Η ΣΑΛΚΕ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ…

Καλημέρα. Ξεκινώντας από τη Σλοβακία η Σπαρτάκ Τρνάβα πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν και ευελπιστεί στην κατάκτηση του τίτλου. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα και σήμερα υποδέχεται τη ντεφορμέ Σένιτσα που σκοράρει με το σταγονόμετρο. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι λοιπόν…

Στην Β Νορβηγίας η Χαμ Καμ χρειάζεται ακόμα λίγους βαθμούς προκειμένου να εξασφαλίσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Ουσιαστικά αν σήμερα πάρει το διπλό από την ανύπαρκτη εδώ και μήνες Ουλενσάκερ θα τα έχει καταφέρει.

Η Χαμ Καμ είναι η ομάδα με τις περισσότερες (17 νίκες), την καλύτερη άμυνα, την παραγωγικότερη επίθεση και τις καλύτερες εκτός έδρας αποδόσεις αφού έχει υποστεί μόνο μία ήττα και αυτή πριν από τέσσερις μήνες! Η Ουλενσάκερ από την άλλη μεριά, έρχεται από 7 ήττες και 3 ισοπαλίες. Διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες αλλά και έδρες της κατηγορίας.

Στην Β Αυστρίας η Λάφνιτζ πραγματοποιεί πορεία τίτλου, αφού ειδικά το τελευταίο διάστημα τα πηγαίνει περίφημα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την Ραπίντ Βιέννης Β που παρουσιάζει τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά προβλήματα. Νομίζω ότι οι γηπεδούχοι μπορούν να πάρουν αυτό το παιχνίδι.

Στη Β Γερμανίας η Σάλκε (φωτο) μπορεί να άργησε λίγο να πάρει το όπλο της, αλλά τελικά… οπλίστηκε καταλλήλως. Η ομάδα έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες με τέρματα 9-0 και πλέον διεκδικεί με σοβαρές πιθανότητες την επάνοδό της στη μεγάλη κατηγορία. Μετρά ήδη τέσσερα διπλά σε πέντε παιχνίδια και δεν έχει κάτι να φοβηθεί από τη ντεφορμέ Χαϊντενχάιμ που τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές υπέστη ισάριθμες ήττες δεχόμενη 11 γκολ. Τόσα ακριβώς έχει δεχθεί η Σάλκε σε ολόκληρο το πρωτάθλημα! Το διπλό πληρώνει καλά (2.45 η ανώτερη τιμή στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]) και έτσι μπορεί να παιχτεί ακόμα και στο 2 DNB.

Φέτος κάτι μου λέει ότι στην Τουρκία το πρωτάθλημα θα το πάρει η Τράμζονσπορ, διότι για μία ακόμη χρονιά οι τρεις μεγάλες ομάδες της Πόλης, παρουσιάζουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Η ομάδα της Τραπεζούντας αντιθέτως, παραμένει η μοναδική αήττητη και έτσι θα την προσθέσω και αυτήν στις επιλογές μου στην αποψινή αναμέτρηση με την ουραγό Ρίζεσπορ. Βλέπω ένα σκορ της τάξεως του 2-0 διότι η Ρίζεσπορ δεν βάζει εύκολα γκολ… (δείτε και προϊστορίες Τουρκίας)

Στην Ιρλανδία απομένουν πέντε αγωνιστικές για το φινάλε και η Σεντ Πάτρικς δείχνει να εδραιώνεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Λόνγκφορντ αντιθέτως, έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά και έτσι θα συνδυάσω το διπλό με το over μιας και η άμυνα της Λόνγκφορντ είναι η χειρότερη της κατηγορίας.

Στο Ντάνταλκ – Γουότερφορντ ελλοχεύει η έκπληξη που για μένα δεν θα είναι… καν έκπληξη. Το 1.60 του άσσου δεν συνάδει με την πορεία και τη φόρμα των δύο αντιπάλων, καθώς η Γουότερφορντ τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά το τελευταίο διάστημα. Έχουν από 39 βαθμούς και η Γουότερφορντ έχει ήδη έξι διπλά στο ενεργητικό της. Εδώ λοιπόν ή απλά πάμε πάσο, ή διεκδικούμε κάτι πολύ πιο φιλόδοξο…

Στην Β Ισπανίας τέλος, θα ποντάρω στον άσσο της πρωτοπόρου Αλμερία που είναι αλώβητη στην έδρα της. Υποδέχεται την μέτρια και ντεφορμέ Λεγκανές η οποία έχει βρεθεί κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Εδώ οι αποδόσεις του άσσου με ικανοποιούν και αυτός ήταν ο σημαντικότερος λόγος που αποφάσισα να επιλέξω το σημείο. (στο 1.85 το προσφέρει το [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”] που είναι η υψηλότερη τιμή που κυκλοφορεί παγκοσμίως)

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ