Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΦΑΒΟΡΙ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ξεκινώντας από την Πρέμιερ, η Λέστερ έφτασε τα τέσσερα συνεχόμενα 0-0 ημιχρόνου. Απόψε φιλοξενεί την Άστον Βίλα που σπανίως σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο. Επειδή δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με το 1.30 του άσσου θα προτιμήσω να ποντάρω στα περισσότερα γκολ του 2ου 45λεπτου…

Στη Β Γερμανίας διεξάγεται το ντέρμπι πρωτοπόρων ανάμεσα στη Στουτγάρδη και τη Μπίλεφελντ και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κοντράρω στο 1.75 μια ομάδα που έχει 8 διπλά σε 12 παιχνίδια! Θα προτιμήσω το Χ του ημιχρόνου διότι τόσο η Στουτγάρδη, όσο και η Μπίλεφελντ τις τελευταίες έξι αγωνιστικές δεν έχουν δεχθεί ούτε ένα τέρμα πριν από την ανάπαυλα!

Στη Β Ιταλίας η Κιέβο με τον Αλιέτι στον πάγκο της, λογικά θα επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην αδύναμη Κοζέντσα η οποία περνά αγωνιστική κρίση. Ο άσσος πληρώνει 1.95 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]...

Στη Β Γαλλίας η εκ των πρωτοπόρων Λανς αναμένεται να εκμεταλλευτεί για ακόμη μια φορά την ισχυρή έδρα της καθώς υποδέχεται την ουραγό Ορλεάν. Σημειώστε ότι η Λανς διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη εντός έδρας άμυνα και η Ορλεάν τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει με σκορ 1-4, ενώ πέρσι επιβλήθηκε με 5-2! (δείτε και Δεν Ξεχνώ)

Στη Β Ολλανδίας η πρωτοπόρος Καμπούρ έρχεται από 6 σερί νίκες. Σήμερα φιλοξενείται από την αδιάφορη Γιονγκ Άλκμααρ και μπορεί να διευρύνει αυτό το εξαιρετικό σερί της. Το διπλό μπορεί να συνδυαστεί με το  over  καθώς οι γηπεδούχοι μετρούν 23  over  σε 28 αγωνιστικές!

Τα πολλά γκολ επιλέγω και για την αναμέτρηση της Γιονγκ Ουτρέχτης με τη Ναϊμέγκεν καθώς οι γηπεδούχοι έχουν 11 στα 14  over  στην έδρα τους. Η δε Ναϊμέγκεν διαθέτει μια από τις παραγωγικότερες εκτός έδρας επιθέσεις στην κατηγορία.

Στη Β Πορτογαλίας αντιθέτως, η Λεϊσόες εδώ και πολύ καιρό φέρνει μόνο  under.  Συνολικά έχει 18 στα 23 και εντός 10 στα 12. Σήμερα υποδέχεται τη Φαρένσε που έχει την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα. Κρατάω λοιπόν το  under  ενώ σκέφτομαι και το 2  dnb διότι αφενός η Λεϊσόες είναι αδιάφορη βαθμολογικά και αφετέρου η Φαρένσε που διεκδικεί άνοδο έχει τα περισσότερα (7) διπλά στην κατηγορία.

Στην Τουρκία έτσι όπως είναι διαμορφωμένος ο βαθμολογικός πίνακας φαντάζει βολική η ισοπαλία στο Γκεντζ/λιγκι – Αντάλιασπορ στην προσπάθεια που καταβάλουν οι δύο ομάδες να παραμείνουν στην κατηγορία. Έτσι και αλλιώς δεν θα πήγαινα στον άσσο λόγω των απουσιών των γηπεδούχων και της καλής φόρμας των φιλοξενούμενων…

Στη Δανία τέλος, η Άαρχους (φωτο) έχει το προβάδισμα στο γειτονικό ντέρμπι με τη Σίλκεμποργκ. Οι γηπεδούχοι παραμένουν ουραγοί έχοντας τη χειρότερη έδρα στην κατηγορία (1-2-8). Η Άαρχους αντιθέτως παραμένει αήττητη για σχεδόν 4 μήνες ενώ μετρά έξι διπλά από την αρχή της σεζόν.

Καλή τύχη και στη συνέχεια θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

[eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]: Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο

Δείτε τους bestsellers αγώνες μας σε μια ματιά! Γρήγορα και με άμεση ανανέωση. H [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”] προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις για περισσότερα από 5.000 αθλητικά γεγονότα την εβδομάδα σε πάνω από 60 αθλήματα για όλα τα online αθλητικά στοιχήματα και με πληθώρα προσφορών live παιχνιδιών.

21+

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ