ΕΥΧΗ ΓΙΑ… Χ!

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα. Η 5η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Λαμίας με την Ξάνθη (φωτο), όπου το Χ δεν φαντάζει και τόσο… μακρινό ενδεχόμενο. Όπως λέγαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, η αλλαγή του προπονητή και η έλευση του έμπειρου Χάβου, βελτίωσε άμεσα την ομάδα της Φθιώτιδας που πήρε ισοπαλία 2-2 από τον Παναιτωλικό. Η προσθήκη και κάποιων νέων παικτών θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο και πιστεύω ότι από εδώ και στο εξής θα ανέβει αγωνιστικά. Η Ξάνθη βέβαια διαθέτει ποιοτικότερο ρόστερ, αλλά όπως θα έχετε διαπιστώσει έχει μια… τάση προς τις ισοπαλίες. Ο παράγοντας έδρα ισοσκελίζει τα πράγματα και πιστεύω ότι οι δύο ομάδες ίσως μείνουν ικανοποιημένες αν πάρουν από έναν βαθμό.

Σε ομάδα των ισοπαλιών εξελίσσεται η Ουνιόν Βερολίνου που μετρά τέσσερα Χ στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Μακριά από το Βερολίνο μάλιστα συμπλήρωσε 3 στις 3 ισοπαλίες από την αρχή της σεζόν. Δεν συμφωνώ με τον φαβοριτισμό της Ίνγκολσταντ που τις πρώτες 7 αγωνιστικές κέρδισε μόνο την αδύναμη Άουε. Αν έπρεπε λοιπόν να ποντάρω κάπου, θα έπαιρνα και εδώ το ρίσκο της ισοπαλίας στις οποίες μας έχει πλέον συνηθίσει η φιλοξενούμενη ομάδα.

Στην Ιταλία η Σαμπντόρια παίζει με τη Σπαλ και αν θέλετε ρίξτε μια ματιά στη στήλη «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ» προκειμένου να θυμηθείτε πως σώθηκε πέρσι η φιλοξενούμενη ομάδα. Δεν ξέρω αν τα… γραμμάτια θα εξοφληθούν άμεσα, αλλά προσωπικά ούτως ή άλλως θα εμπιστευόμουν τη Σαμπντόρια επειδή είναι ανώτερη ομάδα.

Στη Ρωσία η παράδοση που θέλει την Ρουμπίν Καζάν να κερδίζει κάθε χρόνο εύκολα την Κρίλια, πιστεύω οτι θα συνεχιστεί. Θυμίζω ότι οι γηπεδούχοι μετρούν 10 νίκες και μια ισοπαλία στις 11 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους! Η Κρίλια έχει πάρει την κατηφόρα καθώς έρχεται από τέσσερις ήττες σε πέντε αγωνιστικές. Σε αυτό το διάστημα δέχθηκε 9 γκολ και σημείωσε μόλις ένα…

Στην Τουρκία μην εκπλαγείτε αν φέτος δείτε την Μπασακσεχίρ να τερματίζει πρώτη. Η Φενέρ έχει τα χάλια της και τεράστια εσωτερικά προβλήματα, ενώ τόσο η Μπεσίκτας όσο και η Γαλατά παραμένουν αναξιόπιστες αφού είναι μια του ύψους, μια του βάθους. Η Μπασακσεχίρ είναι μια εύρωστη ομάδα με πλούσιο ρόστερ και ήδη τα πηγαίνει πολύ καλά έως τώρα. Μέσα στην ισχυρή έδρα της μετρά 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 9-1 και λογικά σήμερα θα κλείσει… καρέ. Επειδή όμως ο άσσος βρίσκεται χαμηλά, σκέφτομαι να ρισκάρω να το συνδυάσω με το under ή με τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου. Η Μαλάτιασπορ βλέπετε, διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά την αποψινή αντίπαλό της. Έχει δεχθεί μόλις τέσσερα γκολ και κατά τη διάρκεια των πρώτων ημιχρόνων μόνο ένα. Δεν πιστεύω λοιπόν ότι υπάρχει ενδεχόμενο να… διασυρθεί απόψε από την Μπασακσεχίρ. Μια νίκη της τάξεως του 1-0 ή 2-0 δεν είναι καθόλου απίθανη.

Στη Δανία έχω αντιρρήσεις με τον άκρατο φαβοριτισμό της Νόρτζελαντ επειδή η ομάδα αυτή δεν μας έχει δείξει τίποτα το ιδιαίτερο έως τώρα. Η Σοντερίσκε έχει ανέβει αγωνιστικά. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε ισοπαλία από τη Μίντιλαντ, ενώ μια εβδομάδα πριν είχε κερδίσει εκτός έδρας τη Μπρόντμπι με σκορ 4-2. Η δε παράδοση – εκτός από συνεχόμενα over – δείχνει τρία διπλά στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

Στη Σουηδία η Χάκεν πραγματοποιεί ένα δυνατό ντεμαράζ μήπως και προλάβει να κερδίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ομάδα σκοράρει πλέον με μοναδική ευκολία και μπορεί να βρει θετικό αποτέλεσμα και μέσα στην έδρα της Έλφσμποργκ που είναι από τις χειρότερες του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα έχει πετύχει μόλις δύο νίκες σε 11 αγωνιστικές με 8 γκολ στο ενεργητικό της.

Στη Β Σουηδίας η ΑΦΚ συμπλήρωσε 11 σερί ματς χωρίς ήττα! Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικές αμυντικές επιδόσεις, αφού έχει δεχθεί μόνο 12 γκολ σε 24 αγωνιστικές. Αυτή είναι η καλύτερη επίδοση όχι μόνο στη Β Σουηδίας αλλά σε ολόκληρη τη Σκανδιναβία! Απόψε φιλοξενείται από τη συγκριτικά αδύναμη Βάρναμο που με 42 γκολ παθητικό διαθέτει την τρίτη χειρότερη άμυνα. Εντός έδρας έχει υποστεί 7 ήττες σε 12 παιχνίδια και πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να επεκτείνουν το αήττητο σερί τους.

Στη Νορβηγία απομένουν 7 αγωνιστικές για το φινάλε και η Μπραν εξακολουθεί να διεκδικεί τον τίτλο καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την πρωτοπόρο Ρόζενμποργκ. Σήμερα φιλοξενείται από την Τρόμσο η οποία ουσιαστικά έχει ξεμείνει από στόχους. Για τους γηπεδούχους θα απουσιάσει για μια ακόμη φορά ο πρώτος τους σκόρερ ο Έσπεγιορντ. Αυτό είναι κάτι που σαφώς και διευκολύνει τη… ζωή των παικτών της Μπραν. Επειδή εδώ πάντως το διπλό κυκλοφορεί σε υψηλές αποδόσεις, θα μπορούσαμε να παίξουμε ακόμα και τη διπλή ευκαιρία.

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: ΛΑΜΙΑ – ΞΑΝΘΗ

Εξασφάλισε 5% σε κάθε κερδισμένο στοίχημα* από τον αγώνα ΛΑΜΙΑ – ΞΑΝΘΗ (έναρξη στις 19.00). Γιατί το στοίχημα σου αξίζει περισσότερα!

Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ