Η ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΗ ΟΥΝΤΕΡΧΑΚΙΝΓΚ…

Καλημέρα. Στην Αυστρία η Σάλτσμπουργκ με 76 γκολ σε 23 αγωνιστικές διαθέτει με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο την παραγωγικότερη επίθεση, αφού μέσο όρο πετυχαίνει πάνω από τρία γκολ ανά αναμέτρηση. Σήμερα φιλοξενείται από τη Χάρτμπεργκ που είναι η πρωταθλήτρια στα over με 19 στα 23. Έρχεται μάλιστα από 10 συνεχόμενα over! Από τη στιγμή που κοντράρονται δύο ομάδες με τέτοιες επιδόσεις θα ποντάρω στο over 3.5 γκολ…

Στη Λευκορωσία πέφτει σχεδόν σε όλους τους μπουκ ο άσσος της Σόλιγκορσκ. Προσωπικά όμως λόγω χαμηλής απόδοσης θα προτιμήσω να ποντάρω στο no – goal το οποίο έχει φέρει στα 10 από τα 11 φετινά της παιχνίδια η γηπεδούχος ομάδα. Το μοναδικό που έσπασε (1-2 με Σλουτσκ), ήταν στο τελευταίο λεπτό με αυτογκόλ…

Για τη Μπάτε Μπορίσοφ τα είχαμε πει από την αρχή ότι η συγκεκριμένη ομάδα ήταν το φαβορί για μια ακόμη φορά για την κατάκτηση του τίτλου. Το ξεκίνημά της δεν ήταν ιδανικό, στην πορεία όμως έστρωσε και τώρα πλέον έρχεται από έξι συνεχόμενες νίκες. Το ίδιο αυτό διάστημα των 6 αγωνιστικών η Βίτεμπσκ δεν κατάφερε να κερδίσει και έτσι πιστεύω ότι θα διατηρηθεί η απίστευτη παράδοση που θέλει την Μπάτε να έχει υποστεί μόνο δύο ήττες στα τελευταία 38 παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας!

Στην Κροατία θα συνδυάσω το διπλό με το over στον αγώνα της Ίστρα με τη Ριέκα. Οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν σε όλους τους τομείς και αναμένεται να πάρουν μια εύκολη νίκη. Αυτό πράττουν άλλωστε κάθε χρόνο, αφού αν κοιτάξουμε τα μεταξύ τους παιχνίδια θα διαπιστώσουμε ότι τα τελευταία 8 χρόνια η παράδοση είναι υπέρ της Ριέκα 24-4-1! Η πλειονότητα αυτών των επιτυχιών έληξε στο over 2.5 γκολ…

Στην Τσεχία η Τέπλιτσε πραγματοποιεί μια πολύ μέτρια πορεία, έχοντας μόλις 6 νίκες σε 27 αγωνιστικές. Η 4η Γιάμπλονετς τα πηγαίνει πολύ καλύτερα και θεωρώ ότι είναι σε θέση να επιστρέψει στις νίκες μέσα σε μια τόσο μέτρια έδρα. Και εδώ η παράδοση ευνοεί, καθώς η Γιάμπλονετς συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες οι οποίες όλες συνδυάστηκαν με το g-g και το over.

Στη Β Τσεχίας η ιστορική Ντούκλα Πράγας εξακολουθεί να συλλέγει πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλλει για την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έχει σαφές προβάδισμα απέναντι στη Βλάσιμ η οποία έχει τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα. Επιπροσθέτως να σημειώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια οι δύο ομάδες έχουν πολύ… στενές και φιλικές σχέσεις.

Στη Β Γερμανίας τώρα, εδώ που έφτασαν τα πράγματα και από τη στιγμή που απομένουν μόλις πέντε αγωνιστικές για το φινάλε, δεν χωρούν απώλειες βαθμών για τις ομάδες που διεκδικούν άνοδο. Η Στουτγάρδη που διαθέτει την καλύτερη έδρα (11-1-2) υποδέχεται την υποδεέστερη Όσναμπρικ η οποία έχει πετύχει μόλις μία νίκη τις τελευταίες 12 αγωνιστικές. Ο άσσος γνωρίζει πτώση και θεωρώ ότι αυτό αποτελεί μια μάλλον φυσιολογική εξέλιξη.

Στον αγώνα της Αουε με την Καρλσρούη δεν μπορούμε να απορρίψουμε το ενδεχόμενο της ισοπαλίας. Οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν 12 ισοπαλίες σε 29 παιχνίδια και τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές οι αγώνες τους έληξαν χωρίς νικητή. Η Αουε δεν έχει σωθεί ακόμα και μαθηματικά, αλλά επειδή απέχει οκτώ βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού, αν σήμερα πάρει τον πόντο, ουσιαστικά θα… χαλαρώσει έως το φινάλε. Στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες και ελπίζω μια από τα… ίδια.

Στη Γ Γερμανίας η Ουντερχάκινγκ (φωτο) που έχει 7 διπλά και μόνο δύο ήττες σε 14 παιχνίδια μακριά από την έδρα της, σήμερα φιλοξενείται από τη Μούνστερ που βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η Ουντερχάκινγκ διεκδικεί άνοδο με μεγάλες πιθανότητες και έχει καταφέρει να επικρατήσει σε πολύ ισχυρότερες έδρες φέτος. Επειδή – παραδόξως – το διπλό προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ, έχουμε τη δυνατότητα να μετριάσουμε το ρίσκο ποντάροντας στο 2 DNB το οποίο προσφέρεται στο 2.10 από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]!

Η Ιένα είναι ήδη υποβιβασμένη και έτσι παρουσιάζεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στην Καϊσερσλάουτερν να πάρει τη νίκη και ουσιαστικά να ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία και δύσκολα θα καταφέρουν να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους απέναντι σε έναν αντίπαλο που συνήθως σκοράρει.

Στην Πολωνία πέφτει σε όλους τους μπουκ το διπλό της πρωτοπόρου Λέγκια. Εγώ πάντως επειδή βλέπω ότι η Βίσλα παίζει επιθετικά όποιον και να έχει απέναντί της, σκέφτομαι να συνδυάσω αυτό το διπλό με το g-g και το over. Θυμίζω πάντως ότι στον πρώτο γύρο η Λέγκια είχε συντρίψει τη Βίσλα Κρακοβίας με σκορ 7-0!

Στην Ουκρανία τέλος, διεξάγονται τα play off και η πρωτοπόρος στο γκρουπ της, Ντνιπρο ποντάρεται στην αναμέτρηση με τη Λβιβ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μια από τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία και από τον περασμένο Οκτώβριο εως τώρα, μόνο σε ένα ματς δεν κατάφεραν να σκοράρουν…

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Υ.Γ. Όπως λέγαμε και χθες, είναι νωρίς ακόμα για να ασχοληθούμε με τα ελληνικά παιχνίδια. Σήμερα διεξάγονται δύο τεράστια ντέρμπι, στην Τούμπα και το ΟΑΚΑ και το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός έχουν παιχτεί πολύ οι φιλοξενούμενοι και ότι στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός έχει πάρει πάρα πολλά στοιχήματα ο άσσος. [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει και τα δύο αυτά ελληνικά παιχνίδια σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ