Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΡΑ…

Καλημέρα. Εγώ είμαι πολύ… μικρός και λίγος για να μιλήσω για τη Μπάγερν Μονάχου… Τα 8 (!) γκολ επί της Μπαρτσελόνα μιλούν από μόνα τους. Δεν είναι όμως μόνο αυτά. Θα ήθελα να σας θυμίσω την τεσσάρα επί της Τσέλσι, την επτάρα επί της Τότεναμ και την εκτός έδρας εξάρα επί του Ερυθρού Αστέρα. Οι Γερμανοί έρχονται από 9 σερί νίκες στο Champions League όπου συνολικά πέτυχαν 39 γκολ! Μέσο όρο δηλαδή, 4.5 ανά αναμέτρηση.

Η Λυών αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του θεσμού, αλλά κάτι μου λέει ότι το φετινό της ταξίδι θα τελειώσει κάπου εδώ. Την επίθεση της Μπάγερν δεν μπορεί να την σταματήσει κανείς και έτσι το πιο εύλογο ποντάρισμα δεν είναι άλλο από τον συνδυασμό του διπλού με το over. Εναλλακτικά υπάρχει το διπλό από ημίχρονο ή ακόμα και το χάντικαπ των δύο τερμάτων για τους Βαυαρούς. Αν πάντως εμφανιστούν το ίδιο «ζεστοί» όπως με τη Μπαρτσελόνα, τότε η πεντάρα είναι εξασφαλισμένη.

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας.

Στην Ιαπωνία η Καβασάκι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα καθώς συμπλήρωσε 9 σερί νίκες. Δύσκολα λοιπόν τα πράγματα για την Σερέζο Οσάκα απέναντι σε αυτόν τον ιδιαίτερα ισχυρό αντίπαλο…

Στην Κίνα η Σανγκάη Σένχουα διατηρεί πολύ καλή παράδοση απέναντι στην Γκουανγκζού, αφού εντός έδρας παραμένει αήττητη για πάνω από 20 χρόνια συνεχών αναμετρήσεων. Αν κρίνω και από τη φόρμα των δύο ομάδων, τότε μάλλον η παράδοση θα συνεχιστεί. Ο άσσος πληρώνει 1.90 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στην Ρωσία η ενισχυμένη φέτος Λοκομοτίβ είναι σε θέση να περάσει νικηφόρα μέσα από την έδρα της υποδεέστερης Ουράλ. Η ομάδα της Μόσχας έχει την πρόσφατη παράδοση με το μέρος της, καθώς μετρά πέντε διπλά και ένα Χ στις έξι τελευταίες επισκέψεις της εκεί μέσα. Το διπλό της Λοκομοτίβ πληρώνει 1.78 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”].

Στην Ουρουγουάη τέλος, η ανώτερη Πενιαρόλ λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα από την Μαλντονάτο. Εδώ πάντως θα σταθούμε και λίγο στην στατιστική… Η Πενιαρόλ έχει πέντε στα πέντε 2 εως 3 γκολ και η Μαλντονάτο, πέντε στα πέντε γκολ – γκολ. Αν λοιπόν οι δύο αυτές ομάδες επιδιώξουν να συνεχίσουν στην ίδια ρότα, τότε αυτό θα συμβεί μόνο αν το ματς λήξει με σκορ 1-2 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Καλή τύχη και τα λέμε στην πορεία μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ