ΛΙΓΑ ΚΑΙ… ΑΠΛΑ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ξεκινώντας από τη Ρωσία η Άρσεναλ Τούλα παραμένει τελευταία με τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Θα μπορέσει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας που είναι η μοναδική ομάδα στη Ρωσία που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα μακριά από την έδρα της; Το βλέπω δύσκολο και το διπλό πληρώνει 2.05 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Στη Δανία η Μίντιλαντ μετά από δύο σερί ήττες οφείλει να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στην ουραγό Βέιλε που μετρά 12 ήττες σε 16 αγωνιστικές, έχοντας τη χειρότερη άμυνα. Η παράδοση ανεξαρτήτως έδρας τα τελευταία χρόνια είναι 0-5-13 υπέρ της Μίντιλαντ και το διπλό πέφτει κυριολεκτικά παντού…

Στην Γ Γερμανίας η φόρμα των ομάδων δεν δικαιολογεί τον φαβοριτισμό της Τουργκουτσού στην αποψινή αναμέτρηση με τη Σβικάου. Οι γηπεδούχοι βλέπετε, έρχονται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν 8 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα. Σκέφτομαι λοιπόν το 2 DNΒ εδώ.

Στην Τσάμπιονσιπ η Ντέρμπι έχοντας -21 βαθμούς δεν πρόκειται να παραμείνει στην κατηγορία και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Η ΚΠΡ είναι ανεβασμένη αγωνιστικά και πλέον διεκδικεί άνοδο. Την έχω ικανή λοιπόν να φύγει με νίκη μέσα από την έδρα μιας ταλαιπωρημένης ομάδας. Οι αποδόσεις πάντως είναι υψηλές και θα μπορούσαμε να ποντάρουμε και στο 2DNB όπως κάναμε και στο προηγούμενο παιχνίδι.

Θα κλείσω με Αργεντινή και τον πιθανό άσσο της Ουνιόν Σάντα Φε η οποία διεκδικεί έξοδο στο Σουνταμερικάνα. Υποδέχεται την ντεφορμέ Τουκουμάν που δείχνει να τα έχει παρατήσει, έχοντας τέσσερις σερί ήττες και μία μόνο νίκη στα 13 πιο πρόσφατα. Η απόδοση του άσσου υποχωρεί και αυτή τη στιγμή πληρώνει 1.75 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ