ΛΙΓΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ…

Καλημέρα. Τα ντέρμπι «αιωνίων» μπορεί να μην έχουν την ίδια αίγλη με τα παλαιότερα χρόνια λόγω της οικονομικής δυσχέρειας του Παναθηναϊκού, αλλά ποτέ δεν έπαψαν να αποτελούν σπουδαία κλασικά ντέρμπι. Αυτό εξάλλου αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων ετών όπου οι «πράσινοι» έφυγαν από τον Πειραιά με δύο ισοπαλίες της τάξεως του 1-1. Το πιθανότερο είναι βέβαια ο Ολυμπιακός να επικρατήσει, αλλά στο 1.30 δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς σε αυτό το ματς. Σκεφτόμουν λοιπόν να προτιμήσω το under για δύο λόγους...

Πρώτον, ο αήττητος Ολυμπιακός είναι ο κάτοχος της καλύτερης άμυνας στο ελληνικό πρωτάθλημα και μιας από τις καλύτερες σε ολόκληρη την Ευρώπη! Ο δε ΠΑΟ σκοράρει δύσκολα αλλά εξίσου δύσκολα τους τελευταίους δύο μήνες δέχεται και το γκολ. Πιστεύω εν ολίγοις ότι αν οι ερυθρόλευκοι επικρατήσουν θα δούμε ένα σκορ όπως το 1-0 ή το πολύ 2-0. Να υπενθυμίσω κλείνοντας, ότι το ματς θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών και αυτό είναι να σημαντικό ντεζαβαντάζ για τους γηπεδούχους… (1.90 το Under στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η ΑΕΚ αναμένεται να επικρατήσει του Παναιτωλικού που έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις με έξι ήττες και δύο ισοπαλίες σε οκτώ παιχνίδια. Επειδή όμως και εδώ η απόδοση είναι χαμηλή, θα συνδυάσω τον άσσο της «Ένωσης» με το no goal. (1.80 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]) Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός είναι η ομάδα που έχει σημειώσει τα λιγότερα (10) γκολ στη Σούπερ Λίγκα. Την τελευταία δεκαετία όσες φορές έπαιξε με την ΑΕΚ στην Αθήνα δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε μία φορά!

Η Ξάνθη συνεχίζει το… βιολί της αφού δεν σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο για 11 σερί αγωνιστικές! Πρόκειται για νέο… θρακιώτικο ρεκόρ και μόνο και μόνο για αυτό θα ποντάρω στο Χ του ημιχρόνου στο σημερινό παιχνίδι της με τη Λάρισα.

Στη Β κατηγορία προσωπικά θεωρώ ότι ο Απόλλωνας διαθέτει το ποιοτικότερο ρόστερ. Σήμερα υποδέχεται τον Λεβαδειακό που παραμένει χωρίς νίκη μακριά από τη Βοιωτία. Η ομάδα της Λειβαδιάς θα χρειαστεί να περιμένει και άλλον καιρό για το πρώτο της διπλό…

Στην Κύπρο θα συνδυάσω τον άσσο του ΑΠΟΕΛ με το nogoal διότι αφενός η ομάδα παραμένει η μοναδική σε ολόκληρη την Ευρώπη που ακόμα δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ στην έδρα της και αφετέρου το Παραλίμνι έχει μόλις μια νίκη σε 14 αγωνιστικές…

Στην Ιταλία οι δύο… ρωμαίες φέτος καλπάζουν! Ειδικά η Λάτσιο βρίσκεται σε… φρενήρη κατάσταση καθώς συμπλήρωσε 9 νίκες και δύο ισοπαλίες στα 11 τελευταία παιχνίδια της! Εν τω μεταξύ και τα 11 αυτά ματς έληξαν στο over, λόγω της επιθετικής της δεινότητας. Σήμερα παίζει στη χειρότερη έδρα της Ιταλίας, αφού η Μπρέσια έχει υποστεί 6 ήττες σε 8 ματς μέσα στο γήπεδό της. Δεν μένει λοιπόν τίποτα άλλο, από το να συνδυάσουμε το διπλό με το over εδώ… (2.20 στην [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Η Ρόμα έρχεται από τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία έχοντας σκοράρει συνολικά 13 φορές. Από το 2012 που η Τορίνο επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία την κερδίζει συνεχώς. Για την ακρίβεια συμπλήρωσε 7 σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 20-6. Θα συνδυάσω και εδώ λοιπόν τον άσσο της ανώτερης Ρόμα με τα πολλά γκολ…

Οι επιδόσεις της Γρανάδα στην Ισπανία, θυμίζουν κάτι από… Ξάνθη καθώς τις τελευταίες εννέα αγωνιστικές η ομάδα κατάφερε να σημειώσει μόλις ένα γκολ κατά τη διάρκεια πρώτου ημιχρόνου. Επειδή και η Μαγιόρκα δεν φημίζεται για τις επιθετικές της αρετές θα ποντάρω στο Χ του ημιχρόνου στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

Στην Πορτογαλία δεν μπορώ να δεχθώ με… τίποτα αυτό το 1.45 του άσσου της Ρίο Άβε απέναντι στη Μαρίτιμο. Οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει μόνο πέντε νίκες σε 14 αγωνιστικές και τρεις σε επτά ματς στην έδρα τους. Ούτε και η παράδοση τους ευνοεί αφού έχουν κερδίσει μόνο τα τρία από τα 13 τελευταία ματς κόντρα στην Μαρίτιμο. Τα οκτώ από αυτά όμως έληξαν χωρίς νικητή.  Δεν αποκλείω αυτή η παράδοση να συνεχιστεί και φέτος αφού ούτως ή άλλως η Μαρίτιμο με έξι ισοπαλίες σε 14 αγωνιστικές είναι η ομάδα με τα περισσότερα Χ στην Πορτογαλία μετά από τη Σετούμπαλ που έχει επτά!

Στη Β Πορτογαλίας τέλος, πιστεύω ότι οι δύο πρωτοπόροι εύκολα ή δύσκολα σήμερα θα επικρατήσουν. Η Φαρένσε που έχει 11 νίκες σε 14 αγωνιστικές υποδέχεται την Μπενφίκα Β η οποία δεν έχει ακόμα διπλό στο ενεργητικό της.

Η φορμαρισμένη Νασιονάλ Μαδέιρα η οποία έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 14 ματς διατηρώντας την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, φιλοξενείται από την υποδεέστερη Ακαντέμικα Βισέου η οποία διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη εντός έδρας επίθεση στην κατηγορία, με έξι μόλις γκολ στο ενεργητικό της.

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ