Η ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΡΕΝΤΙΝΓΚ…

Καλημέρα. Ξεκινάμε την σημερινή περιήγησή μας στο κουπόνι από την αγγλική Τσάμπιονσιπ όπου η Ρέντινγκ εξακολουθεί να δίνει ρεσιτάλ καλού, ώριμου και αποτελεσματικού ποδοσφαίρου καθώς μετά από το πέρας των 8 πρώτων αγωνιστικών, έχει 7 νίκες και μια ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων 15-3. Διαθέτει δηλαδή την δεύτερη καλύτερη επίθεση και σήμερα κοντράρεται με τη χειρότερη άμυνα που είναι αυτή της Κόβεντρι. Οι γηπεδούχοι έχουν καταφέρει να κερδίσουν μόνο την ΚΠΡ φέτος και αυτήν με ανατροπή στο φινάλε. Στην εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται η Ρέντινγκ θα προτιμηθεί ειδικά από τη στιγμή που συνοδεύεται από υψηλές αποδόσεις. Ευνοεί εξάλλου και η παράδοση, καθώς ανεξαρτήτως έδρας η λονδρέζικη ομάδα έχει ένα αήττητο 10 σερί παιχνιδιών απέναντι στην Κόβεντρι… (2.23 το προσφέρει το [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”])

Πολύ καλή παράδοση έχει και η Γκενκ κόντρα στην Έουπεν, καθώς όσες φορές έχουν βρεθεί την τελευταία δεκαετία έχει υποστεί μόνο μία ήττα! Η Γκενκ δεν ξεκίνησε καλά φέτος, αλλά στην πορεία έστρωσε και πλέον μετρά δύο κολλητές νίκες. Είναι ανώτερη της Έουπεν και ο άσσος πληρώνει 1.78 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Στο πρωτάθλημα της Β Γερμανίας αγωνίζεται μια ομάδα που δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία και αυτή δεν είναι άλλη από το Αμβούργο. Η επάνοδος στα μεγάλα σαλόνια αποτελεί μονόδρομο και από ότι δείχνουν τα πράγματα στο τέλος θα πετύχει τον στόχο του. Ήδη έχει 5 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και σήμερα θα πάει για την 6η απέναντι στην μέτρια Σαν Πάουλι που έχει κερδίσει μόνο την Χαιντενχάιμ. Η απόδοση του άσσου γνωρίζει πτώση από χθες…

Στην Γ Γερμανίας η ουραγός Λούμπεκ δεν δείχνει κανένα σημάδι βελτίωσης καθώς παραμένει χωρίς νίκη για επτά σερί αγωνιστικές, διατηρώντας τη χειρότερη άμυνα. Η Βικτόρια Κολονίας αντιθέτως, έρχεται από τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια και από τη στιγμή που ο άσσος της πληρώνει ικανοποιητικά, θα μπορούσε το σημείο αυτό να προτιμηθεί. (2.01 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”])

Στη Β Αυστρίας η πρωτοπόρος Λιέφερινγκ ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες ομάδες και αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς θα ανέβει εύκολα κατηγορία. Σήμερα έχει ένα φαινομενικά εύκολο έργο απέναντι στην Αούστρια Βιέννης Β η οποία δεν έχει κερδίσει ούτε μία φορά από την αρχή της φετινής σεζόν. Για να ανεβάσω την απόδοση θα συνδυάσω το διπλό με το over.

Στην Β Δανίας η Βίμποργκ έφτασε τα 8 συνεχόμενα over! Σήμερα υποδέχεται την Χέλσινγκορ η οποία μετρά 7 over σε 9 αγωνιστικές. Οι δύο αυτές ομάδες σκοράρουν πολύ εύκολα και το over 2.5 θα συνδυαστεί με το g-g.

Στην Τουρκία η Τράμζονσπορ που πέρσι διεκδίκησε ως την τελευταία αγωνιστική τον τίτλο, φέτος έχει ξεκινήσει με τον χειρότερο τρόπο και πλέον δεν έχει κανένα άλλο περιθώριο απώλειας βαθμού. Ως… άλλοθι θα μπορούσε να επικαλεστεί το δύσκολο πρόγραμμα, αλλά το αποψινό ματς με την Κασίμπασα είναι βατό για την ομάδα της Τραπεζούντας. Θυμίζω ότι πέρσι την είχε διαλύσει με σκορ 6-0! Φέτος πάντως, εμένα μου… αρκεί έστω και ένα τέρμα για να πληρωθώ το πολύ καλό 2.20 της [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Στο Μεξικό τέλος, η Τιχουάνα έχει πιο πολύ ανάγκη τους βαθμούς από την Πατσούκα, διότι απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής σεζόν και η ομάδα χρειάζεται βαθμούς για να μπει στην δωδεκάδα. Η Πατσoύκα αντιθέτως, έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της και αυτός πιθανολογώ ότι είναι ο λόγος που υποχωρεί από προχθές η απόδοση του άσσου. (2.90 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”])

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΦΕΣ (2.13 – 1.88)

Σε μηδενική γκανιότα γκανιότα για τον νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού για τη Euroleague. (21.00μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ