ΖΟΡΙΑ ΟΙ ΜΕΝ, ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΟΙ ΔΕ…

Καλημέρα. Σήμερα στις 19.00 ώρα Ελλάδας, η Κροατία αντιμετωπίζει την Ισπανία στην Κοπεγχάγη. Οι Κροάτες μπορεί να μην έχουν την ίδια δυναμική και προοπτική του παρελθόντος, απέδειξαν όμως κόντρα στη Σκωτία ότι δεν έχουν χάσει το ταλέντο τους. Η νίκη αυτή η οποία συνδυάστηκε με την πρόκριση στους 16, τους ανέβασε ψυχολογικά και τώρα πάνε με άλλον «αέρα» απέναντι στους Ισπανούς.

Οι τελευταίοι έρχονται από την πεντάρα επί της Σλοβακίας, η οποίας όμως ήταν μια ευγενική προσφορά από τον τερματοφύλακα Ντουμπράβκα. Αυτό βέβαια δεν ακυρώνει την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του Λουίς Ενρίκε απέναντι σε έναν μέτριο αντίπαλο.

Εμένα πάντως αυτή η Ισπανία δεν μου αρέσει διότι όπως έχω ξαναπεί, προσπαθεί να παίξει σαν την Μπαρτσελόνα χωρίς όμως να έχει τον Μέσι που είναι το άλφα και το ωμέγα των Καταλανών. Παίζει το γνωστό πλέον «τσούκου τσούκου μπολ» το οποίο έχει κουράσει. Ο Μοράτα και ο Μορένο δεν είναι στα καλύτερά τους και θεωρώ ότι οι μπουκ λανθάνουν με τον μεγάλο φαβοριτισμό της Ισπανικής εθνικής ομάδας.

Εγώ τους Κροάτες τους έχω ικανούς να κρατήσουν και να πάνε το παιχνίδι στην παράταση, διότι δεν υστερούν σε ταλέντο και εμπειρία. Κάτι μου λέει ότι MVP της αναμέτρησης θα είναι ο απελευθερωμένος Μόντριτς (φωτο) και η πρώτη μου επιλογή θα είναι το gg. Επαναλαμβάνω πάντως ότι η Κροατία είναι επικίνδυνη και προσωπικά της δίνω πιθανότητες για πρόκριση τους 8.

Στις 22.00 διεξάγεται το δεύτερο ματς της βραδιάς όπου θα αναμετρηθούν η Γαλλία με την Ελβετία στο Βουκουρέστι. Οι Γάλλοι εξακολουθούν να παραμένουν πρώτοι στην προτίμηση των μπουκ για την κατάκτηση του Euro και εδώ θα συμφωνήσω και εγώ με τις στοιχηματικές εταιρίες, διότι όπως έχουμε ξαναπεί, ειδικά από τη μέση και μπροστά υπάρχουν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές που είναι ικανότατοι. Μέχρι στιγμής βέβαια δεν έχει παίξει σπουδαία μπάλα, αλλά πιστεύω ότι μάλλον κράτησε δυνάμεις για τη δύσκολη συνέχεια. Ακόμα και έτσι όμως παραμένει αήττητη για 10 συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Ντεσάμπ είναι τυχερός διότι έχει άπειρες… εναλλακτικές λύσεις. Βάλε… βγάλε, όλο και κάποιος θα του κάτσει και θα βάλει το γκολ.

Η Ελβετία από την άλλη μεριά, σε αυτό το Ευρωπαϊκό παρουσιάζεται όπως την περιμέναμε. Καλή μπροστά, αλλά ευάλωτη πίσω. Είναι σχεδόν αδύνατο αυτή η ομάδα να μην δεχθεί γκολ από τους Γάλλους. Το θέμα είναι εάν και πόσα γκολ θα καταφέρει να σημειώσει και αυτή… Προσωπικά δεν βλέπω έκπληξη και σκέφτομαι να συνδυάσω τον άσσο με το over και το gg.

Η Γαλλία δεν είναι… διατεθειμένη να μείνει εκτός οκτάδας από τους… ξενέρωτους Ελβετούς. Εύκολα ή δύσκολα θα προκριθεί και… έτσι για τη χαρά του παιχνιδιού θα προτείνω και ένα σκοράκι της τάξεως του 3-1.

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] Master: 10.000€ κάθε μέρα & 1.000.000 μεγάλο έπαθλο εντελώς δωρεάν*

Το Ευρωπαϊκό είναι εδώ και κανείς δεν το χάνει στη [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]! Γιατί μπορεί να διεκδικήσει κάθε μέρα εντελώς δωρεάν* έως και 10.000€, με το μεγάλο έπαθλο να φτάνει στο 1.000.000€! Και πώς θα γίνει αυτό; Με το Stoiximan Master που ήρθε για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Πώς λειτουργεί το Stoiximan Master;

Κάθε αγωνιστική ημέρα του Euro, καλείσαι να μαντέψεις σε συγκεκριμένο αγώνα το σκορ και τον παίκτη που θα σκοράρει πρώτος εντελώς δωρεάν*. Για παράδειγμα στο Κροατία – Ισπανία μαντεύεις ότι θα σκοράρει πρώτος ο Μοράτα και το τελικό σκορ θα είναι 0-2.

Σε περίπτωση που συμβούν αυτά τα δύο γεγονότα και είσαι ο μόνος που τα έχει προβλέψει, κερδίζεις 10.000€! Αν υπάρχουν και άλλοι που έχουν προβλέψει το ίδιο, θα μοιραστείτε τις 10.000€, ενώ αν δεν υπάρχει νικητής, το ποσό προστίθεται στον επόμενο αγώνα στον οποίο πλέον θα διεκδικείς 20.000€!

Όσον αφορά το συνολικό έπαθλο; Το σύνολο των προβλέψεων είναι 44 (22 αγώνες, πρώτος σκόρερ και τελικό σκορ για κάθε αγώνα). Εάν καταφέρεις και βρεις 32/44 προβλέψεις κερδίζεις 1.000.000€, ενώ αν βρεθούν και άλλοι θα μοιραστείτε το μεγάλο έπαθλο.

Και όλα τα παραπάνω εντελώς δωρεάν*!

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις. Ο Διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ