτά τον τίτλο και αυτό το οφείλει κυρίως στην επιθετική της γραμμή που είναι εξαιρετική. Μακριά από την έδρα της έχει επτά νίκες και μία μόνο ήττα σε 13 παιχνίδια, με τέρματα 40-13! Μέσο όρο δηλαδή σημειώνει πάνω από τρία γκολ ανά αναμέτρηση! Έρχεται μάλιστα από πέντε σερί νίκες, με τέρματα 18-2!

Επειδή και η Βόλφσμπεργκερ φέρνει πάρα πολλά over φέτος, το διπλό της Σάλτσμπουργκ θα συνδυαστεί με τα πολλά γκολ. Θυμίζω άλλωστε ότι στην κανονική διάρκεια της σεζόν οι πρωταθλητές είχαν επικρατήσει με σκορ 5-2 και 0-3! Τόσο φέτος όσο και πέρσι όλες οι μεταξύ τους αναμετρήσεις έληξαν… άνετα στο over.

Στη Νότια Κορέα η Ουλσάν Χιουντάι έχει «χτίσει» μια πολύ καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια κόντρα στην Γκανγκγουόν. Πιο συγκεκριμένα ανεξαρτήτως έδρας την τελευταία δεκαετία η παράδοση είναι 17-4-2 υπέρ της! Μιας και είμαστε στη λογική των αριθμών και της στατιστικής, να τονίσουμε επίσης ότι τα 14 από τα 18 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς, έληξαν στα 2-3 γκολ! (2.05 το διπλό στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Και η Τζέονμπουκ όμως έχει βρει τον τρόπο να φεύγει με θετικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα από την έδρα της Ποχάνγκ. Πιο συγκεκριμένα στις τελευταίες εννέα επισκέψεις της υπέστη μόνο μία ήττα. Και εδώ όμως υπάρχει παράδοση στα 2-3 γκολ, αφού ανεξαρτήτως έδρας έχει εμφανιστεί στα 12 από τα 17 τελευταία παιχνίδια τους.

Στη Β Ισπανίας τέλος, μπορεί να απομένουν ακόμα αρκετές αγωνιστικές για το φινάλε, αλλά η ουραγός Σανταντέρ δεν δείχνει ικανή φέτος να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η ομάδα μετρά μόλις τέσσερις νίκες σε 32 αγωνιστικές και σήμερα έχει να δώσει ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι στην Χιρόνα η οποία διεκδικεί άνοδο. Η Χιρόνα είναι η κάτοχος της δεύτερης καλύτερης έδρας μετά από την Ουέσκα. Και στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει εύκολα με σκορ 0-3. Ούτως ή άλλως τις λιγοστές φορές που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο αυτές ομάδες την τελευταία δεκαετία, η Χιρόνα κερδίζει πάντα! Πιο συγκεκριμένα συμπλήρωσε 5 στα 5 με τέρματα 7-0!

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ