Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ…

Καλημέρα. Δεν αποτελεί… μυστικό ότι οι παίκτες που κυνηγούν τις ισοπαλίες αρέσκονται στο πρωτάθλημα της Β Ιταλίας, διότι εκεί εμφανίζονται πολλά Χ. Επειδή παρακολουθώ τη συγκεκριμένη κατηγορία αρκετά χρόνια, ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι κυρίως επειδή οι ομάδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Το ίδιο ακριβώς φαινόμενο το βρίσκουμε τόσο στη Β Γαλλίας όσο και στη Β Ισπανίας. Παρατηρείται όμως και στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς αν εξαιρέσουμε 2-3 ισχυρούς, όλες οι υπόλοιπες ομάδες πάνω κάτω είναι ίδιες.

Σήμερα υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική στη Β Ιταλίας και έχω εντοπίσει τέσσερις αναμετρήσεις που προσωπικά θεωρώ πως είναι πιθανό να λήξουν χωρίς τελικό νικητή. Η Κοζέντσα έχει οκτώ Χ σε 15 αγωνιστικές. Πάνω από τα μισά της παιχνίδια δηλαδή λήγουν ισόπαλα. Σήμερα φιλοξενείται από την Πεσκάρα που έρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες. Οι δύο αυτές ομάδες παλεύουν για τη σωτηρία τους και ο κάθε βαθμός είναι υπερπολύτιμος. Η δε παράδοση των τελευταίων ετών, δείχνει δέκα Χ σε 18 αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας!

Η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία είναι η Πορντενόνε με 9 στα 15! Μέσα στην έδρα της μάλιστα, απαριθμεί έξι ισοπαλίες σε επτά παιχνίδια! Σήμερα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη νεοφώτιστη Ρετζιάνα με την οποία δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά δυναμικότητας.

Πολλές ισοπαλίες φέρνει και η Πίζα με 7 στα 15. Έφερε τρία Χ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και απόψε φιλοξενεί τη Φροζινόνε που μετρά τρεις ισοπαλίες στα πέντε πιο πρόσφατα. Να σημειώσουμε ότι οι δύο αυτές ομάδες έρχονται από τέσσερις σερί ισοπαλίες στα μεταξύ τους παιχνίδια!

Το Κιέβο – Βενέτσια αποτελεί γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ισοδύναμους αντιπάλους. Η Κιέβο έρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και η Βενέτσια από 3 στα 5 τελευταία παιχνίδια της. Εν τω μεταξύ και εδώ βοηθά η παράδοση καθώς συμπλήρωσαν έξι στα δώδεκα Χ ανεξαρτήτως έδρας.

Μην νομίζετε πάντως ότι και στα υπόλοιπα σημερινά ματς στο Καμπιονάτο υπάρχουν φαβορί που μπορούμε να εμπιστευτούμε. Η λογική βέβαια μας… σπρώχνει προς Έμπολι και Βιτσέντζα, αλλά ειδικά στη Β Ιταλίας πολλές φορές η λογική πάει… περίπατο.

Στην Ισπανία τώρα, η πρωτοπόρος Ατλέτικο Μαδρίτης (φωτο ο Σουάρες) έχει το τοπικό ντέρμπι με την… φιλενάδα της Χετάφε. Η Ατλέτικο είναι αλάνθαστη στην έδρα της και η Χετάφε είναι ομάδα συγκεκριμένων δυνατοτήτων. Η δε παράδοση είναι… υπερβολικά καλή για την Ατλέτικο καθώς ανεξαρτήτως έδρας συμπλήρωσε 12 συνεχόμενες νίκες με τέρματα (αν είναι δυνατόν) 25-0 υπέρ της! Γενικότερα η Ατλέτικο δεν δέχεται γκολ από τη Χετάφε για 18 συνεχόμενα παιχνίδια! Έχετε ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα του πλανήτη; Προσωπικά όχι… Πάμε λοιπόν για τον… κλασικό συνδυασμό του άσσου με το no – goal το οποίο το βρίσκουμε στο 2.00 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται και η Θέλτα η οποία έρχεται από τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία με τέρματα 12-2. Σήμερα φιλοξενεί την προτελευταία Ουέσκα που μετά από 15 αγωνιστικές, μετρά μόνο μία νίκη (και αυτή με το ζόρι) απέναντι στην Αλαβές. Ο άσσος ποντάρεται και αυτή τη στιγμή και πληρώνει 1.80 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Στη Σκωτία η Χιμπέρνιαν έχασε δύσκολα την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 από τη Ρέιντζερς. Είχε προηγηθεί όμως ένα αήττητο έξι αγωνιστικών και έτσι σήμερα αναμένω να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στην ουραγό και κάκιστη Ρος Κάουντι η οποία έρχεται από 10 ήττες και δύο ισοπαλίες! Ο άσσος αυτός θα μπορούσε να συνδυαστεί και με το over λόγω της κακής άμυνας των φιλοξενούμενων…

Κλείνουμε με Πρέμιερ και το Λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Φούλαμ. Τον Μουρίνιο αν τον πιάσεις από τη μύτη θα… σκάσει, αφού η ομάδα του παραμένει χωρίς νίκη για τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια. Πριν από ένα μήνα ήταν πρώτος και τώρα είναι 5ος. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών δεν υπάρχουν και έτσι η ομάδα καλείται να επιστρέψει στις νίκες στο αποψινό ματς με τη Φούλαμ. Το καλό για την Τότεναμ είναι ότι ακολουθεί ένα πολύ… ήρεμο και βατό πρόγραμμα που προσφέρεται για ντεμαράζ διαρκείας. Η Φούλαμ δεν μας έχει δείξει τίποτα έως τώρα και για μία ακόμη φορά η παράδοση έρχεται να ενισχύσει το φαβορί, αφού ανεξαρτήτως έδρας η Τότεναμ μετρά 9 νίκες στις τελευταίες 10 μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ