ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΚΑΙ… ΒΛΕΠΟΥΜΕ

Καλημέρα. Από τα αποψινά ματς των εθνικών ομάδων, το μόνο που… κατάφερε να μου τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον ήταν το δυάρι του διπλού του Μαυροβούνιο στο ματς με το Λουξεμβούργο (2.00 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]). Έχουν καλύτερους παίκτες και στην πρεμιέρα των ομίλων πήραν διπλό μέσα στην Κύπρο. Με λίγη σοβαρότητα και τύχη θα διπλασιάσουν τις νίκες τους και θα γίνουν το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά.

Από τα ματς των under 21 των εθνικών ομάδων, βάσει ρόστερ και κινήτρου θεωρώ ότι έχουν τύχη η Σκωτία, η Δανία και η Ελβετία.

Στο Πολωνία – Ρωσία ενδέχεται στο τέλος να βολέψει η ισοπαλία…

Στην Β Νορβηγίας η πρωτοπόρος Τρόμσο η οποία μετρά 10 νίκες σε 13 αγωνιστικές, μπορεί να προσθέσει μια ακόμα στο ενεργητικό της, στο αποψινό ματς με την ΚΦΟΥΜ Όσλο η οποία μετρά μόνο μία νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Το διπλό προσφέρεται σε αρκετά καλές αποδόσεις και πιο συγκεκριμένα ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] το προσφέρει στο 2.15.

Στο Σάντνες – Κονγκσβίγκερ οι μπουκ δίνουν σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά εγώ θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι αφενός η Σάντνες έχει μόνο μία νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της και αφετέρου η Κονγκσβίγκερ συμπλήρωσε τέσσερα συνεχόμενα διπλά εκεί μέσα. Τα τέρματα μάλιστα είναι 1-10 υπέρ της! Ας προσέξουμε λίγο περισσότερο αυτό το παιχνίδι.

Ο λογικός άσσος της Σόγκνταλ θα συνδυαστεί με το over για δύο λόγους. Πρώτον διαθέτει τη δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση και δεύτερον, η Στρόμεν μετρά 10 over σε 13 αγωνιστικές…

Δεν ξέρω ποια θα είναι η τελική έκβαση της αναμέτρησης της Ασάνε με τη Γιερβ, αυτό που ξέρω όμως είναι πως όσες φορές βρέθηκαν αντιμέτωπες στην ίδια κατηγορία, όλα τους τα ματς τελείωσαν στα 2-3 γκολ! Πιο συγκεκριμένα έχουν 11 σερί, ενώ είναι αξιοσημείωτο επίσης το γεγονός ότι τα 7 από τα 11 αυτά παιχνίδια έληξαν στο 1-1! Στατιστικά που σπανίζουν…

Στο Περού επιλέγω το under και το Χ του ημιχρόνου στον αγώνα της Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ με την Λακουαμπάμπα. Ο λόγος έχει να κάνει με τις επιδόσεις των γηπεδούχων οι οποίοι μετρούν 9 under σε ισάριθμες αγωνιστικές!

Στο Μεξικό υποχωρεί η απόδοση του άσσου της Μοντερέι, αλλά εγώ θα ήθελα να σας υπενθυμίσω επίσης ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει φέρει επτά g-g σε οκτώ παιχνίδια. Προτιμότερο λοιπόν το συγκεκριμένο στοίχημα από το χαμηλό 1.50 του άσσου. (1.80 το προσφέρει η SPORTINGBET) Δεν μπορώ όμως βέβαια να αγνοήσω και το γεγονός ότι ανεξαρτήτως έδρας μετρά 9 νίκες σε 11 ματς κόντρα στην Άτλας…

Πολύ καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια έχει και η Κλαμπ Αμέρικα κόντρα στην Πουέμπλα. Προσωπικά όμως θα προτιμήσω το over διότι η Κλαμπ Αμέρικα που έχει την παραγωγικότερη επίθεση, συμπλήρωσε 7 over σε 8 αγωνιστικές. Η δε Πουέμπλα το τελευταίο διάστημα δέχεται και πετυχαίνει εύκολα το τέρμα.

Καλή τύχη και θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ