ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ LIVE…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Απόψε διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Ιταλίας, αλλά όπως λέγαμε και τις προάλλες, σχεδόν όλες οι ομάδες κάτι διεκδικούν εκεί. Από τις ελάχιστες αδιάφορες είναι η πρωταθλήτρια Μπενεβέντο η οποία απόψε φιλοξενεί την Κιέβο. Η ομάδα της Βερόνας χρειάζεται βαθμούς για είσοδο στα Play off ανόδου και το διπλό της γνωρίζει πτώση. (2.82 είναι ακόμα στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]) Τώρα βέβαια θα μου πείτε, μπορείς εύκολα να πας να κοντράρεις τη μοναδική ομάδα που δεν έχει γνωρίσει ακόμα ήττα στην έδρα της; Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται για εύκολη… απόφαση, οπότε μάλλον τελικά θα το ξανασκεφτώ στο live.

Μια ακόμα ομάδα που παλεύει για τα Play off είναι η Τσιταντέλα, αλλά αυτή έρχεται από πέντε σερί ήττες, οπότε την ξεχνάμε. Αφήστε που η Βενέτσια εκτός από φορμαρισμένη, έχει και αυτή κάποιες λιγοστές ελπίδες για τα Play off. Εδώ δηλαδή ίσως είναι προτιμότερο εκτός από το κλασικό under των βενετών, να κοιτάξουμε προς… φιλοξενούμενους μεριά.

Στην Κίνα πέφτει σχεδόν παντού το διπλό της Σανγκάη και η αλήθεια είναι ότι αν κρίνουμε βάσει ρόστερ, τότε όντως υπερέχει της Τιαντζίν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους καθώς τα τελευταία 7 χρόνια δεν χάνουν ούτε εντός, αλλά ούτε εκτός έδρας από την σημερινή τους αντίπαλο.

Στην Ισλανδία θα συνδυάσω το διπλό με το over στον αγώνα της Φιολνίρ με τη Βαλούρ. Οι γηπεδούχοι έχουν τη χειρότερη άμυνα, οι φιλοξενούμενοι την καλύτερη επίθεση και η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο αντιπάλων είναι δεδομένη.

Στη Σουηδία η Χάμαρμπι είναι σε θέση να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην υποδεέστερη Έρεμπρο. Ως εναλλακτική επιλογή όμως υπάρχουν και τα 2-3 γκολ τα οποία επιβεβαιώνουν στην πλειονότητά τους οι δύο ομάδες μέχρι τώρα.

Φίλες και φίλοι δεν υπάρχει κάτι άλλο ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα και θα ανανεώσουμε όπως κάθε μέρα το ραντεβού μας στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].  Ελπίζω εκεί να υπάρξει σαφώς περισσότερο υλικό.

Καλή τύχη.

[eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ