Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ!

Καλημέρα. Το Champions League συνεχίζεται με δύο πολύ σπουδαία παιχνίδια. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Παρί στη ρεβάνς του 4-0 και η Ντόρτμουντ φιλοξενεί τη Μπενφίκα στη ρεβάνς του 1-0.

Θα ξεκινήσω από τη δεύτερη αναμέτρηση. Δεν ξέρω αν παρακολουθήσατε το πρώτο παιχνίδι, αλλά το 1-0 αδικεί κατάφωρα τους γερμανούς, οι οποίοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα τέρμα. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου μάλιστα, αστόχησαν και σε πέναλτι. Την προηγούμενη αγωνιστική έριξαν έξι γκολ στη Λεβερκούζεν και αυτό το αποτέλεσμα ήρθε να πιστοποιήσει την αγωνιστική τους άνοδο. Η Ντόρτμουντ μετά από αρκετά καιρό άρχισε να θυμίζει και πάλι την παλιά μεγάλη ομάδα που σκόρπιζε τις αντίπαλες άμυνες.

Δεν πιστεύω ότι η Μπενφίκα μπορεί να αντέξει εκεί μέσα. Θα το παλέψει, αλλά στο τέλος θα… παραδοθεί σε έναν ανώτερο αντίπαλο. Επειδή όμως ο άσσος δεν αξίζει για ποντάρισμα, σκέφτομαι να ρισκάρω σε δύο ειδικά στοιχήματα. Το πρώτο είναι να σημειωθούν περισσότερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. (2.05 στην VISTABET.GR). Λειτουργώ με τη λογική ότι όσο θα περνά η ώρα, τόσο θα… γκαζώνει η Ντόρτμουντ προκειμένου να πάρει σκορ πρόκρισης. Η Μπενφίκα δεν έχει κανένα λόγο να βιάζεται και θα είναι πολύ προσεχτική στις κινήσεις και στις επιλογές της…

Το δεύτερο έχει να κάνει με σκόρερ. Προτίθεμαι να ρισκάρω στον Ομπαμεγιάνγκ ο οποίος ήταν αυτός που είχε χάσει το πέναλτι στο πρώτο παιχνίδι. Βρίσκεται όμως σε καλή κατάσταση, είναι πολύ δραστήριος και απέναντι στη Λεβερκούζεν σημείωσε δύο τέρματα. (3.00 στον STOIXIMAN.GR)

Όσο για το Μπαρτσελόνα – Παρί, τι να πούμε… Όσο μεγάλη ομάδα και αν είναι η Μπάρτσα, όσο τεράστιοι παίκτες και αν είναι ο Μέσι, ο Νεϊμάρ, ο Ινιέστα και οι υπόλοιποι, το 4-0 είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί όταν απέναντί σου έχεις μια εξίσου δυνατή ομάδα όπως είναι η πρωταθλήτρια Γαλλίας. Ότι θα δούμε…. υπερθέαμα το θεωρώ σχεδόν δεδομένο, αφού οι καταλανοί είναι αναγκασμένοι να παίξουν τα ρέστα τους από την αρχή της αναμέτρησης. Θα πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα προσπαθήσουν να… λεηλατήσουν και σφυροκοπήσουν την εστία των παριζιάνων. Το μόνο στοίχημα που δείχνει να έχει και λογική και σημαντικές πιθανότητες επαλήθευσης είναι το over 3.5 γκολ. Θεωρώ επίσης ότι θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε και στο να σημειωθεί ένα τέρμα στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα. Πληρώνει καλά και είναι βέβαιο ότι θα αρχίσουν να δημιουργούνται ευκαιρίες από πάρα πολύ νωρίς. (2.45 στην SPORTINGBET.GR)

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας ούτε περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια ούτε έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον. Στη Σκωτία αν το εξετάσουμε βάσει φόρμας, τότε η Σεντ Μίρεν η οποία έχει ανέβει πολύ αγωνιστικά, μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Ρέιθ Ρόβερς η οποία συμπλήρωσε 15 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη!

Για το Κόπα Λιμπερταδόρες διεξάγονται τέσσερα παιχνίδια και στα τρία από αυτά θα αναμετρηθούν ομάδες της Αργεντινής κόντρα σε ομάδες από τη Βραζιλία! Επειδή το πρωτάθλημα της Αργεντινής δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, οι ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό βρίσκονται σε αγωνιστική απραξία. Οι Βραζιλιάνοι αντιθέτως έχουν δώσει αρκετά παιχνίδια και τόσο θεωρητικά, όσο και ουσιαστικά, έχουν μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Μόνο και μόνο για αυτό το λόγο, θεωρώ ότι η Φλαμένκο, η Παλμέιρας και η Ατλέτικο Μινέιρο είναι ικανές να ξεκινήσουν θετικά τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες στη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες…

Στο τέταρτο παιχνίδι της βραδιάς, η Σπορτ Μπόις από τη Βολιβία υποδέχεται τη Λιμπερτάδ από την Παραγουάη. Η Σπορτ Μπόις είναι μια μικρή και άσημη ομάδα που συμμετέχει για πρώτη φορά στο θεσμό. Κατάφερε να κατακτήσει το Απερτούρα και πολλοί την παρομοίασαν με την… Λέστερ της Βολιβίας, καθώς ουδείς ανέμενε μια τέτοια εξέλιξη. Η Λιμπερτάδ από την άλλη μεριά, είναι… παλιά καραβάνα και έχει τεράστια πείρα από τέτοιου είδους παιχνίδια. Διαθέτει πολύ καλό ρόστερ και νομίζω ότι μπορεί να ξεκινήσει και αυτή θετικά την πορεία της στη φάση των ομίλων.

Καλή τύχη…

Champions League με πριμ 5% στην SPORTINGBET.GR

Δύο εισιτήρια για τα προημιτελικά ψάχνουν κάτοχο, κι η SPORTINGBET.GR, ετοιμάζεται για τους μεγάλους αγώνες της Τετάρτης.

Οι «μπλαουγκράνα» θα προσπαθήσουν να αντιστρέψουν το 4-0 του πρώτου αγώνα στο Παρίσι, φτάνοντας σε μια ανατροπή, που καμία άλλη ομάδα στην ιστορία δεν έχει πετύχει.

Μπαρτσελόνα – Παρί Σ.Ζ. με πριμ 5% στην SPORTINGBET.GR, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 100+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ