ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ Χ!

Καλημέρα. Χθες τα ελληνικά παιχνίδια εξελίχθησαν όπως τα περιμέναμε…

Η 21η αγωνιστική ολοκληρώνεται απόψε με τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – Βόλος και Λαμία – Αστέρας. Ο ΠΑΟΚ δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσει προβλήματα μέσα στην αήττητη Τούμπα από την ομάδα της Μαγνησίας. Αν πρέπει να αναζητήσουμε συνδυασμό, τότε μάλλον θα πρέπει να στραφούμε προς το over διότι ο ΠΑΟΚ έχει 7 στα 10 εντός και ο Βόλος 7 στα 10 εκτός…

Η Λαμία εξακολουθεί να φέρνει πολλά under και πιστεύω ότι το ίδιο θα πράξει και απόψε. Διαθέτει τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση, αλλά ταυτόχρονα και μια από τις καλύτερες άμυνες. Ο Αστέρας δεν σκοράρει συχνά μακριά από την Τρίπολη και έτσι θα κρατήσω το under και ίσως και το Χ του ημιχρόνου.

Στην Γ Γερμανίας το πρωτάθλημα επανήλθε μετά από ένα μήνα και σίγουρα δεν μπορούμε πλέον να προσμετρήσουμε τον παράγοντα φόρμα. Αν πάντως οι ομάδες συνεχίσουν από εκεί που τις… αφήσαμε, τότε σίγουρα η Καϊσερσλάουτερν υπερέχει σαφώς της Σόνενχοφ που μετρά μόλις τέσσερις νίκες σε 20 αγωνιστικές. Επειδή όμως η απόδοση του άσσου δεν είναι υψηλή, εξετάζω και τις πιθανότητες του under διότι η μεν «Λάουτερν» έχει τη δεύτερη καλύτερη εντός έδρας άμυνα και η δε Σόνενχοφ τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση. Με τους γηπεδούχους ισχύει το εξής παράδοξο: Η ομάδα έχει πετύχει 36 γκολ και τα 25 από αυτά σημειώθηκαν μακριά από την έδρα της. Συνολικά έχει βάλει – δεχθεί 72 τέρματα και ο συντελεστής τερμάτων στο γήπεδό της είναι μόλις στο 11-10! Αυτά είναι στατιστικά που πραγματικά σπανίζουν….

Στην Τουρκία η Σίβασπορ παραμένει η ευχάριστη έκπληξη του τουρκικού πρωταθλήματος, καθώς το τέλος του 1ου γύρου την βρήκε στην κορυφή! Έρχεται από εννέα νίκες και μια ισοπαλία, ενώ οι εντός έδρας επιδόσεις της είναι θαυμαστές (8-1-0). Η Ρίζεσπορ αποδυναμώνεται όταν φεύγει από το γήπεδό της όπου έχει σημειώσει μόλις έξι γκολ από την αρχή της σεζόν.

Στη Β Γαλλίας τέλος, σκέφτομαι να ρισκάρω στο ξερό Χ στο Χάβρη – Τρουά (φωτο). Η Χάβρη συμπλήρωσε πέντε ισοπαλίες σε εννέα παιχνίδια στην έδρα της. Η Τρουά διαθέτει καλύτερο ρόστερ, αλλά μέσα σε αυτή τη δύσκολη έδρα δεν αναμένεται να έχει βατό έργο. Δεν αποκλείω λοιπόν οι δύο ομάδες να μείνουν ικανοποιημένες με το βαθμό της ισοπαλίας…

Καλή τύχη και θα τα ξαναπούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΝΕΟ SITE, ΝΕΟ APP, ΝΕΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ!!! 

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗ [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ