Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΓΟΥΛΒΣ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σήμερα η Σεβίλλη καλείται να εκμεταλλευτεί τη χθεσινή γκέλα της Ρεάλ η οποία ηττήθηκε από τη Χετάφε. Αν κερδίσει λοιπόν την Κάντιθ θα πλησιάσει στους πέντε βαθμούς έχοντας και ένα ματς λιγότερο. Η Κάντιθ είναι προτελευταία έχοντας πετύχει μόλις δύο νίκες σε 18 αγωνιστικές. Αν λοιπόν η Σεβίλλη επιθυμεί όντως να κάνει φέτος την υπέρβαση, αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζει…

Το διπλό της Σεβίλλης θα μπορούσαμε να το… σετάρουμε με τον άσσο της Βιγιαρεάλ που είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη σκοράροντας συνεχώς. Σήμερα παίζει με την ουραγό Λεβάντε που παραμένει η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που δεν έχει πετύχει ούτε μία νίκη σε 18 αγωνιστικές.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ η Γκρίμσμπι που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα λόγω κορονοϊού, επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους μετά από τρεις εβδομάδες. Είχαν προηγηθεί έξι ήττες σε επτά παιχνίδια. Φιλοξενεί τη φορμαρισμένη Χάλιφαξ και τα σετ των αποδόσεων επιτρέπουν το ποντάρισμα του 2 DNB.

Στην Τσάμπιονσιπ η Ντέρμπι από εκεί που την είχαμε τελειωμένη, ξαφνικά έκανε τρεις σερί νίκες και ξαναπήρε τα πάνω της. Η ψυχολογία των παικτών της είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και θεωρώ ότι οι μπουκ λανθάνουν με τον φαβοριτισμό της μέτριας και αναξιόπιστης Ρέντινγκ.

Στη Λιγκ 1 η Πόρτσμουθ είναι αήττητη εδώ και 9 αγωνιστικές. Διαθέτει καλό υλικό και προσωπικά το θεωρώ δεδομένο ότι θα διεκδικήσει άνοδο. Η Κέμπριτζ δεν είναι καλή φέτος και έρχεται και από πέντε ήττες σε επτά παιχνίδια.

Δεν ξέρω αν η Μάντσεστερ θα κερδίσει τη Γουλβς, αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώσω για να το… μάθω. Η Γουλβς έχει εξαιρετική άμυνα (φωτο)  και αν δεν το ξέρετε, έχει δεχθεί σχεδόν τα μισά γκολ από ότι η Μάντσεστερ (14 έναντι 26). Γι΄αυτό άλλωστε φέρνει πολλά under. Σας θυμίζω ότι συμπλήρωσε 8 σερί under και no – goal μαζί.

Προτιμότερο λοιπόν να ποντάρω στα λίγα γκολ ή ακόμα και στο 0-0 του ημιχρόνου, αφού ο Ρονάλντο δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση εδώ και αρκετό καιρό.

Καλή τύχη και τα λέμε στο Live μέσα από το bookenemylive.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ