Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΛΙΛ…

Καλημέρα. Ξεκινώντας από τη Β Νορβηγίας η Σόγκνταλ θα συνδυαστεί με το over στην αναμέτρηση με τη νεοφώτιστη Γιογκάρντεν. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι για 11 σερί αγωνιστικές, ενώ διαθέτουν και τη δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Η δε Γιογκάρντεν έχει τη χειρότερη άμυνα, ενώ μετρά μόλις τρεις νίκες σε 16 αγωνιστικές.

Για το ίδιο πρωτάθλημα ποντάρεται και πέφτει η απόδοση του διπλού της Λίλεστρομ. Λογική εξέλιξη κρίνοντας από τη φόρμα της ομάδας, αφού διατηρεί ένα αήττητο 9 αγωνιστικών με 6 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Να προσθέσουμε ότι η Λίλεστρομ με την Στρόμεν διατηρούν φιλικότατες σχέσεις, αν αυτό μπορεί να βοηθήσει σε κάτι…

Στη Β Ολλανδίας η Καμπούρ είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο. Μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα στον επιθετικό τομέα, παρουσιάζει όμως αδυναμίες στην άμυνα. Σήμερα υποδέχεται την πολύ μέτρια Ουτρέχτη την οποία τα τελευταία χρόνια την κερδίζει εύκολα. Έχω την αίσθηση ότι το ίδιο θα συμβεί και φέτος και γι΄αυτό θα συνδυάσω τον άσσο με το over. (1.73 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Στη Ρουμανία η Κραϊόβα που έχει 4 στα 4 φιλοξενείται από την ουραγό Άργκες η οποία δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Σίγουρα η έκβαση της αναμέτρησης θα εξαρτηθεί από την ευστοχία των φιλοξενούμενων.

Στην Τουρκία η πρωταθλήτρια Μπασακσεχίρ ξεκίνησε με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και αυτό σημαίνει ότι σήμερα πρέπει να βάλει τα δυνατά της για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Φιλοξενείται από τη νεοφώτιστη Καραγκουμρούκ με την οποία παρεμπιπτόντως διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις.

Στη Γαλλία η αήττητη μέχρι στιγμής Λιλ έχει «χτίσει» μια πολύ καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια με αντίπαλο τη Ναντ. Πιο συγκεκριμένα η πρόσφατη παράδοση είναι 8-2-0 υπέρ της μέσα και στις δύο έδρες. Αν πάμε ακόμα πιο παλιά, θα δούμε ότι στις τελευταίες 25 μεταξύ τους αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας έχει υποστεί μόνο μία ήττα! (1.82 η υψηλότερη τιμή που κυκλοφορεί, στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Το πρωτάθλημα της Β Βραζιλίας είναι ότι πρέπει για τους παίκτες που κυνηγούν τα under. Η Μποταφόγκο έχει 8 στα 10 και σήμερα υποδέχεται την CRB που έρχεται από έξι στα 8.

Η Σαπεκοένσε έχει 7 στα 8 under και σήμερα φιλοξενεί την Αμέρικα Μινέιρο, η οποία συμπλήρωσε 7 στα 10.

Πολλά under όμως φέρνει και η Χουάρες στο Μεξικό, αφού συμπλήρωσε 8 στα 10. Υποδέχεται την Άτλας η οποία μετρά 6 under στα 7 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Καλή τύχη και θα τα πούμε στην πορεία στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ