ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ 1.80…

Καλημέρα. Σήμερα επειδή διεξάγονται ελάχιστα παιχνίδια πρωταθλημάτων, αρκετοί παίκτες θα στραφούν αναγκαστικά στα κύπελλα. Προσωπικά πάντως θα τηρήσω την υπόσχεση που έχω δώσει στον εαυτό μου και δεν θα ποντάρω αυτή την περίοδο σε αγώνες κυπέλλων.

Αν έπρεπε όμως οπωσδήποτε να επιλέξω κάποιες ομάδες, θα προτιμούσα τα ηχηρά ονόματα που έχουν χάσει κάθε ελπίδα για κατάκτηση του τίτλου στη χώρα τους.

Αναφέρω τρία ως παράδειγμα. Τον Παναθηναϊκό που παίζει στον Βόλο, την Άντερλεχτ που υποδέχεται την Κορτράικ και τη Μπράγκα που φιλοξενείται από τη Βιζέλα.

Η δυάδα μου όμως σήμερα που πληρώνει 1.80 στον STOIXIMAN.GR, θεωρώ ότι είναι χαμηλού ρίσκου και αποτελείται από τους άσσους της Μπεσίκτας και της Αϊντχόφεν. Και τα δύο αυτά σημεία έχουν πάρει τη συντριπτική πλειονότητα των πονταρισμάτων.

Η Μπεσίκτας έχει μείνει πολύ πίσω και κινδυνεύει πριν το φινάλε του πρώτου γύρου να έχει χάσει κάθε ελπίδα όχι μόνο για τον τίτλο, αλλά και για έξοδο στο Champions League. Έρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα με Φενέρ και Καϊσέρισπορ και απόψε θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Γκεζντέπε που βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Την κερδίζει παραδοσιακά και πιστεύω ότι το ίδιο θα κάνει και σήμερα.

Η Αϊντχόφεν μπορεί να συνδυαστεί και με το over διότι αφενός σκοράρει με απίστευτη ευκολία και αφετέρου η άμυνα της Γκόου Αχέντ δεν είναι από τις καλύτερες. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι όσες φορές συναντήθηκαν τα τελευταία χρόνια η Γκόου Αχεντ χάνει με κατεβασμένα τα χέρια εντός και εκτός έδρας. Πιο συγκεκριμένα η παράδοση είναι 15-1-0 υπέρ της Αϊντχόφεν.

Αυτά τα λίγα από μένα και για ότι άλλο προκύψει τα λέμε στο live μέσα από το bookenemylive.com.

Καλή τύχη.

Pamestoixima.gr: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (2.99 – 1.49)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει το Pamestoixima.gr το σημερινό ελληνικό ντέρμπι για τη Euroleague. Και με πάνω από 270 στοιχήματα για επιλογή. (21.00μμ).

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ