ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ…

Καλημέρα. Δυστυχώς το καταστροφικό τελευταίο δεκάλεπτο, στέρησε από την εθνική μας ομάδα γυναικών του μπάσκετ, την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού. Όπως όμως ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, έτσι και μια αποτυχία δεν φέρνει την… βαρυχειμωνιά. Όποιο και αν ήταν το τελικό αποτέλεσμα, εξακολουθώ να θεωρώ οτι αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια σε αυτά τα κορίτσια που φέτος πραγματοποίησαν την προσωπική και ομαδική τους υπέρβαση. Τώρα θα παλέψουμε για την τρίτη θέση και το μετάλλιο, αλλά ακόμα και αν δεν τα καταφέρουμε, εγώ θα συνεχίσω να δηλώνω ενθουσιασμένος από το πάθος και την πυγμή που έδειξαν αυτά τα κορίτσια καθόλη τη διάρκεια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 

Στο στοίχημα τώρα, σήμερα θα ξεκινήσουμε από τα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα…

Στη Β Σουηδίας η Γκέφλε επέστρεψε επιτέλους στις νίκες μετά από πολύ καιρό. Η ομάδα που είχε ξεκινήσει ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο, βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και θέλω να πιστεύω ότι το σπουδαίο διπλό που πήρε στην αήττητη έως τότε έδρα της Τρέλεμποργκ θα αποτελέσει την απαρχή ενός νέου ξεκινήματος. Πρόκειται για ένα σύλλογο που αγωνιζόταν επί σειρά ετών στην πρώτη κατηγορία και που υποβιβάστηκε φέτος. Σήμερα φιλοξενεί την μέτρια Ατβίνταμπεργκ η οποία αποδυναμώθηκε κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Αν το σημείο το βρω σε αποδόσεις πέριξ του 2.20, θα το ρισκάρω…

Η Φάλκερνμπεργκ η οποία επίσης υποβιβάστηκε φέτος, διαθέτει αξιόλογο ρόστερ και μια πολύ καλή επιθετική γραμμή. Σήμερα υποδέχεται την συγκριτικά αδύναμη Συριάνσκα, που μαζί με την Βάρμπεργκς παραμένουν οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν ακόμα κερδίσει μακριά από την έδρα τους. Θα δώσω προβάδισμα στους γηπεδούχους λοιπόν… (1.90 στην INTERWETTEN.GR)

Στη Β Νορβηγίας υπάρχουν τρεις άσσοι οι οποίοι θα μπορούσαν να συνδυαστούν άνετα με το over. Αναφέρομαι σε αυτούς των Μπόντο Γκλιμτ, Μιοντάλεν και Κονγκσβίγκερ. Οι τρεις αυτές ομάδες ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με μεγάλες φιλοδοξίες, διότι είχαν ενισχυθεί μεταγραφικά. Η Μπόντο Γκλιμτ που υποβιβάστηκε φέτος, πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και μέσα στην έδρα της έχει έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Διατηρεί την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία και σήμερα υποδέχεται την ασταθή Στρόμεν που δέχεται εύκολα το τέρμα.

Η Μιοντάλεν που είχε υποβιβαστεί το 2015, κατά τη διάρκεια των μεταγραφών απέκτησε ποδοσφαιριστές που την ανεβάζουν αγωνιστικό επίπεδο. Μέσα στην έδρα της δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα, ενώ είναι και η μοναδική που μετρά μόνο over καθώς συμπλήρωσε 7 στα 7! Αποψινή της αντίπαλος η νεοφώτιστη Φλόρο η οποία έως το 2013 αγωνιζόταν στη Δ Νορβηγίας. Οι φιλοξενούμενοι αποδυναμώνονται αισθητά όταν απομακρύνονται από το γήπεδό τους και σήμερα αναμένεται να περάσουν ένα δύσκολο απόγευμα…

Η Κονγκσβίγκερ είναι ένα από τα βαριά χαρτιά της κατηγορίας, αλλά εδώ εν αντιθέσει με τις δύο προηγούμενες, το ξεκίνημα δεν ήταν καλό. Τον τελευταίο μήνα όμως η ομάδα έστρωσε και ευελπιστεί σε μια ακόμα καλύτερη συνέχεια. Ο Έρικσεν είναι καλός προπονητής και πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει. Σήμερα υποδέχεται την νεοφώτιστη Έλβερουμ η οποία θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον υποβιβασμό καθώς το ρόστερ της είναι μετρίων δυνατοτήτων. Τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά υπάρχουν έντονα προβλήματα και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι πρόκειται για την ομάδα που έχει σημειώσει τα λιγότερα γκολ και που έχει δεχθεί τα περισσότερα τέρματα στην κατηγορία. Δεν έχει καν σκοράρει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές και δικαιολογημένα οι γηπεδούχοι προβάλλονται ως το φαβορί της αναμέτρησης… (Στο 2.20 ο συνδυασμός του άσσου με το over στην VISTABET.GR)

Στην Ισλανδία η πρωταθλήτρια Χαφνάρφιορντουρ έχει μείνει πολύ πίσω και πλέον καλείται να καλύψει το χαμένο έδαφος πριν να είναι αργά… Μακριά από το γήπεδό της δεν έχει υποστεί ήττα και σήμερα παίζει με την υποδεέστερη Βεστμαναέιαρ η οποία στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές δέχθηκε συνολικά 10 γκολ. Από το 2009 και μετά όπου οι γηπεδούχοι ανέβηκαν κατηγορία, η Χαφνάρφιορντουρ έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε οκτώ επισκέψεις της εκεί μέσα. Στα επτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σκόραραν αμφότερες και πιστεύω ότι το ίδιο θα συμβεί και απόψε. Εν ολίγοις βλέπω διπλό και goal – goal. Με ένα σκορ της τάξεως του 1-2 θα ήμουν… ικανοποιημένος δηλαδή. (7.50 στην SPORTINGBET.GR)

Στη Βραζιλία η Παραναένσε που πέρσι είχε την καλύτερη έδρα στο πρωτάθλημα, βρήκε επιτέλους της φόρμα της καθώς προέρχεται από τρεις σερί νίκες. Απόψε φιλοξενεί την αποδυναμωμένη Βιτόρια Μπαϊα που κατά την προσωπική μου άποψη πολύ δύσκολα θα γλιτώσει από τον υποβιβασμό. Βλέπω νίκη των γηπεδούχων λοιπόν, αλλά ταυτόχρονα δίνω τύχη και στο under καθώς εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που σκοράρουν δύσκολα. Σας θυμίζω ότι η Παραναένσε μετρά 8 στα 9 under, με 4 στα 4 στην έδρα της. Είναι αξιοσημείωτο επίσης το γεγονός ότι οι τρεις κολλητές νίκες που προαναφέραμε ήταν όλες της τάξεως του 1-0. (3.75 ο συνδυασμός στην GOALBET)

Δυσαναλογία αποδόσεων εντόπισα στην αναμέτρηση της Πόντε Πρέτα με την Παλμέιρας. Οι γηπεδούχοι που ανέβηκαν κατηγορία πρόπερσι, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ως ομάδα και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι απόψε αντιμετωπίζουν τον σύλλογο που πέρσι κατέκτησε τον τίτλο. Το ξεκίνημα της Παλμέιρας μπορεί να μην ήταν ιδανικό, αλλά το τελευταίο διάστημα η ομάδα είναι εμφανώς ανεβασμένη αγωνιστικά. Δεν νομίζω λοιπόν ότι δικαιολογούνται οι υψηλές τιμές στο συγκεκριμένο διπλό.

Ακόμα ένα αδικαιολόγητο σετ αποδόσεων αντικρίζουμε στο πρωτάθλημα του Ισημερινού και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Ντελφίν (φωτο). Απομένουν λίγες αγωνιστικές για το φινάλε και η Ντελφίν παραμένει πρωτοπόρος στον βαθμολογικό πίνακα, χωρίς να έχει δεχθεί ούτε μία ήττα μετά από 19 αγωνιστικές! Διατηρεί μακράν την καλύτερη άμυνα και οι χαμηλότατες αποδόσεις του άσσου, μπορούν να δικαιολογηθούν αποκλειστικά και μόνο από το μεγαλύτερο όνομα της Μπαρτσελόνα. Να κοντράρω στο 1.42 την μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ρισκάρω και να πάω για τα πολλά, με το να εμπιστευτώ τα «δελφίνια» του Ισημερινού…

Λανθασμένο σετ έχουμε και στην Ουρουγουάη, στον αγώνα της Μοντεβιδέο με την Ατλέτικο Ρίβερ Πλέιτ. Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι και οι φιλοξενούμενοι έχουν μια εξαιρετική παράδοση στην έδρα των αντιπάλων τους. Για την ακρίβεια, τα τελευταία 15 χρόνια έχουν συναντηθεί συνολικά 13 φορές. Η Μοντεβιδέο έχει μόλις μία νίκη, ενώ η Ρίβερ Πλέιτ μετρά έξι διπλά. Θεωρώ ότι αυτή η προϊστορία θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη… (3.45 το διπλό στον STOIXIMAN.GR)

Στην Βολιβία τέλος, η πρωτοπόρος Μπολιβάρ χρειάζεται μόλις έναν πόντο για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο. Στην… ξέφρενη αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται όμως, πιστεύω ότι θα μπορέσει να πάρει παραμάζωμα και την ντεφορμέ Ντε Σούκρε που έχει τις περισσότερες (5) εντός έδρας ήττες στην κατηγορία. Η Μπολιβάρ τις τελευταίες έξι αγωνιστικές κατάφερε να σημειώσει περισσότερα τέρματα από όσα έχει βάλει η Ουνιβαρσιτάριο Ντε Σούκρε σε ολόκληρο το πρωτάθλημα! (20 έναντι 19) Συνολικά έχει 56 γκολ στο ενεργητικό της και δεν πρόκειται να επηρεαστεί από το υψόμετρο των 2800 μέτρων, διότι αυτή αγωνίζεται σε ακόμα μεγαλύτερο υψόμετρο που ξεπερνά τα 3.500 μέτρα!

Καλή τύχη… 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ