ΚΟΡΕΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ…

Καλημέρα. Για μια ακόμη βραδιά όλα ανεξαιρέτως τα φαβορί στο Champions League συνοδεύονται από χαμηλές αποδόσεις. Αξίζουν να παιχτούν σε αυτές τις τόσο χαμηλές τιμές; Προσωπικά θεωρώ πως όχι… Έτσι λοιπόν ή θα αρχίσουμε πάλι τους συνδυασμούς προκειμένου να ανεβάσουμε τις τιμές, ή θα πάμε πάσο, ή θα κυνηγήσουμε εκπλήξεις.

Στο Λίβερπουλ – Σάλτσμπουργκ και στο Γκενκ – Νάπολι… «σηκώνει» να συνδυάσουμε τα πρώτα σημεία με τα πολλά γκολ γιατί και οι τέσσερις αυτές ομάδες είναι επιθετικές από τη… φτιαξιά τους.

Η Λειψία πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει της Λυών διότι έχει καλύτερη ομάδα. Το απέδειξε άλλωστε και στην πρεμιέρα με το διπλό που πήρε μέσα στη Λισαβόνα επί της Μπενφίκα. Το 1.60 όμως το τρώω και με… τρώει. Θα το αφήσω λοιπόν για το live και όταν, εάν και εφόσον φτάσει σε διπλασιασμό τότε μάλλον θα «χτυπήσω».

Η Μπαρτσελόνα (φωτο) είναι εμφανώς κουρασμένη και… κορεσμένη. Φέτος πραγματοποιεί μετριότατες εμφανίσεις τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη και από τη στιγμή που είναι και αμφίβολη η συμμετοχή του Μέσι δεν έχω σκοπό να την ποντάρω στο 1.50 απέναντι στην πολύ καλή φέτος Ίντερ.

Η Ντόρτμουντ πιστεύω ότι είτε εύκολα είτε δύσκολα θα περάσει από την Πράγα. Η Σλάβια βέβαια, έπαιξε φανταστικό ποδόσφαιρο στο Μιλάνο όπου απέσπασε ισοπαλία (1-1) από την Ιντερ, αλλά θεωρώ ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό το επίπεδου και σε τέτοιους ρυθμούς. Το 6ο γκρουπ είναι από τα πλέον δύσκολα και οι γερμανοί γνωρίσουν πολύ καλά, πως για να έχουν ελπίδες πρόκρισης, θα πρέπει αύριο να βιώσουν την… «άνοιξη της Πράγας»

Από εκεί και πέρα τα τρία υπόλοιπα ματς του Champions League μόνο… τριπλή θα μπορούσαν να παιχτούν σε ένα δελτίο ΠΡΟΠΟ…

Στο Ζενίτ – Μπενφίκα ποντάρω στο Χ του ημιχρόνου διότι θεωρώ ότι αυτό που θα προσέξουν κυρίως οι δύο αυτές ομάδες είναι να μην δεχθούν τέρμα. (2.03 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Πολύ αμφίρροπα είναι τα ματς και στον 8ο όμιλο. Το Βαλένθια – Αγιαξ είναι… ντερμπάρα με τα όλα της! Το g-g είναι το πλέον πιθανό, αφού και οι δύο ομάδες δημιουργούν αρκετές φάσες και ευκαιρίες μπροστά στις αντίπαλες εστίες. Η Τσέλσι η οποία επιχειρεί ανανέωση φέτος, θεωρώ ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, καθώς διαπίστωσα ότι οι πιτσιρικάδες της έχουν… μπόλικο ταλέντο. Στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως, αυτό δεν αρκεί, διότι χρειάζεται και εμπειρία.

Η Λιλ βέβαια δεν αποτελεί ομάδα – φόβητρο, αλλά δεν πρόκειται να παραδοθεί εύκολα. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να παίξω κάτι, μάλλον θα έπαιρνα το ρίσκο της ισοπαλίας, επειδή πιστεύω ότι με τον έναν πόντο στο τέλος θα ικανοποιηθούν τόσο οι γάλλοι όσο και οι βρετανοί…

Αφήνουμε το Champions League και πιάνουμε την Τσάμπιονσιπ. Η Μπάρνσλεϊ τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο καθώς συμπλήρωσε έξι ήττες και δύο ισοπαλίες σε οκτώ παιχνίδια. Παρουσιάζεται λοιπόν μια καλή ευκαιρία στη Ντέρμπι να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από μια τόσο μέτρια έδρα. Αν όχι σκέτο διπλό, θα μπορούσαμε να ποντάρουμε στο 2 draw no bet που πληρώνει το πολύ υψηλό 1.95 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].)

Τις τελευταίες έξι αγωνιστικές η Σουόνσι δεν δέχθηκε γκολ σε πρώτο ημίχρονο και η εστία της Τσάρλτον παραβιάστηκε μόνο μία φορά. Σήμερα παίζουν μεταξύ τους και οι αριθμοί και οι επιδόσεις τους με οδηγούν στο Χ του ημιχρόνου.

Στη Βραζιλία τέλος, η Κορίνθιανς που έχει υποστεί μόλις τρεις ήττες σε 21 αγωνιστικές είναι σε θέση να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της ουραγού Σαπεκοένσε η οποία μετρά τις περισσότερες (12) ήττες στο πρωτάθλημα. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι κοντράρονται η καλύτερη με τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, καθώς η μεν Κορίνθιανς έχει δεχθεί μόνο 13 γκολ και η δε Σαπεκοένσε 38! Οι φιλοξενούμενοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους καθώς την τελευταία πενταετία που ανέβηκε η Σαπεκοένσε στη μεγάλη κατηγορία, έχουν τέσσερα διπλά εκεί μέσα.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

[eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]

Κάθε αγώνας παίζει με τις αποδόσεις που θες στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ