ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ… ΟΛΛΑΝΔΟΙ!

Καλημέρα. Σήμερα θα ασχοληθούμε αρκετά με τη Β Ολλανδίας διότι αφενός διεξάγονται πολλά παιχνίδια εκεί και αφετέρου διότι τα ματς αυτά παρουσιάζουν αρκετά μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Θα προσπαθήσω να ποντάρω εκ του ασφαλούς σε καλές και φορμαρισμένες ομάδες. Μια από αυτές είναι η Ντε Γκράαφστσαπ η οποία έρχεται από 8 νίκες και μια ισοπαλία. Φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Τέλσταρ που συμπλήρωσε τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Το διπλό πληρώνει 1.65 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] που είναι και η μεγαλύτερη τιμή που κυκλοφορεί.

Αυτή όμως που έχει πραγματικά ξεχάσει τι πάει να πει νίκη, είναι η ΦΚ Αϊντχόφεν η οποία παραμένει χωρίς τρίποντο για 11 σερί αγωνιστικές! Σε αυτό το διάστημα υπέστη επτά ήττες, ενώ έφερε και τρεις ισοπαλίες. Να μια καλή ευκαιρία λοιπόν για την Αλμίρε Σίτι να πλησιάσει ακόμα πιο πολύ τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Να σημειώσουμε ότι η Αλμίρε Σίτι έχει 7 διπλά στο ενεργητικό της, καθώς και την δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση στο πρωτάθλημα μετά από την πρωτοπόρο Καμπούρ.

Η Φόλενταμ θέλει να παραμείνει στην οκτάδα των play off  και απόψε φιλοξενείται από την ουραγό Ντεν Μπος η οποία έχει τις λιγότερες (4) νίκες στην κατηγορία (φωτο). Η Φόλενταμ είναι ανώτερη, ενώ έχει και την πρόσφατη παράδοση με το μέρος της, καθώς ανεξαρτήτως έδρας έχει υποστεί μόνο δύο ήττες στις τελευταίες 12 αναμετρήσεις. Να σημειώσουμε επίσης ότι στον πρώτο γύρο επικράτησε εύκολα με σκορ 6-0!

Η Ναϊμέγκεν έρχεται από τρεις σερί νίκες όπου συνολικά πέτυχε 14 γκολ! Την προηγούμενη αγωνιστική διέλυσε εκτός έδρας τη Χέλμοντ με σκορ 7-0! Η επίθεση της λοιπόν πετάει… φωτιές και έτσι αναμένεται ένα δύσκολο απόγευμα για τη συγκριτικά αδύναμη Γιόνγκ Αϊντχόφεν η οποία έρχεται από 5 ήττες σε 7 παιχνίδια. Ο άσσος αυτός θα συνδυαστεί με το οver

Στον ίδιο συνδυασμό και μάλιστα στο over 3.5 γκολ, θα προβώ και στην αναμέτρηση της Μπρέντα με τη Χέλμοντ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από έξι σερί νίκες όπου όλες ήταν over! Δεν χάνει μάλιστα για 12 συνεχόμενες αγωνιστικές. Για τη δε Χέλμοντ τα είπαμε και πριν… Η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό αποδείχτηκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο με τα επτά γκολ που δέχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική.

Η Ρόντα διεκδικεί είσοδο στην οκτάδα και διαθέτει μια από τις ισχυρές έδρες του πρωταθλήματος. Είναι σε καλή κατάσταση καθώς έρχεται από πέντε νίκες σε 6 παιχνίδια. Σήμερα υποδέχεται τον ντεφορμέ Γιόνγκ Άγιαξ και ο άσσος πληρώνει ικανοποιητικά. (1.85 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]) Θα μπορούσαμε βέβαια και εδώ να δούμε το over από τη στιγμή που η Ρόντα έχει 9 σερί. Ομάδα των over όμως είναι και ο Γιόνγκ Άγιαξ με 7 στα 9 πιο πρόσφατα.

Αυτά λοιπόν από το πρωτάθλημα της Β Ολλανδίας το οποίο σήμερα είχε την… τιμητική του στη στήλη.

Ελπίζω οι παίκτες των ομάδων – φαβορί, να … τιμήσουν και αυτοί με τη σειρά τους τη φανέλα που φοράνε.

Στην Κύπρο διεξάγεται το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ Λάρνακας με τον Απόλλωνα και θα ποντάρω στο καλοπληρωμένο διπλό λόγω ισχυρότατου κινήτρου αλλά και πρόσφατης παράδοσης, καθώς ο Απόλλων έχει τέσσερις σερί νίκες. (2.10 η μεγαλύτερη απόδοση στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στην Πολωνία δεν βλέπω έκπληξη στην αναμέτρηση της Μπελσάτοφ με την πρωτοπόρο Τερμάλικα η οποία διατηρεί ένα αήττητο 14 αγωνιστικών! Η Μπελσάτοφ από την άλλη μεριά, συμπλήρωσε 7 σερί ήττες στο πρωτάθλημα!

Στην Τσεχία η Σλόβαν Λίμπερετς έχει βρει ρυθμό και πλέον διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες έξοδο στην Ευρώπη. Μέσα στην έδρα της έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 11 παιχνίδια και είναι το εύλογο φαβορί της αναμέτρησης με τη μέτρια Τέπλιτσε.

Στην Β Ελβετίας η Γκρασχόπερς σαν να… αδιαφόρησε το τελευταίο διάστημα νομίζοντας ότι έχει εξασφαλίσει την πρωτιά και την άνοδο. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι, αφού η Σαντχάουζεν την πλησίασε τους τέσσερις πόντους. Η επιστροφή στις νίκες λοιπόν θα μπορούσε να κριθεί και ως επιτακτική απέναντι στην Κρινς η οποία βρίσκεται στα κάτω… πατώματα του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι είναι ντεφορμέ και οι δύο ομάδες διατηρούν φιλικές σχέσεις. Το διπλό το βρήκα στο δυάρι στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”].

Στη Ρουμανία η Κραϊόβα διεκδικεί τίτλο και είναι σε θέση να περάσει νικηφόρα από τη μετριότατη έδρα της Γκαζ Μετάν η οποία έρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Κραϊόβα μέχρι στιγμής έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 13 παιχνίδια μακριά από την έδρα της! Επίσης η πρόσφατη παράδοση δείχνει 6 σερί νίκες για την Κραϊόβα ανεξαρτήτως έδρας.

Στη Β Ιταλίας τέλος, η ΣΠΑΛ πριν από την έναρξη της σεζόν θεωρείτο από τους μπουκ ως ένα από τα πρώτα φαβορί για την άνοδο. Βρίσκεται 6 βαθμούς πίσω από τη δεύτερη προβιβάσιμη θέση και εννοείται πως αν θέλει να πετύχει τον στόχο της δεν θα πρέπει να… διανοείται ήττα απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος. Εύχομαι καλή τύχη τόσο στη ΣΠΑΛ όσο και σε εμάς.

Τα ξαναλέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”]: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΕΝΙΤ (2.23 – 1.80)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει το [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”] τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού για την Euroleague και με πάνω από 180 στοιχήματα για επιλογή. (21.00μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ