ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ

Καλημέρα. Σήμερα διεξάγονται δύο αναμετρήσεις για την φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τον Παναιτωλικό και παρά το 0-2 του πρώτου αγώνα, δεν πρόκειται να αδιαφορήσει, διότι παραδοσιακά το κύπελλο αποτελεί θεμιτό στόχο της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο Ίβιτς βέβαια, θα ξεκουράσει βασικούς ποδοσφαιριστές καθώς η πρόκριση θεωρείται εξασφαλισμένη. Από στοιχηματικής απόψεως το μόνο που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι το over καθώς πλέον δεν έχει κανένα λόγο ο Παναιτωλικός να επιδιώξει να κλειστεί πίσω. Λογικά λοιπόν να διεξαχθεί ένα ανοιχτό παιχνίδι και ίσως επιτευχθούν πάνω από δύο τέρματα.

Στα Χανιά θα αναμετρηθούν ο Πλατανιάς με τον ΠΑΣ (φωτο) στον πρώτο αγώνα του κυπέλλου (θα ακολουθήσει ρεβάνς στα Γιάννενα). Εδώ θεωρώ ότι οι μπουκ έχουν αδικήσει τους φιλοξενούμενους, καθώς έχουν δείξει πολύ θετικά στοιχεία έως τώρα. Οι Ηπειρώτες μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Κρήτη, ενώ αξίζει να πούμε ότι γενικότερα έχουν πολύ καλή παράδοση, καθώς σε σύνολο  εννέα αναμετρήσεων με αντίπαλο τον Πλατανιά, μετρούν πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.  

Η 23η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Έουπεν με τη Σταντάρ Λιέγης. Στην προκειμένη περίπτωση η λογική που στηρίζεται στην δυναμικότητα των δύο ομάδων, μας οδηγεί στο διπλό των ανώτερων φιλοξενούμενων. Προσωπικά όμως θα προτιμήσω να ποντάρω στο over της ίδιας σχεδόν απόδοσης για δύο λόγους. Πρώτον, η Σταντάρ Λιέγης έχει σημειώσει μόλις μία νίκη στα 10 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της. Μέσα στη Λιέγη τα πηγαίνει περίφημα, αλλά μακριά από εκεί αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο δεύτερος λόγος που επιλέγω το over, οφείλεται στο γεγονός ότι η Έουπεν έχει τα περισσότερα (9 στα 11) εντός έδρας over στην κατηγορία. Συνολικά μετρά 17 στα 22, ενώ διατηρεί και τη χειρότερη άμυνα. Ταυτόχρονα όμως, έχει και μια από τις παραγωγικότερες επιθέσεις. Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για τη Σταντάρ η οποία μακριά από το γήπεδό της συμπλήρωσε 7 over σε 10 παιχνίδια.

Κάτι άλλο προς το παρόν δεν… διαφαίνεται στον ορίζοντα. Με οτιδήποτε νεότερο τα λέμε κατά τη διάρκεια της ημέρας στο twitter. (@fontastsounis)

Καλή τύχη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ