Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΙΡΛΑΝΔΩΝ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ξεκινώντας από το πρωτάθλημα της Β Ρουμανίας, η Κλουζ που αποτελεί ένα από τα φαβορί για την άνοδο, για να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της, θα πρέπει να ελαχιστοποιήσει τις γκέλες στην έδρα της. Στην πρεμιέρα πάντως ξεκίνησε με το δεξί, αφού κέρδισε εκτός έδρας την Αεροστάρ. Σήμερα υποδέχεται την Πόλι Τιμοσοάρα και θα την εμπιστευτώ ότι θα διπλασιάσει τις νίκες της.

Στην Ιρλανδία ο άσσος της Σλίγκο Ρόβερς γνωρίζει πτώση και είμαι και εγώ από αυτούς που πιστεύω ότι όντως εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει της ουραγού Φιν Χαρπς. Η Σλίγκο έρχεται από τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια και έχει και μια ισχυρή παράδοση με το μέρος της, αφού η τελευταία εντός έδρας ήττα της από την Φιν Χαρπς σημειώθηκε τον Μάιο του 2003…

Στην Β Ιρλανδίας η Γιου Σι Ντι διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και αυτό το ένιωσε γερά στο… πετσί της την προηγούμενη αγωνιστική η Γουέξφορντ η οποία δέχθηκε 8 γκολ! Σήμερα η ομάδα του Δουβλίνου υποδέχεται τη μέτρια Γκάλγουεϊ που μετρά μόλις μία νίκη σε 9 αγωνιστικές. Δίνω πρώτη τύχη στον άσσο ο οποίος πληρώνει καλά, ενώ ως εναλλακτική επιλογή υπάρχουν τα 2-3 γκολ τα οποία έχουν εμφανιστεί στα 6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Τον άσσο της Μπρέι θα τον συνδυάσω με το Over, καθώς η ουραγός Άθλοουν διατηρεί τη χειρότερη άμυνα στη Β Ιρλανδίας. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι τις 9 πρώτες αγωνιστικές έχει δεχθεί από δύο γκολ και πάνω σε όλα της τα παιχνίδια. Η Μπρέι είναι ομάδα που σκοράρει και αν δείτε τα μεταξύ τους αποτελέσματα, θα διαπιστώσετε ότι 9 φορές στις 10 κερδίζουν οι γηπεδούχοι πετυχαίνοντας μεγάλα σκορ.

Στο Περού επιλέγω το under και το Χ του ημιχρόνου στον αγώνα της Μελγκάρ με την Αλιάνσα Λίμα. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από επτά σερί under και οι γηπεδούχοι από πέντε. Από τη στιγμή λοιπόν που δύσκολα πετυχαίνουν και δέχονται το γκολ θα εμπιστευτώ το συγκεκριμένο στοίχημα για μία ακόμη φορά. (1.70 είναι το under στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Με τα ματς των εθνικών ομάδων τέλος, δεν θα ασχοληθώ ούτε αυτή τη φορά, αλλά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ποντάρεται και πέφτει ο άσσος της Αυστρίας. Υποδέχεται τη Ρουμανία και η τιμή του βρίσκεται στο 1.71 στην [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”] που αποτελεί και την υψηλότερη τιμή.

Καλή τύχη.

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] ΤΕΝΝΙΣ

ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ – ΣΕΡΕΝΑ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ (2.79 – 1.55)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] τον σημερινό αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη για το Αμερικανικό Open. Ώρα έναρξης: 19.00μμ

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA |

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ