Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΩΝ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σήμερα θα ξεκινήσουμε από κάποια σκανδιναβικά παιχνίδια που ποντάρονται στο στοίχημα βάσει λογικής και φόρμας.

Στη Σουηδία η πρωτοπόρος Τζουργκάρντεν η οποία είναι εξαιρετική στην έδρα της, δεν νομίζω να αντιμετωπίσει θέματα από τη Μιάλμπι που δεν έχει νίκη εκτός.

Το διπλό της Kάλμαρ πέφτει από χθες σχεδόν σε όλους τους μπουκ και αυτό οφείλεται στην αγωνιστική ανυπαρξία της γηπεδούχου Έστερσουντ η οποία συμπλήρωσε έξι ήττες και μια ισοπαλία στα επτά πιο πρόσφατα. Το διπλό το βρίσκουμε στο 1.98 στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”]

Στη Β Σουηδίας η φορμαρισμένη Χέλσινγκμποργκ έρχεται από έξι νίκες σε 8 παιχνίδια. Φιλοξενεί την Βάσαλουντ η οποία μακριά από την έδρα της μετρά 7 ήττες σε 8 παιχνίδια, έχοντας τη χειρότερη άμυνα. Εδώ ο άσσος θα συνδυαστεί με το over…

Στη Β Νορβηγίας ομολογώ ότι εξεπλάγην όταν αντίκρυσα το σετ των αποδόσεων στο Ρανχάιμ – Χαμ Καμ. Οι γηπεδούχοι προσφέρονται σε τιμές μεγάλου φαβορί, απέναντι στην πρωτοπόρο που έχει τις περισσότερες (9) νίκες, την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα! Δεν ξέρω αν γνωρίζουν κάτι που εγώ αγνοώ, αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες το 2 DNB αποτελεί value.

Τη Χαμ Καμ ακολουθεί η Φρέντρικσταντ η οποία διατηρεί ένα αήττητο επτά αγωνιστικών. Υποδέχεται την ντεφορμέ Στιόρνταλς η οποία συμπλήρωσε 9 ήττες σε 14 αγωνιστικές λόγω της πολύ καλής της άμυνας. Θεωρώ ότι ο εύλογος άσσος μπορεί να συνδυαστεί με το οver εδώ…

Η Γκρόρουντ είναι ουραγός, διαθέτει τη χειρότερη άμυνα, και έρχεται από πέντε σερί ήττες. Θεωρώ ότι θα αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στην πολύ καλή έως τώρα Γιέρβ η οποία έχει τέσσερα διπλά σε επτά παιχνίδια. Το διπλό της Γιέρβ πληρώνει 2.15 στην [eafl id=”26140″ name=”bet365.gr” text=”BET365.GR”].

Η Αάλεσουντ είναι από τις ισχυρότερες ομάδες της κατηγορίας και φέτος έχει πολλές πιθανότητες για άνοδο. Σήμερα φιλοξενείται από την αρνητική έως τώρα Στρόμεν που μετρά μόλις μία νίκη στα 8 πιο πρόσφατα και αυτήν στις καθυστερήσεις. Πιστεύω ότι η θετική πρόσφατη παράδοση της Αάλεσουντ θα συνεχιστεί…

Στη Δανία η Νόρτζελαντ έρχεται από τρεις σερί νίκες και σήμερα παίζει με τη Βέιλε που μετρά τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Το διπλό υποχωρεί σχεδόν παντού και όντως η Νόρτζελαντ μπορεί να συνδυάσει τον άσσο με το over.

Στη Σερβία περιμένω νίκη της Ραντνίσκι απέναντι στην αρνητική Προλετέρ που στα πέντε πρώτα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, έχει τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Ανεξαρτήτως έδρας την τελευταία δεκαετία η Ραντνίσκι έχει 7 νίκες και 9 παιχνίδια.

Στο Περού η πρωτοπόρος Αλιάνσα Λίμα η οποία είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στον πλανήτη, φιλοξενεί την Σπορτ Χουανκάγιο η οποία έχει να κερδίσει από τις 26 Απριλίου! Συμπλήρωσε 11 ματς χωρίς νίκη και παραδόξως ο άσσος δεν κυκλοφορεί σε χαμηλές αποδόσεις (1.88 στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”])

Στη Βραζιλία η πρωτοπόρος Ατλέτικο Μινέιρο συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της συμπληρώνοντας εννέα συνεχόμενες νίκες! Μπορεί λοιπόν το διπλό απέναντι στην ντεφορμέ Φλουμινένσε η οποία έρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες.

Κλείνοντας θα αναφερθώ σε τέσσερις ομάδες που θεωρώ ότι έχουν τύχη για τη νίκη λόγω κινήτρου, αρκεί να τις… βρείτε στους μπουκ που παίζετε.

Πρόκειται για την Αλ Μάσρι (υπάρχει στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]) από την Αίγυπτο, στον καλοπληρωμένο άσσο της Γουάντι Ντέγκλα από το ίδιο πρωτάθλημα και μετά στο Σουδάν στο διπλό της Χιλάλ Ελ Όμπιεντ και στο διπλό της Τούτι που χρειάζεται νίκη για να παραμείνει την κατηγορία.

Καλή τύχη και η συνέχεια στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] στο οποίο έχουμε… ταράξει τους μπουκ το τελευταίο διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ