ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ Ο… ΠΑΟΚ!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Τελικά χθες το αθηναϊκό ντέρμπι έληξε ισόπαλο 1-1, με το σκορ δηλαδή που είχαμε προτείνει από εδώ μέσα. Παρεμπιπτόντως χθες είχαμε δώσει δύο σκορ και πέρασαν και τα δύο (το άλλο ήταν το 2-1 της Σεβίλλης). Για τον Ολυμπιακό είχαμε γράψει ότι φέτος ενώ παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει σταθεί αρκετά άτυχος σε πολλές περιπτώσεις. Μια από αυτές ήταν και η χθεσινή καθώς αφενός το γκολ της ισοφάρισης το δέχθηκε στο φινάλε και αφετέρου στο τελευταίο… δευτερόλεπτο του ματς έχασε μοναδική ευκαιρία ο Φετφατζίδης για να γράψει το 1-2. Σε γενικές γραμμές δεν θεωρώ ότι παρακολουθήσαμε κάποιο σπουδαίο παιχνίδι που θα μας μείνει… αξέχαστο. Το 1-1 ευνοεί τον… ΠΑΟΚ καθώς έχασαν βαθμούς και οι δύο συνδιεκδικητές του τίτλου, τη στιγμή που αυτός συνεχίζει την πορεία του προς την κορυφή.

Η 6η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Ξάνθη – Λάρισα. Η ομάδα της Θράκης παρουσιάζεται βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα και μέχρι στιγμής έχει υποστεί μόνο μία ήττα την πρώτη αγωνιστική από τον Παναθηναϊκό. Η άμυνά της είναι από τις καλύτερες του πρωταθλήματος και όλα δείχνουν ότι η χρονιά θα κυλήσει… ομαλά φέτος. Η Λάρισα αντιθέτως, δεν ξεκίνησε καλά και γι΄αυτό το λόγο άλλαξε άμεσα προπονητή καθώς πριν από δύο εβδομάδες την ανέλαβε ο Ιταλός Φέστα. Σήμερα έχει αρκετές απουσίες τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση όπου θα λείψουν ο Μορσί και ο Κούνιτς. Τώρα βέβαια θα μου πείτε και που έπαιξαν στις πρώτες πέντε αγωνιστικές αυτοί οι δύο, γκολ δεν έβαλαν. Άλλο αυτό… Για να μην μακρηγορώ, είμαι ανάμεσα στο Χ του ημιχρόνου και τον άσσο. Η Λάρισα έχει δεχθεί 7 γκολ έως τώρα και τα έξι από αυτά τα τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Η δε εστία της Ξάνθης έχει παραβιαστεί μόνο μια φορά κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Ίσως τελικά ρισκάρω στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό με ένα σκορ της τάξεως του 1-0 που εμφανίστηκε τόσο πέρσι όσο και πρόπερσι…

Στην Β Γερμανίας η διοίκηση της Ντούισμπουργκ απέλυσε τον Γκρούεβ και προσέλαβε τον Λίμπερκνεχτ που ήταν προπονητής στην Μπραουσβάιγκ. Η ομάδα παραμένει η μοναδική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και σήμερα δίνει το πιο δύσκολο ματς εκτός έδρας με την πρωτοπόρο Κολωνία. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν ο νέος τεχνικός έχει μαγικές ιδιότητες για να αλλάξει τα πράγματα από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά εγώ ούτως ή άλλως γερμανούς στο 1.30 δεν ποντάρω. Επειδή όμως η Κολωνία συνήθως σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο, αν έπρεπε να επιλέξω κάτι από αυτό το παιχνίδι θα ήταν τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου.

Το ίδιο ακριβώς στοίχημα επιλέγω και για τον αγώνα της Γ κατηγορίας ανάμεσα στους Κίκερς και την Σόνενχοφ. Οι φιλοξενούμενοι βλέπετε, διατηρούν για 8 σερί αγωνιστικές απαραβίαστη την εστία τους κατά τη διάρκεια των πρώτων ημιχρόνων! Οι δε γηπεδούχοι τις τελευταίες έξι αγωνιστικές όπου πέτυχαν 12 γκολ, τα 8 από αυτά τα έβαλαν στο δεύτερο 45λεπτο.

Στη Β Ισπανίας η νεοφώτιστη Ράγιο Μαχανταχόντα έρχεται από τρεις σερί ήττες. Συνολικά έχει τις περισσότερες (5) στο πρωτάθλημα και σήμερα φιλοξενεί την έμπειρη Σπόρτινγκ Χιχόν που θέλει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία. Αν κρίνουμε βάσει ρόστερ και πείρας, οι φιλοξενούμενοι έχουν το εύλογο προβάδισμα. Τους… φοβάμαι όμως λίγο, διότι μακριά από την έδρα τους έχουν να κερδίσουν από τις 15 Απριλίου! Θυμήθηκα όμως πως στις πρώτες επτά αγωνιστικές όλα τους τα παιχνίδια τελείωσαν στο Under Και έτσι αποφάσισα να ρισκάρω στο Χ του ημιχρόνου και στα λίγα γκολ…

Στη Βραζιλία η Παρανά συμπλήρωσε 13 συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη! Μακριά από την έδρα της μάλιστα. Μετρά 12 ήττες και μια ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων 2-22! Δεν έχω… πρόχειρα στατιστικά αλλά αναλογικά με τα παιχνίδια που έχει δώσει πρέπει να είναι η χειρότερη επίδοση παγκοσμίως. Ο υποβιβασμός της θεωρείται αναπόφευκτος και παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία στη Φλουμινένσε να επιστρέψει στις νίκες. Επειδή όμως ο άσσος είναι χαμηλός, θα το συνδυάσω με το no – goal μιας και η Παρανά διατηρεί με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Και η Φλουμινένσε όμως δεν πάει πίσω αφού μέσα στην έδρα της έχει πετύχει μόλις 11 γκολ. Αυτή είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση μετά από αυτήν της Παρανά. Λογικά λοιπόν το παιχνίδι οδεύει είτε προς το 1-0, είτε προς το 2-0.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ