Η ΔΥΣΚΟΛΟΚΑΤΑΒΛΗΤΗ ΛΑΜΙΑ!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Η 11η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τον αγώνα της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Πανιώνιο και τη Λαμία. Οι μπουκ δίνουν τεράστιο προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά προσωπικά δεν μπορώ να κοντράρω σε αυτές τις αποδόσεις την εξαιρετικά βελτιωμένη Λαμία(φωτο) η οποία παραμένει αήττητη για 2.5 μήνες. Θα μου πείτε βέβαια ότι σε αυτό το διάστημα δεν έδωσε κανένα πολύ δύσκολο παιχνίδι… Από την άλλη μεριά όμως και ο Πανιώνιος κόντρα στους μεγάλους (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ), έκανε τέσσερις ήττες με συντελεστή τερμάτων 0-7. Έχω την… υποψία λοιπόν ότι η αποψινή αναμέτρηση δεν θα κυλήσει τόσο… άνετα για τους κυανέρυθρους όσο τουλάχιστο θεωρούν και πιστεύουν οι μπουκ.

Στη Β Γερμανίας διεξάγεται το ντέρμπι πρωτοπόρων ανάμεσα στο Αμβούργο και την Ουνιόν. Οι όποιες εκτιμήσεις είναι δύσκολες και παρακινδυνευμένες, αλλά υπάρχουν δύο στοιχεία που μπορούν να μας οδηγήσουν κάπου… Πρώτον, η Ουνιόν παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα και δεύτερον, είναι ο σύλλογος με τις περισσότερες (8) ισοπαλίες στην κατηγορία. Μακριά από το Βερολίνο μάλιστα, απαριθμεί πέντε Χ σε 6 παιχνίδια. Βάσει αυτών των στατιστικών λοιπόν, προσωπικά είμαι πιο κοντά στο Χ παρά προς τον άσσο που θα έπρεπε να είναι υψηλότερος.

Στην Β Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι της Καλαβρίας ανάμεσα στην Κροτόνε και την Κοζέντσα και αν συγκρίνουμε το ρόστερ των δύο ομάδων, τότε το προβάδισμα το έχουν οι γηπεδούχοι. Η Κροτόνε που ξεκίνησε με στόχο την άνοδο, έχει μείνει πολύ πίσω και δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών. Η Κοζέντσα είναι ντεφορμέ και παραμένει χωρίς διπλό φέτος.

Στην Ισπανία δεν θα στοιχημάτιζα στον μικρό σε απόδοση άσσο της Σοσιεδάδ για τρεις λόγους: Πρώτον η Θέλτα έχει νέο τεχνικό (δείτε αλλαγές προπονητών). Δεύτερον στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της εκεί πήρε δύο διπλό. Τρίτον, η Σοσιεδάδ δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη στην έδρα της…

Στη Β Ολλανδίας η Τβέντε μπορεί να επιστρέψει στις νίκες καθώς φιλοξενείται από την αδύναμη Γιονγκ Άλκμααρ που έχει μόλις μια νίκη στο ενεργητικό της μετά από 14 παιχνίδια. Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα και θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να… συγκρατήσει τους καλούς και έμπειρους επιθετικούς της Τβέντε. Το διπλό λόγω χαμηλής απόδοσης θα μπορούσε να συνδυαστεί και με το over…

Στην Αργεντινή η προτελευταία Λανούς δεν λέει να ορθοποδήσει. Από την αρχή της σεζόν μετρά μόλις μια νίκη απέναντι στην αδύναμη Πατρονάτο και σήμερα υποδέχεται την ισχυρή Ιντεπεντιέντε που έρχεται από πέντε νίκες σε 6 παιχνίδια. Σε αυτό το διάστημα μάλιστα  πέτυχε συνολικά 15 γκολ.

Στη Βραζιλία τέλος, η Σπορτ Ρεσίφε που κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, θα επιδιώξει να «κλέψει» έστω τον ένα πόντο από τη Σάο Πάολο. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Σάντος και είναι υποχρεωμένη να διεκδικήσει κάτι καλό απέναντι στην ανώτερη αντίπαλό της. Το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη αγωνιστικά και προσωπικά δεν θα απέκλεια το ενδεχόμενο της έκπληξης στο αποψινό παιχνίδι.

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ