ΚΟΝΤΡΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ… ΝΤΕΦΟΡΜΕ

Καλημέρα. Τα σημερινά ελληνικά παιχνίδια δεν έχουν στοιχηματικό ενδιαφέρον, οπότε δεν χρειάζεται να επιμείνουμε και να… παραμείνουμε σε αυτά. Πάμε κατευθείαν στο υπόλοιπο πρόγραμμα της μέρας ξεκινώντας από την Κύπρο και τον πιθανό άσσο του φορμαρισμένου Ολυμπιακού Λευκωσίας ο οποίος έρχεται από τέσσερις νίκες σε έξι παιχνίδια. Υποδέχεται την ουραγό Νέα Σαλαμίνα που μακριά από την έδρα της έχει 4 στις 4 ήττες με τέρματα 1-8. Ο άσσος προσφέρεται σε υψηλές αποδόσεις και πιο συγκεκριμένα στο 2.10 από την [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”] που είναι και η μεγαλύτερη τιμή.

Αν… θέλετε πάντως, μπορούμε να δούμε και τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου διότι τις τελευταίες έξι αγωνιστικές και τα επτά τέρματα που έβαλαν οι γηπεδούχοι σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο!

Στην Πρέμιερ καταρχάς εντόπισα δύο over. Αναφέρομαι στις αναμετρήσεις Άρσεναλ – Άστον Βίλα και Λέστερ – Γουλβς. Το over της δεύτερης αναμέτρησης πληρώνει πολύ καλύτερα καθώς το βρήκα στο πολύ υψηλό 2.30 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”]. Αδικαιολόγητη απόδοση για μια ομάδα σαν τη Λέστερ που έχει εξαιρετική επίθεση και φέρνει πολλά over.

Από εκεί και πέρα θα συνδυάσω το διπλό της Τότεναμ με τα πολλά γκολ διότι η Γουεστ Μπρομ (η οποία δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα) είναι η ομάδα που έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ στην Πρέμιερ.

Στη Γερμανία η Χοφενχάιμ έχει δύο προβλήματα να αντιμετωπίσει. Το πρώτο είναι τα συνεχόμενα ματς σε Μπουντεσλίγκα και Europa League τα οποία επιφέρουν εύλογη κούραση και το δεύτερο το τεράστιο… απουσιολόγιο λόγω τραυματισμών, κορωνοϊού και τιμωριών. Βέβαια η Βόλφσμπουργκ το έχει… παρακάνει φέτος με τις ισοπαλίες, αλλά αν δεν κερδίσει τώρα τη Χοφενχάιμ των τόσων προβλημάτων, μάλλον δεν θα το κάνει ποτέ… Ο άσσος πληρώνει 2.16 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”].

Στην Ελβετία αν το… πιάσουμε από πέρσι θα δούμε ότι η Γιούνγκ Μπόις συμπλήρωσε 17 συνεχόμενες νίκες στην έδρα της! Απέναντι στη Σεν Γκάλεν διατηρεί εξαιρετική παράδοση καθώς έχει πολλά χρόνια να χάσει στη Βέρνη.

Θα εξακολουθήσω να ψάχνω ομάδες με πολλές απουσίες για να τις κοντράρω… Μια από αυτές είναι και η Λάτσιο στην Ιταλία από την οποία για μια ακόμη φορά θα απουσιάσουν πολλοί βασικοί ποδοσφαιριστές. Στη Γιουβέντους επέστρεψε ο Ρονάλντο και η πρόσφατη παράδοση δείχνει 11 διπλά και έναν μόνο άσσο σε 15 παιχνίδια! Το διπλό προσφέρεται στο 1.91 από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] που είναι και η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί.

Τα πράγματα για την Τορίνο θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ απλά… Η ομάδα που έχει μόνο ήττες στην έδρα της, καλείται απόψε να σημειώσει την πρώτη της νίκη απέναντι στην ουραγό Κροτόνε που είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας… Την επόμενη αγωνιστική έχει πολύ δύσκολο ματς με την Ίντερ στο Μιλάνο και αν δεν κερδίσει ούτε και σήμερα, τα πράγματα θα εξελιχθούν προς το χειρότερο. Επειδή η Κροτόνε πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό φέτος λόγω του μετριότατου ρόστερ της, θα ρισκάρω στον άσσο της Τορίνο ο οποίος δεν πληρώνει άσχημα… (1.97 στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Β Ιταλίας η φόρμα δείχνει διπλό ή έστω 2 DNB στο Πεσκάρα – Τσιταντέλα. Οι γηπεδούχοι βλέπετε, μετά από έξι αγωνιστικές μετρούν πέντε ήττες και μια ισοπαλία. Η Τσιταντέλα εν τω μεταξύ, έχει τρία σερί διπλά τα τελευταία χρόνια στην έδρα της Πεσκάρα.

Η Λέτσε που έχει φιλοδοξίες ανόδου, φέτος έχει χάσει μόνο από τη Μπρέσια. Απόψε παίζει εκτός έδρας με τη Βίρτους Έντελα που δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και έτσι θα επιλέξω και εδώ το 2 DNB διότι στη Β Ιταλίας τα Χ πάντα παραμονεύουν.

Τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού της Ρετζιάνα δεν της αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στη σημερινή αναμέτρηση με τη Βενέτσια, αν βεβαίως τελικά διεξαχθεί. Αυτό το αναφέρω διότι το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Σαλερνιτάνα δεν διεξήχθη, παρά την αντίθετη γνωμάτευση της ιταλικής ομοσπονδίας. Η υπόθεση θα κριθεί στα δικαιοδοτικά όργανα, αλλά έχω την εντύπωση ότι η Ρετζιάνα δεν πρόκειται να δικαιωθεί…

Στη Ρωσία αυτή που έχει πολλές απουσίες και προβλήματα είναι η Κράσνονταρ η οποία μετρά απανωτές ήττες σε πρωτάθλημα και Champions League. Να μια καλή ευκαιρία λοιπόν για την Ζενίτ να πάρει τη νίκη και να διατηρήσει την καλή παράδοση. Σημειώστε επίσης ότι η Ζενίτ έχει καταφέρει ένα παγκόσμιο… ρεκόρ, καθώς μέσα στην έδρα της έχει 6 στα 6 over, αλλά μακριά από αυτήν, 7 στα 7 under! Σήμερα πάντως παίζει εντός…

Στην Ισπανία αν το εξετάσουμε βάσει φόρμας, τότε τόσο η Μαγιόρκα όσο και η Οβιέδο είναι τα φαβορί της σημερινής αγωνιστικής. Η Μαγιόρκα που έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 10 παιχνίδια, υποδέχεται τη ντεφορμέ Πονφεραντίνα η οποία έρχεται από τρεις σερί ήττες.

Η Οβιέδο η οποία έρχεται από σπουδαίο διπλό επί της Λας Πάλμας, υποδέχεται τη ντεφορμέ Καστεγιόν που συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που και οι δύο αυτοί άσσοι πληρώνουν ικανοποιητικά και όχι τίποτα… 1.30, δεν έχω πρόβλημα να το ρισκάρω…

Στη Β Βελγίου οι πιτσιρικάδες της Κλαμπ Μπριζ u23 δεν έχουν καταφέρει τίποτα απολύτως, καθώς μετά από 8 αγωνιστικές μετρούν… μηδέν νίκες. Μακριά από το Μπριζ μάλιστα έχουν 4 στις 4 ήττες με τέρματα 2-16! Εννοείται ότι διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία και έτσι ο άσσος της ανώτερης Λόμελ θα συνδυαστεί όπως αναμενόταν με το over…

Στον ίδιο ακριβώς συνδυασμό θα προβώ και στην αναμέτρηση της Φίτεσε με την Έμεν στην Ολλανδία. Η Φίτεσε είναι εξαιρετική φέτος και η Έμεν δεν έχει πετύχει ούτε μία νίκη.

Στα προϊστορικά… τέρατα μπορούμε άνετα να κατατάξουμε την Αϊντχόφεν η οποία συμπλήρωσε 17 συνεχόμενες νίκες κόντρα στη Βίλεμ. Την τελευταία τετραετία τα υπέρ της τέρματα εντοπίζονται στο 18-1!

Συνεχίζω… ακάθεκτος να ψάχνω είτε ομάδες με απουσίες, είτε ομάδες που είναι ντεφορμέ σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στη Δανία λοιπόν, τόσο η Λίνγκμπι όσο και η Χόρσενς είναι οι μοναδικές που δεν έχουν πετύχει νίκη από την αρχή της σεζόν, διατηρώντας τις δύο χειρότερες άμυνες. Σήμερα παίζουν στις έδρες τους με σχετικά φορμαρισμένους αντιπάλους και τα βλέμματα όλων των παικτών πέφτουν στα διπλά της Άαρχους και της Σοντερίσκε.

Στην Τουρκία η Ανκαραγκούτσου συνεχίζει να έχει σε καραντίνα 7 ποδοσφαιριστές. Η ομάδα της πρωτεύουσας είναι η μοναδική χωρίς νίκη έως τώρα και έτσι θα ποντάρω στο 2 DNB της Καραγκουμρούκ που την προηγούμενη αγωνιστική έριξε πέντε γκολ στην Ερζουρούμ!

Η πρωταθλήτρια Μπασακσεχίρ μπορεί να άργησε, αλλά τελικά βρήκε και πάλι τον παλιά καλό εαυτό της με τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και μια τεράστια νίκη στο Champions League επί της Γιουνάιτεντ. Στην κατάσταση που βρίσκεται λοιπόν, εννοείται ότι είναι το φαβορί απέναντι στην προτελευταία Γκεντζ/λιγκι.

Με το Τσέχικο πρωτάθλημα δεν θα ασχοληθώ, αλλά οφείλω να σας υπενθυμίσω ότι τόσο η Σλόβαν Λίμπερετς όσο και η Σπάρτα Πράγας που κατά τα άλλα είναι δύο πολύ καλές ομάδες, πλήττονται από σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών και κορωνοϊού. Το αν θα καταφέρουν να εκμεταλλευτούν αυτή την κατάσταση η Τέπλιτσε και η Βικτόρια Πλζεν, είναι μια άλλη… ιστορία.

Στη Νορβηγία η παντελώς αδιάφορη Βίκινγκ υποδέχεται τη Ρόζενμποργκ η οποία ψάχνει βαθμούς για έξοδο στην Ευρώπη. Οι φιλοξενούμενοι είναι στα καλύτερά τους από την αρχή της σεζόν και έχουν και την παράδοση με το μέρος τους καθώς έχουν πάρα πολλά χρόνια να ηττηθούν εκεί μέσα. Το διπλό της Ρόζενμποργκ πληρώνει 1.90 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Η Μόλντε λογικά δεν θα σκοντάψει μέσα στην ισχυρή έδρα της (9 νίκες σε 11 παιχνίδια) απέναντι στη μέτρια Κρίστιανσουντ η οποία έχει ξεμείνει από στόχους. Εδώ μπορούμε να δούμε συνδυαστικά και το over διότι οι γηπεδούχοι μετρούν 20 στα 23 από την αρχή της σεζόν!

Στη Σουηδία η Χάμαρμπι παλεύει για έξοδο στην Ευρώπη και απόψε θα χρειαστεί τους πολύτιμους βαθμούς μέσα στην έδρα της Βάρμπεργκς που παραμένει χωρίς νίκη για 7 σερί παιχνίδια. Νομίζω ότι με λίγη τύχη οι φιλοξενούμενοι θα τα καταφέρουν.

Στις ΗΠΑ το Κάνσας που διεκδικεί την πρωτιά στη Δύση, διατηρεί θεωρητικό προβάδισμα απέναντι στην προτελευταία στον όμιλο Σολτ Λέικ. Οι γηπεδούχοι τις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές κατάφεραν να κερδίσουν μόνο το Πόρτλαντ και το διπλό κυκλοφορεί σε υψηλές αποδόσεις (2.35 το βρήκα στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]).

Στην Κολομβία τέλος, η Ατλέτικο Τζούνιορ χρειάζεται νίκη για την οκτάδα και μπορεί να την βρει απέναντι στην ουσιαστικά αδιάφορη Πετρολέρα η οποία έχει ξεχάσει πάει να πει νίκη εδώ και πολύ καιρό.

Καλή τύχη και τη συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ