Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ…

Καλημέρα. Και καλή εβδομάδα. Μπορεί οι Άγγλοι να… γουστάρουν να παίζουν μέρα παρά μέρα ποδόσφαιρο, αλλά εγώ δεν είμαι πρόθυμος να τους ακολουθήσω. Όχι στοιχηματικά τουλάχιστον…

Στην αποψινή εμβόλιμη αγωνιστική της Νάσιοναλ Λιγκ αναφέρομαι η οποία δεν θα πρέπει να μας απασχολήσει καθόλου…

Στη Γ Γερμανίας υπάρχει ένα ενδιαφέρον στατιστικό που θέλει την Καϊζεσλάουτερν να διατηρεί απαραβίαστη την εστία της από την αρχή της σεζόν κατά τη διάρκεια πρώτων ημιχρόνων. Οκτώ γκολ έχει δεχθεί μέχρι στιγμής και όλα σημειώθηκαν από την ανάπαυλα και μετά! Απόψε παίζει με την Σβικάου που είναι ομάδα παρόμοιων επιδόσεων. Πιο συγκεκριμένα τις πέντε πρώτες αγωνιστικές ο συντελεστής τερμάτων της σε πρώτα ημίχρονα είναι στο 1-1. Συνολικά όμως έχει βάλει και έχει δεχθεί 11 γκολ. Η στατιστική λοιπόν μας οδηγεί είτε στο Χ του ημιχρόνου, είτε στα περισσότερα γκολ του δευτέρου 45λέτου…

Φέτος περιμένουμε μια άλλη Ίντερ λόγω των εξαιρετικών μεταγραφών που πραγματοποίησε. Με μπροστάρη τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της, ενσωματώθηκαν στο σύλλογο παίκτες όπως ο Λουκάκου, ο Γοδίν, ο Μπαρέλα, ενώ έρχονται και άλλοι. Κάτι μου λέει λοιπόν ότι φέτος μπορεί να είναι και η χρονιά της… Μέσα στο Μιλάνο πάντως δύσκολα θα κάνει γκέλες με ομάδες τύπου Λέτσε, οπότε απόψε θα συνδυάσω τον άσσο της με το over. Η Λέτσε είναι μια ομάδα που στηρίζεται στην έδρα της και που αποδυναμώνεται μακριά από αυτήν. Επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία μετά από 7 χρόνια, αλλά θα χρειαστεί να περιμένει την επόμενη αγωνιστική και το ματς με τη Βερόνα για να συλλέξει τους πρώτους της βαθμούς.

Η Πορντενόνε ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Β Ιταλίας. Δεν θα αγωνίζεται στη φυσική της έδρα, αλλά στο γήπεδο της Ουντινέζε που απέχει αρκετά μακριά από αυτήν. Στην πρεμιέρα υποδέχεται τη Φροζινόνε (φωτο) η οποία υποβιβάστηκε φέτος και που θεωρείται ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο. Η διαφορά εμπειρίας είναι τεράστια και πιστεύω ότι μπορεί να αποτυπωθεί και στον αγωνιστικό χώρο. Το διπλό το βρίσκουμε στο 2.17 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στη Β Γαλλίας η Γκινγκάμπ που έχει το ντέρμπι με τη Λοριάν την επόμενη εβδομάδα, θα κληθεί να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη μέτρια Βαλενσιέν. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν ποιοτικό και έμπειρο ρόστερ και δικαιολογημένα προβάλλονται ως το φαβορί της αποψινής αναμέτρησης.

Στη Φινλανδία η πρωτοπόρος Ίντερ Τούρκου που διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία (36 γκολ), υποδέχεται την προτελευταία KPV που έχει τη χειρότερη άμυνα. Νομίζω ότι το μόνο στοίχημα που μπορούμε να επιλέξουμε σε αυτή την αναμέτρηση είναι ο συνδυασμός του άσσου με το over που πληρώνει…

Στη Σουηδία η αήττητη εδώ και καιρό Γκέτεμποργκ που ενισχύθηκε μεταγραφικά, διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη. Απομένουν 10 αγωνιστικές για το φινάλε και σήμερα υποδέχεται την υποδεέστερη Κάλμαρ. Θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει ο άσσος που προσφέρεται στο 1.90 από την [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας όμως είναι η Χάμαρμπι που έχει και την καλύτερη επίθεση (47 γκολ) στη Σουηδία. Πλέον διεκδικεί στα ίσα τον τίτλο και απέναντι στη μέτρια και ντεφορμέ Φάλκενμπεργκ που έχει τη χειρότερη άμυνα, εννοείται πως είναι το φαβορί. Για μία ακόμη φορά θα πράξω το… σύνηθες και θα συνδυάσω τη νίκη της Χάμαρμπι με τα πολλά γκολ.

Στη Νορβηγία τέλος, η Μπόντο Γκλιμτ που διεκδικεί τον τίτλο, υποδέχεται στην ισχυρότατη έδρα της (7-1-1) την ντεφορμέ και ψιλοαδιάφορη Βαλερέγκα. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς τρίποντο για ενάμιση μήνα και θεωρώ ότι η έκβαση της αναμέτρησης θα εξαρτηθεί κυρίως από την ευστοχία των γηπεδούχων.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε όπως κάθε μέρα το ραντεβού μας για το live και το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ