ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ… ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Καλημέρα. Τα προκριματικά του Champions League έχουν ξεκινήσει από χθες, αλλά ο λόγος που δεν αναφέρθηκα και δεν ασχολήθηκα με αυτά, έχει να κάνει με τις απίστευτα χαμηλές αποδόσεις. Σήμερα για παράδειγμα, υπάρχουν πάμπολες αδικαιολόγητα χαμηλές τιμές. Αναφέρω ενδεικτικά κάποια παραδείγματα.

Η Βαρντάρ είναι η μεγαλύτερη ομάδα της ΠΓΔΜ και αντιμετωπίζει τη Μάλμε. Τον άσσο τον βρίσκουμε στο 1.20.

Η Μάριεχαμν είναι μια καλή φινλανδική ομάδα και το 1.40 του διπλού της Λέγκια είναι πολύ μικρό.

Το ίδιο ισχύει και για το διπλό του 2.30 της Λουντογκόρετς. Παίζει με την Ζαλγκίρις που μέχρι στιγμής πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα Λιθουανίας.

Η Χόνβεντ από την Ουγγαρία έχει καλό ρόστερ και δεν θεωρώ βέβαιη την ήττα της από την Χάποελ για να αξίζει από το 1.30 στον άσσο.

Θα το σταματήσω όμως κάπου εδώ, διότι δεν υπάρχει λόγος και νόημα να αναφερθώ σε όλα αυτά τα μεγάλα φαβορί τα οποία συνοδεύονται από πολύ μικρές τιμές. Ούτως ή άλλως, δεν υπήρχε περίπτωση να ποντάρω στον δεύτερο προκριματικό γύρο σε αποδόσεις κάτω του 1.60.

Αν κοιτάξουμε όμως το πρόγραμμα, θα διαπιστώσουμε ότι τέτοιες αποδόσεις ουσιαστικά δεν υπάρχουν… Εξαιρούνται η Ρόζενμποργκ και η Κοπεγχάγη οι οποίες λόγω εμπειρίας έχουν όντως προβάδισμα απέναντι στους αποψινούς αντιπάλους τους. Και πάλι όμως, οι αποδόσεις δεν ανταποκρίνονται στην ιδιαιτερότητα που έχουν αυτά τα παιχνίδια. Από τη στιγμή που την επόμενη εβδομάδα ακολουθούν αγώνες ρεβάνς στις έδρες των σημερινών φιλοξενούμενων, ακόμα και οι… αμφίσκορες  ισοπαλίες βολεύουν μια χαρά  τις ομάδες που έχουν ούτως ή άλλως προβάδισμα.

Εν κατακλείδι, θεωρώ ότι τα σημερινά παιχνίδια του δεύτερου προκριματικού του Champions League δεν έχουν να μας προσφέρουν τίποτα απολύτως από στοιχηματικής απόψεως.

Ούτε και το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα όμως θα μας κάνει… σοφότερους ή πλουσιότερους. Η πλειοψηφία του αποτελείται από διεθνή φιλικά και από κύπελλο Ιαπωνίας. Μιλάμε για παιχνίδια που δεν τα κοίταξα ούτε καν από περιέργεια…

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν οι ημιτελικοί του Euro under 19. Η Αγγλία παίζει απίστευτο ποδόσφαιρο και το απόδειξε με τον πιο εμφατικό τρόπο στο 4-1 επί της Γερμανίας! Διαθέτει μια πολύ καλή φουρνιά νεαρών ποδοσφαιριστών και μέχρι στιγμής κάνει μόνο νίκες. Θεωρείται το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και πιστεύω ότι και σήμερα εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει της υπολογίσιμης μεν, υποδεέστερης δε Τσεχίας.

Στο Σουνταμερικάνα η Ιντεπεντιέντε η οποία ενισχύθηκε μεταγραφικά, φιλοξενεί την μέτρια Ικίκε από τη Χιλή. Είναι το φαβορί και λογικά θα επικρατήσει.

Απόψε στο Σουνταμερικάνα έχουμε και τον «εμφύλιο» της Παραγουάης όπου θα κοντραριστούν οι δύο ομάδες από το Ασουνσιόν. Η Ολίμπια όμως είναι ανώτερη και ο αγώνας θα γίνει στο ουδέτερο «Ντεφενσόρες Ντελ Τσάκο». Στις εξέδρες του γηπέδου αναμένονται περισσότεροι οπαδοί των τυπικά φιλοξενούμενων. Δεν υφίσταται λοιπόν παράγοντας έδρα για την ομάδα της Νασιονάλ.

Το υψηλό υψόμετρο του Λα Πας, δεν τρομάζει την Λίγκα Κίτο, διότι και αυτή αγωνίζεται σε ένα υψόμετρο που πλησιάζει τα 3.000 μέτρα. Καλή ομάδα η Μπολιβάρ, αλλά όχι για 1.50. Η Λίγκα έχει νέο προπονητή τον Πάμπλο Ρεπέτο, ο οποίος πέρσι έφτασε ως τον τελικό του Λιμπερταδόρες…

Στη Βραζιλία η Φλουμινένσε στάθηκε άτυχη στο 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής με την Μπαΐα και οι παίκτες της έχουν πεισμώσει και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη στο αποψινό ματς με τη Μποταφόγκο. Οι φιλοξενούμενοι αποδίδουν μέτριο ποδόσφαιρο και θα πάω με την παράδοση που ευνοεί τους γηπεδούχους.

Στο Πόντε Πρέτα – Μπαΐα προτιμώ το under από τον χαμηλής απόδοσης άσσο. Οι δύο ομάδες δεν σκοράρουν εύκολα και οι επιθετικές τους γραμμές είναι από τις χειρότερες του πρωταθλήματος. Στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους κατάφεραν να πετύχουν από δύο και τρία γκολ αντίστοιχα. Η Μπαΐα μάλιστα, έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ στα έξι  εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα!

Στην Κολομβία τέλος διεξάγεται η φάση των «16» του κυπέλλου. Η Σάντα Φε και η Πατριότας δείχνουν να ενδιαφέρονται για το θεσμό και σήμερα παίζουν με υποδεέστερους αντιπάλους. Η Σάντα Φε υποδέχεται στο τοπικό ντέρμπι την μέτρια Λα Εκιδάδ, την οποία την κερδίζει σχεδόν κάθε φορά από το 2012 και μετά που ανέβηκε κατηγορία. Για την ακρίβεια έχουν συναντηθεί 10 φορές και έχουν εμφανιστεί 8 άσσοι και δύο Χ.

Η Πατριότας παίζει με τη Σάντα Μαρί που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία. Η αναμέτρηση όμως θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο στην πόλη Μαγκανγκέ. Οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι και μπορούν να το αποδείξουν και εντός του αγωνιστικού χώρου…

Καλή τύχη. 

STOIXIMAN.GR: WIMBLEDON

Το Γουίμπλεντον συνεχίζεται και το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Ο STOIXIMAN.GR προσφέρει τη σημερινή αναμέτρηση (16.30) του Ράονιτς με τον Φέντερερ σε μηδενική γκανιότα (5.10 – 1.24)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ