Η ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Λιγοστές οι επιλογές μας σήμερα και θα αναγκαστούμε να ψάξουμε πολύ για να βρούμε ένα σημείο της… προκοπής.

Στην Τσεχία η Γιάμπλονετς (φωτό) που πέρσι έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα τερματίζοντας τρίτη, φέτος ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο. Στην πρεμιέρα φιλοξενείται από τη Μπάνικ Οστράβα που πέρσι σώθηκε την τελευταία αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι δεν άλλαξαν ιδιαίτερα και γι΄αυτό το λόγο θα δώσω προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Η Γιάμπλονετς έχει και την παράδοση με το μέρος της καθώς συμπλήρωσε πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στις επτά τελευταίες επισκέψεις της εκεί μέσα…  (2.55 το διπλό στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]).

Στη Δανία η Κοπεγχάγη ήταν κάκιστη στην πρεμιέρα με τη Χόρσενς από την οποία ηττήθηκε δίκαια με 1-2. Δεν πρόκειται λοιπόν να την εμπιστευτώ σε εκτός έδρας παιχνίδι σε τόσο χαμηλές αποδόσεις και ουδόλως θα ξαφνιαστώ αν κάνει και δεύτερη συνεχόμενη γκέλα…

Αδικημένη μπορεί να αισθάνεται η Έλφσμποργκ από τις αποδόσεις που δίνουν οι μπουκ, διότι η ομάδα του Τζίμι Τέλιν βρίσκεται στα καλύτερά της από την αρχή της σεζόν. Δεν αγνοώ βέβαια ότι η Νόρκεπινγκ είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά το 1.65 του άσσου δεν αντικατοπτρίζει πλήρως, τις ιδιαιτερότητες αυτής της αναμέτρησης που αποτελεί ντέρμπι. Η Έλφσμποργκ έχει «βαριά» φανέλα, καθώς και τρία διπλά στις πέντε πιο πρόσφατες επισκέψεις της εκεί…

Στη Λευκορωσία τόσο η Σμολεβίτσι, όσο και η Τορπέντο Ζόντινο είναι καθαρά ομάδες των under. 13 στα 16 οι γηπεδούχοι και 11 στα 15 οι φιλοξενούμενοι. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα και πιο συγκεκριμένα στο Μπορίσοφ. Προσωπικά επιλέγω το under και το 0-0 του ημιχρόνου.

Στη Βραζιλία τέλος, δεν βλέπω έκπληξη στο Ιντερνασιονάλ – Σεαρά, καθώς οι γηπεδούχοι είναι σαφώς ανώτεροι και ποιοτικότεροι έναντι των φιλοξενούμενων που έχουν μόλις μία νίκη σε 13 αγωνιστικές. Η Ιντερνασιονάλ έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα, αλλά επειδή ο άσσος της ευλόγως βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, θα ρισκάρω να τον συνδυάσω με το no goal. Μέσα στο γήπεδό της βλέπετε, έχει δεχθεί μόλις δύο τέρματα. Η δε Σεαρά που δεν έχει διπλό στο ενεργητικό της, μακριά από την έδρα της έχει πετύχει μόλις τρία γκολ.

Καλή τύχη και στην συνέχεια της ημέρας θα τα πούμε στο live  μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ