Η ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΝΤΑΝΤΑΛΚ…

Καλημέρα. Ξεκινώντας από την Ελβετία πιστεύω ότι η Ζυρίχη που πέρσι τερμάτισε 4η στη βαθμολογία, φέτος μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα διότι ενισχύθηκε μεταγραφικά. Στην πρεμιέρα υποδέχεται την ασταθή Τουν που στηρίζεται κυρίως σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Θα της δώσω προβάδισμα… (1.83 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Ιρλανδία η πρωτοπόρος Ντάνταλκ εξακολουθεί να εντυπωσιάζει καθώς συμπλήρωσε 14 σερί νίκες! Σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια σημειώνει από τρία γκολ και πάνω και σήμερα φιλοξενείται από τη Σλίγκο Ρόβερς που διαθέτει τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα. Θεωρώ λοιπόν ότι ο συνδυασμός του διπλού με το over είναι ο πλέον ενδεδειγμένος για τους «ασπρόμαυρους». (2.10 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στη Σουηδία η φορμαρισμένη Τζουργκάρντεν υποδέχεται τη Χάκεν που σχεδόν… εξαφανίζεται όταν απομακρύνεται από το γήπεδό της. Οι γηπεδούχοι που προέρχονται από πέντε νίκες και μία ισοπαλία είναι σε θέση να επεκτείνουν αυτό το καλό σερί. (1.95 ο άσσος στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Ευκαιρία για νίκη παρουσιάζεται και στην Γκέτεμποργκ, καθώς φιλοξενείται από την ουραγό Σίριους που παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Διαθέτει μάλιστα και τη χειρότερη άμυνα καθώς συνήθως δέχεται πολλά γκολ στις ήττες της…

Στη Νορβηγία αρχικά κρατάω το over 3.5 γκολ στον αγώνα της Ούλενσακερ με την Νεστ Σότρα. Οι δύο αυτές ομάδες δέχονται και πετυχαίνουν το γκολ με μοναδική ευκολία και αν ρίξετε μια ματιά στα τελευταία αποτελέσματά τους, θα δείτε τις τριάρες, τις τεσσάρες και τις πεντάρες να πηγαίνουν σύννεφο!

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας παραμένει η Σόγκνταλ η οποία έρχεται από έξι νίκες και μία ισοπαλία. Φιλοξενεί τη ντεφορμέ Χαμ Καμ που στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της κατάφερε να αποσπάσει μόλις ένα πόντο.

Βάσει φόρμας θα μπορούσαμε να δούμε και τον άσσο της Τρομσντάλεν η οποία έρχεται από τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. (1.95 στην [eafl id=”13149″ name=”tipbet” text=”TIPBET.GR”]). Φιλοξενεί τη Στρόμεν που μετρά τις περισσότερες (10) ήττες στην κατηγορία. Θα μπορούσαμε πάντως να δούμε και το ενδεχόμενο του over μιας και η Στρόμεν είναι η μοναδική ομάδα που μακριά από το γήπεδό της φέρνει μόνο over έως τώρα (7 στα 7).

Αν κυνηγάτε τις μεγάλες αποδόσεις προσέξτε τον αγώνα της Ασάνε με τη Νότοντεν, διότι το 1.70 δεν έχει λογική. Θυμίζω ότι οι γηπεδούχοι έχουν να κερδίσουν από τον Μάιο. Βρίσκονται στη γραμμή του υποβιβασμού, ενώ διαθέτουν και τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα. Η δε Νότοντεν έχει ήδη τρία διπλά σε επτά παιχνίδια…

Στο Μεξικό η Τολούκα που στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερμάτισε πρώτη χωρίς ήττα στην έδρα της, ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο με αρκετούς καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Στην φετινή πρεμιέρα υποδέχεται στο μεγάλο υψόμετρο της έδρας της, τη μέτρια Μονάρκας που από εδώ και στο εξής θα αγωνίζεται χωρίς τον καλύτερό της παίκτη και τον πρώτο της σκόρερ, τον Ρουιντίας, ο οποίος έφυγε για τις ΗΠΑ.

Από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας προς το παρόν δεν έχει προκύψει κάτι το ιδιαίτερο, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών αποτελεί αμφίρροπα ντέρμπι. Η Κρουζέιρο που θα μπορούσε να προτιμηθεί προσφέρεται σε χαμηλές αποδόσεις. Εδώ όμως μπορούμε να ρισκάρουμε είτε στο under, είτε στο 0-0 του ημιχρόνου διότι η Κρουζέιρο μετρά 12 under σε 13 παιχνίδια. Διαθέτει τη 2η καλύτερη άμυνα, αλλά ταυτόχρονα και την 3η χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Η δε Παραναένσε μακριά από το γήπεδό της έχει έξι under σε επτά παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 1-8!

Καλή τύχη και στην συνέχεια της ημέρας θα τα πούμε στο live  μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ