Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΦΑΒΟΡΙ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Στην Κύπρο η νεοφώτιστη ΠΑΕΕΚ δεν δείχνει ικανή να σταθεί στην κατηγορία. Έρχεται από τρεις σερί ήττες με τέρματα 1-7 και το έργο της απέναντι στην ισχυρή Ομόνοια φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο.

Στη Ρουμανία η πρωτοπόρος Κλουζ μετρά μόνο νίκες στην έδρα της με 6 στα 6 επιτυχή αποτελέσματα. Σήμερα θα πάει για το… επτά στα επτά απέναντι στην αδύναμη Σέπσι η οποία έχει να κερδίσει από τις 16 Ιουλίου.

Στην Β Ρουμανίας η Μπράσοφ έρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες με τέρματα 0-7. Η άμυνά της είναι από τις χειρότερες και δεν νομίζω ότι έχει τύχη απέναντι στην Κονκόρντια που μετά από 10 αγωνιστικές έχει δεχθεί μόνο τρία τέρματα.

Στη Β Σουηδίας η Βαρνάμο παραμένει η καλύτερη και η πιο σταθερή ομάδα της κατηγορίας. Εντός έδρας μετρά 9 νίκες και μόνο μία ήττα η οποία σημειώθηκε τον περασμένο Ιούνιο!

Η Φάλκενμπεργκς εξακολουθεί να παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία, αλλά με αυτήν την άμυνα τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα φέτος. Η απόδοση του άσσου υποχωρεί και ουδείς ξαφνιάζεται για αυτό…

Μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες σε ολόκληρο τον κόσμο είναι η Ρίβερ Πλειτ η οποία έρχεται από δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες! Φέτος όλα δείχνουν ότι δεν θα χάσει τον τίτλο και σίγουρα αποτελεί το φαβορί απέναντι στην αξιόμαχη αλλά υποδεέστερη Αρχεντίνος.

Φίλες και φίλοι, επεδίωξα στην αρχή της εβδομάδας να στηριχτώ σε ομάδες – φαβορί που υπερέχουν εμφανώς των αντιπάλων τους. Το αν θα… δικαιωθώ ή όχι θα το ξέρουμε το βραδάκι.

Αυτά προς το παρόν και η συνέχεια στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ