ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ… GRAZIE!

Καλημέρα. Απόψε μαζεύτηκαν πολλές μικρές αποδόσεις από αυτές που δεν… ποντάρονται. Στα προκριματικά των εθνικών ομάδων για τα τελικά του Euro 2020 αναφέρομαι… Αναγκαστικά λοιπόν, για μία ακόμη φορά, θα πρέπει να ψαχτούμε με τα ειδικά στοιχήματα. Στο ματς της δικής μας εθνικής για παράδειγμα, θεωρώ ότι είναι… μια χαρά επιλογή τα 2-3 γκολ. Είναι σαν να λέμε… δυο – τρία γκολάκια δεν θα φάμε; Κάπως έτσι. Εμένα προσωπικά – δεν ξέρω γιατί – αλλά μου έχει… κάτσει εδώ και μέρες το 2-0 τελικό σκορ. Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο θα φάμε και θα πούμε και ευχαριστώ, ή καλύτερα… grazie! (4.85 το 2-0 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Το ντέρμπι του ομίλου όμως, είναι αυτό ανάμεσα στη Βοσνία και τη Φινλανδία, αφού οι δύο αυτές ομάδες διεκδικούν τη 2η θέση. Θα δώσω ένα μικρό προβάδισμα στους βόσνιους, αφενός λόγω έδρας και αφετέρου επειδή είναι περισσότερο…  μπαλαδόροι συγκριτικά με τους αντιπάλους τους.

Στον 6ο όμιλο η Ρουμανία θα επιβληθεί των ανύπαρκτων Φερόες που συμπλήρωσαν έξι ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ το ίδιο αναμένεται να πράξει και η Σουηδία, μέσα στη Μάλτα. Συνδυαστικά, τα δύο αυτά διπλά μπορούν να παιχτούν με το no goal, μιας και οι γηπεδούχοι σκοράρουν μια φορά το χρόνο…

Αντιθέτως τους ισπανούς τους φοβάμαι για τρεις λόγους… Α. Επειδή ουσιαστικά έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, μπορεί να μην δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Β. Η Νορβηγία δεν αποτελεί εύκολος ή ευκαταφρόνητος αντίπαλος. Μια ήττα έχει υποστεί μέχρι τώρα και αυτή ήταν από την Ισπανία στον πρώτο γύρο. Ακόμα και εκεί όμως έχασε δύσκολα, αφού αν θυμάστε το τελικό 2-1 υπέρ των ισπανών, διαμορφώθηκε προς το φινάλε της αναμέτρησης, με πέναλτι του Ράμος…

Γ. Η απόδοση του διπλού στο 1.40, μόνο δελεαστική δεν είναι. Λέτε να… μπουμπουνίσουμε το Χ του 4.10 της [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”] και από εκεί και πέρα… ότι βρέξει ας κατεβάσει;

Για τον 4ο όμιλο διεξάγονται δύο αμφίρροπα ντέρμπι. Οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τις δύο πρώτες θέσεις είναι η Ιρλανδία (11), η Δανία (9) και η Ελβετία (8). Η πρωτοπόρος Ιρλανδία, θα πρέπει να βρει τον τρόπο να «σπάσει» την άμυνα της Γεωργίας και να πάρει τους πολύτιμους βαθμούς. Ότι δεν κατάφερε δηλαδή την προηγούμενη αγωνιστική η Δανία, που έμεινε στο Χ. Θα την εμπιστευτώ γιατί είναι καλύτερη και πιστεύω ότι όντως μπορεί να πάρει το διπλό απόψε στην Τιφλίδα. Παρεμπιπτόντως, το 2.41 του pamestoixima.gr αποτελεί τη – με διαφορά – υψηλότερη απόδοση που κατάφερα να εντοπίσω!

Η Δανία και η Ελβετία είναι δύο φύσει επιθετικές ομάδες και έτσι δίνω αρκετές πιθανότητες τόσο στο over, όσο και το G-G τα οποία πληρώνουν περισσότερο απ΄ότι περίμενα. (Κάπως… υπερβολικό το 2.30 της [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Αυτά αναφορικά με τα αποψινά προκριματικά των εθνικών ομάδων. Ακολουθούν οι επιγραμματικές προτάσεις από το υπόλοιπο πρόγραμμα. Αυτή τη φορά θα είναι λιγότερες απ΄ότι συνήθως, καθώς τα πρωταθλήματα που διεξάγονται είναι ελάχιστα… Εύχομαι εκ των προτέρων καλή τύχη!

ΛΙΓΚ 1

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ 1

ΛΙΓΚ 2

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΟΛΝΤΑΜ 1

ΜΟΡΚΑΜ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ 2

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΛΙΓΚ

ΜΠΑΡΝΕΤ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ 1

ΧΑΛΙΦΑΞ – ΜΠΟΡΕΧΑΜ 1

Β ΡΩΣΙΑΣ

ΣΠΑΡΤΑΚ Β – ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΜΟΣΧΑΣ 2

ΣΙΝΙΚ – ΤΣΑΪΚΑ 1

ΝΕΦΤΕΧΙΝΙΚ – ΦΑΚΕΛ 1

Β ΙΣΠΑΝΙΑΣ

ΧΙΡΟΝΑ – ΕΛΤΣΕ 1

Β ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

ΡΟΝΤΑ – ΧΕΛΜΟΝΤ 1 ΚΑΙ OVER

Β ΒΕΛΓΙΟΥ

ΡΟΖΕΛΑΡ – ΛΕΟΥΒΕΝ 2

Β ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ 2

 

ΝΕΟ SITE, ΝΕΟ APP, ΝΕΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ!!!

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗ [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ