ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΠΕΙΡΑ…

Καλημέρα. Καλό θα είναι στη ζωή μας σε όλες τις δραστηριότητες και όλες τις φάσεις της να ψάχνουμε για αιτιολογίες για όχι για δικαιολογίες προκειμένου να ερμηνεύσουμε τα γεγονότα. Χθες βράδυ λοιπόν απλά πέρασε ο καλύτερος. Η Μπενφίκα φάνηκε και αποδείχθηκε πιο έτοιμη, πιο ψύχραιμη και κυρίως πιο έμπειρη από τον ΠΑΟΚ που παρά το ότι προηγήθηκε στο σκορ, στο τέλος υπέστη μια βαριά και οδυνηρή ήττα. Οι Πορτογάλοι δεν φοβήθηκαν και δεν πτοήθηκαν από τη φλεγόμενη (κυριολεκτικά και μεταφορικά) Τούμπα και κατάφεραν παίζοντας ψύχραιμα και αποτελεσματικά να γυρίσουν το ματς και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Η ζωή όμως συνεχίζεται και ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει στην Ευρώπη, αλλά στο Europa League. Μπορεί ο συγκεκριμένος θεσμός να θεωρείται υποδεέστερος και να τον παραμελούν οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι αλλά οι ελληνικές ομάδες δεν θεωρώ ότι έχουν αυτή την πολυτέλεια. Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός (που όλοι ευχόμαστε να περάσει και αυτός στους ομίλους) έχουν τη δυνατότητα φέτος να πραγματοποιήσουν μια θετική πορεία στο Europa League διότι στην πραγματικότητα δεν είναι πολλές οι ομάδες αυτές που υπερέχουν έναντι των δύο ελληνικών συλλόγων.

Απόψε λοιπόν ο Ολυμπιακός παίζει στην Αγγλία απέναντι στη Μπέρνλι έχοντας ως προίκα το 3-1 του πρώτου αγώνα. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν πρόκειται να κινδυνεύσει με αποκλεισμό από έναν κατώτερο και άπειρο αντίπαλο που δεν έχει ευρωπαϊκές παραστάσεις. Τα χέρια του Ντάιτς δεν μπορούν να χωρέσουν δύο… καρπούζια και για αυτό άλλωστε όλο αυτό το διάστημα ακολουθεί την τακτική του ροτέισον, κυρίως στην άμυνα. Προς το παρόν δεν του έχει βγει σε καλό αυτή η τακτική, αλλά από αύριο και μετά, θα έχει την… πολυτέλεια να περιοριστεί μόνο στις εγχώριες υποχρεώσεις της ομάδας του.

Τι βλέπω εγώ; Καταρχάς γκολ – γκολ και over. (2.17 το over στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]). Οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να κλειστούν στο καβούκι τους, αρκούμενοι στο 3-1 του «Καραϊσκάκης». Έδειξαν και απέδειξαν, ότι δεν φοβούνται την Μπέρνλι και θα δημιουργήσουν φάσεις για γκολ. Οι δε γηπεδούχοι είναι ούτως ή άλλως αναγκασμένοι να ψάξουν τουλάχιστον για δύο τέρματα, οπότε αναμένεται ένα ιδιαίτερα γρήγορο και επιθετικό παιχνίδι.

Τις… συνήθειές μου τις γνωρίζετε και δεν θα αλλάξουν. Στην προκριματική φάση του Europa League είτε κυνηγάω εκπλήξεις, είτε κάποια over που προκύπτουν βάσει των πρώτων αποτελεσμάτων. Απόψε λοιπόν θεωρώ ότι οι μπουκ υπερβάλουν και αδικούν τα αουτσάιντερ στις αναμετρήσεις ΑΕΚ Λάρνακας – Τρέντσιν, Κοπεγχάγη – Αταλάντα και Μπεσίκτας – Παρτιζάν. Ούτε η ΑΕΚ, ούτε η Αταλάντα αλλά ούτε και η Μπεσίκτας είναι τόσο ανώτερες των αντιπάλων τους για να μπορούν να δικαιολογηθούν οι πολύ χαμηλές αποδόσεις αυτών των τριών σημείων.

Πιθανά over – πάντα βάσει των πρώτων αποτελεσμάτων-  εντοπίζουμε στις αναμετρήσεις Μόλτε – Ζενίτ, Σπαρτάκ Τρνάβα – Ολίμπια Λουμπλιάνα, Μπρόντμπι – Γκενκ, Στεάουα – Ραπίντ και Σκεντίγια – Ρόζενμποργκ.

Καλή τύχη και για οτιδήποτε νεότερο προκύψει τα λέμε στο Live.

[eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”]: ΜΠΕΡΝΛΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21.45)

Η [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”] προσφέρει επιστροφή στοιχήματος αν ο Γκερέρο σημειώσει το πρώτο γκολ στον αγώνα!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ