ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΣΤΗ Β ΙΤΑΛΙΑΣ…

Καλημέρα. Απόψε ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Β Ιταλίας και πραγματικά επικρατεί… κομφούζιο, καθώς υπάρχουν πολλές ομάδες που κάτι διεκδικούν και σενάρια… άπειρων ισοβαθμιών. Εννοείται ότι – και να θέλαμε – δεν έχουμε τον χρόνο να αναφερθούμε σε όλες τις πιθανές ισοβαθμίες.

Επιγραμματικά να αναφέρω ότι οι ομάδες που καίγονται για βαθμούς και που αντιμετωπίζουν ουσιαστικά αδιάφορους αντιπάλους είναι μόνο η Σαλερνιτάνα που υποδέχεται τη Σπέτσια και η Άσκολι η οποία φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Μπενεβέντο.

Από εκεί και πέρα φαντάζουν βολικές οι ισοπαλίες στο Βίρτους Έντελα – Τσιταντέλα και (υπό προϋποθέσεις) στο Βενέτσια – Περούτζια. Όλα αυτά όμως είναι σχετικά διότι τα πάντα μπορούν να αλλάξουν από λεπτό σε λεπτό κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων. Θεωρώ λοιπόν προτιμότερο να ξοδέψουμε το αποψινό βράδυ παρακολουθώντας αυτές τις αναμετρήσεις που είναι οι τελευταίες της φετινής σεζόν. Θα τα ξαναδούμε λοιπόν όλα τα ματς κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής τους μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

Απόψε τελειώνει και η Β Αυστρίας και όπως αναμενόταν έχει παιχτεί πολύ η δυάδα Ριντ, Κλάγκερφουρτ που ισοβαθμεί στην κορυφή και που μόνο μια από αυτές τις δύο θα ανέβει κατηγορία. Οι νίκες τους θα συνδυαστούν με το over λόγω των χαμηλών αποδόσεων…

Στη Λευκορωσία η Ντιναμό Μπρεστ διατηρεί πολύ καλή παράδοση απέναντι στη Βίτεμπσκ καθώς συμπλήρωσε 10 σερί νίκες! Η απόδοση του άσσου γνωρίζει πτώση και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα περάσει.

Στη Β Νορβηγίας αρχικά επιλέγουμε το over 2.5 γκολ στον αγώνα της ΚΦΟΥΜ Οσλο με την Ασάνε, διότι μέχρι στιγμής και οι δύο αυτές ομάδες βάζουν και δέχονται γκολ με μοναδική άνεση και ευκολία.

Την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα όμως την έχει η Ρανχάιμ η οποία μέσο όρο σημειώνει πάνω από 3 γκολ ανά αναμέτρηση. Σήμερα υποδέχεται την Κονγκσβίγκερ που έρχεται από τέσσερις σερί ήττες με τέρματα 2-10. Πάμε για συνδυασμό άσσου με over λοιπόν…

Τέλος, η Σάντνες που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα, αναμένεται να επικρατήσει της ντεφορμέ Στρόμεν που έχει τέσσερις ήττες σε πέντε αγωνιστικές. Το διπλό ποντάρεται και πληρώνει 2.10 στην SPORTINGBET

Καλή τύχη.

Το ΝΒΑ επέστρεψε με καθημερινά Fantasy τουρνουά στη [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]!

Η ώρα που περίμεναν οι φίλοι της πορτοκαλί θεάς έφτασε. Με την Ευρωλίγκα αλλά και τα περισσότερα πρωταθλήματα να έχουν σταματήσει, το ΝΒΑ είναι αυτό που έρχεται να ζεστάνει τον κόσμο που διψάει για μπάσκετ. Από τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/07, 01:30) τα φώτα ανάβουν για να υποδεχτούν τους καλύτερους αθλητές του κόσμου, ανάμεσά τους φυσικά και τον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τα καλά της φοράει και η [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] με τρία καθημερινά Fantasy τουρνουά για τους αγώνες του ΝΒΑ έως και τις 14 Αυγούστου όπου και θα ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος. Το ένα μάλιστα από τα τρία τουρνουά, θα έχει κάθε μέρα εγγυημένα χρηματικά έπαθλα που φτάνουν τις 20.000€*!

Πέρα φυσικά από τα Fantasy τουρνουά, η Stoiximan προσφέρει για κάθε αναμέτρηση του ΝΒΑ εκατοντάδες στοιχήματα και ειδικές επιλογές.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων των τουρνουά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ