Η ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β ΓΑΛΛΙΑΣ!

Καλημέρα. Με το πρωτάθλημα της Β Γαλλίας ασχολούμαι εκτενώς διότι είναι αυτό που μας συντροφεύει τις περισσότερες Παρασκευές του έτους. Αυτό που έχω αρχικά να δηλώσω για τη φετινή σεζόν, είναι πως για πρώτη φορά στα χρονικά υπάρχουν συνολικά δέκα (10) ομάδες που είτε φανερά, είτε… κρυφά, είτε σθεναρά είτε… δειλά,  υποστηρίζουν πως είναι αποφασισμένες να χτυπήσουν άνοδο. Το φετινό πρωτάθλημα λοιπόν αναμένεται να είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά στην ιστορία της Β Γαλλίας!

Η αλήθεια είναι πως αν κοιτάξει κανείς τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό, θα εντοπίσει πολλούς γνωστούς μεγάλους συλλόγους που παλαιότερα έπαιζαν στην μεγάλη κατηγορία. Επειδή ακόμα είναι πολύ νωρίς, δεν θα προβώ σε αναλύσεις, καθώς απουσιάζει ο σημαντικότερος παράγοντας όλων που λέγεται αγωνιστική κατάσταση και φόρμα. Με τα έως τώρα δεδομένα και βάσει των ρόστερ και των μεταγραφικών κινήσεων των ομάδων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θεωρώ ότι από πλευράς γηπεδούχων υπάρχει ένα καρέ ομάδων που είναι φαβορί για τη νίκη. Αναφέρομαι στις Μετς, Οσέρ, Σοσό και Χάβρη.

Από πλευράς φιλοξενουμένων πιστεύω ότι έχει πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα η Αζαξιό που παίζει στην έδρα της νεοφώτιστης Μπεζιέρ που ιδρύθηκε μόλις πριν από 11 χρόνια.

Στο όριο της… ισοδυναμίας είναι τα ζευγάρια Νιόρ – Κλερμόν, Παρί – Νανσί και Τρουά – Μπρεστ. Αν έπρεπε δηλαδή να επιλέξω κάποια ματς για πιθανές ισοπαλίες θα πήγαινα προς… εκεί μεριά.

Στη Β Γερμανίας φέτος αγωνίζεται μια μεγάλη και ιστορική ομάδα που κάποτε διεκδικούσε και κατακτούσε τίτλους. Αναφέρομαι στο Αμβούργο που υποβιβάστηκε πέρσι μετά από μια κάκιστη σεζόν. Εννοείται πως ο μοναδικός φετινός στόχος δεν είναι άλλος από την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Η διοίκηση προέβη σε τεράστιες αλλαγές στο ρόστερ καθώς ήρθαν και αποχώρησαν πολλοί ποδοσφαιριστές. Είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο και πιστεύω ότι θα ξεκινήσει με το δεξί στην πρεμιέρα.

Στο Βέλγιο η Σταντάρ Λιέγης που πέρσι πραγματοποίησε μια πολύ καλή πορεία τερματίζοντας δεύτερη και κατακτώντας το κύπελλο, φέτος στοχεύει ακόμα ψηλότερα με τον Πρεντόμ στον πάγκο της. Σήμερα παίζει με την αποδυναμωμένη Μπέβερεν από την οποία αποχώρησαν πολλοί ποδοσφαιριστές. Προβάδισμα στους φιλοξενούμενους λοιπόν.

Στη Ρουμανία υπάρχει μια παράδοση που θέλει την Κραϊόβα να κερδίζει κάθε φορά όταν υποδέχεται την Μποτοσάνι. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα δεν το γνωρίζω πολύ καλά, αλλά επειδή σέβομαι τις… παραδόσεις θα δώσω προβάδισμα στη γηπεδούχο ομάδα.

Στο Μεξικό τέλος, τα τελευταία χρόνια έχουμε… βαρεθεί να μετράμε τις ισοπαλίες στις αναμετρήσεις ανάμεσα στην Άτλας και την Πούμας. Για την ακρίβεια τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα στην έδρα της Άτλας έληξαν χωρίς νικητή. Τα πέντε από αυτά τελείωσαν στο 1-1 και τα δύο στο 0-0.

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”13149″ name=”tipbet” text=”TIPBET.GR”]

Η [eafl id=”13149″ name=”tipbet” text=”TIPBET.GR”] εισχώρησε δυναμικά στον χώρο του στοιχήματος, καθώς προσφέρει καθημερινά πληθώρα στοιχηματικών επιλογών με τα μεγαλύτερα BONUS που κυκλοφορούν!!!

Οι προσφορές συνεχίζονται καθημερινά στα παιχνίδια που διεξάγονται σε ολόκληρο τον πλανήτη!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ